maanantai 15. syyskuuta 2014

life's such a great thing

Viikon biisi:

Oon aivan koukuttunut Tove Lon ihaniin biiseihin ja tämänvuotiselta syyssoittolistaltani löytyykin oikeastaan lähestulkoon koko Spotifysta löytyvä tuotanto :D Yllä oleva kappale on kuitenkin päätynyt yksiksi suosikkikappaleistani ja se tuntuu olevan tehosoitossa jatkuvalla syötöllä!

Viikon urheilusuoritus:

Alkuviikon flunssailuista toivuttuani pääsin lopultakin testailemaan jo jonkin aikaa mielen perukoita poltelleen korkeakoululiikunnan tarjonnan ja korkkasin syksyn jumppakauden fit intervalilla ja corella. Etenkin jälkimmäinen, keskivartaloa tiukasti kurittanut rääkki tuntui pitkän tauon jälkeen mahtavalta ja tällä viikolla tuntikokeiluja olisikin tarkoitus jatkaa täydellä motivaatiolla! :)

Viikon bileet:

Kuva: Joonas Tikkanen

Tämänviikkoisen party-pokaalin nappasi ehdottomasti JAMKOn lukuvuoden avajaiset, joita juhlittiin ensin aurinkoisessa puistossa piknikin merkeissä ja sitten kolmen tunnin bileristeilyllä kauniilla Jyväsjärvellä päivän taittuessa illaksi, tunnelmavalaistuksen syttyessä ja auringonsäteiden muuttuessa veteen heijastuvaksi kuunsillaksi. Risteilyn jälkeen bileet jatkuivat vielä luonnollisesti baarissa lähes valomerkkiin asti - evening well spent! :D Etenkin risteily toi iltaan loistavan lisäsäväyksen ja oli kyllä mukavaa vaihtelua tavallisiin, yleensä melko lailla samaa kaavaa toistaviin opiskelijabileisiin. Tällaisia lisää, mielellään vieläpä niiden 2,50e drinkkien ja hanajuomien kera... ;)

Viikon lupaus:
Yöelämää on tullut nuuskittua parin viime viikon aikana melko ahkerasti ja lupailinkin lauantai-illan jälkeen itselleni, että seuraavan kerran tuun viettämään alkoholipitoista iltaa Kauppakadun Appron koittaessa lokakuun alussa. Pippaloitahan toki riittäisi tässä välissäkin vaikka jokaiselle sormelle ja varpaalle aina uusien opiskelijoiden tursajaisista haalarikastajaisiin ja muihin illanviettoihin, mutta juuri nyt mun bilekiintiö on melko lailla tyydytetty ja edellä mainitut ryhmäliikuntatunnit sekä hipsterihamsteriruoilla (eli siis niillä viime postauksessa mainituilla chia-siemenillä :D) kikkailu tuntuvatkin taas tervetulleelta vaihtelulta bailuelämään. Tää mun juhlimisinto on kyllä niin kausittaista, että itseäkin alkaa välillä naurattamaan :D Onneksi silloin tällöin vietetyistä kosteista illoista huolimatta muut elintavat kulkevat tutuilla raiteillaan eikä muutaman drinkin kumoaminen aiheuta mässäilykierrettä tai liikuntaharrastusten totaaliunohtumista!

Viikon uusi kokeilu:

Viikonlopun iloksi päätin laittaa testiin chia-letut, joiden resepti on pyörinyt yksittäisellä A4-arkilla keittiön kaapin uumenissa jo jonkin aikaa. Reseptiä tähän herkkuun on tulossa myöhemmin, sillä ainakin minut tämä herkku sai vakuuttuneeksi ja tuo sitä paitsi loistavaa vaihtelua ah-niin-hyviin mutta ah-niin-tuttuihin banaanilettuihin :) 

Viikon houkuttelevimmat suunnitelmat:

Viikon suunnitelmat liittyivät ehdottomasti ainoastaan kuukauden päässä mollottavaan Lontoon reissuun - tällä hetkellä tilanne reissun suhteen kun on edelleenkin se, että sähköpostista löytyvät ainoastaan menoliput. ;) Paluupäivämäärän lukkoon lyömistä, yöpaikan metsästystä ja muiden matkaan liittyvien toiveiden ja ajatusten läpikäyntiä jatketaankin vielä tällä viikolla. Oon kyllä aivan älyttömän innoissani tulevasta tyttöjen reissusta Euroopan metropolissa ja mulla on todella vahvasti sellainen olo, että tästä matkasta tulee yksinkertaisesti mahtava! :D

Viikon luksus:

Perjantaina saimme kämppikseni kanssa vieraaksi fitness-kisoja ihastelemaan tulleen Hennan, jonka luona tosiaan majailin edellisenä viikonloppuna Helsingin suunnalla. Kahden peräkkäisen viikonlopun viettäminen tämän mahtavan naisen kanssa on todellista hemmottelua, sillä pahimmillaan tapaamisten väliin saattaa jäädä helposti puolikin vuotta arjen kiireiden ja aikataulujen yhteensovittamisongelmien vuoksi. Tällä kertaa ystävän seurasta sai kuitenkin nauttia oikein kunnolla ja kiitollisuus tällaisten ihmisten kuulumisesta mun elämään on kyllä sanoinkuvaamattoman suuri!

Viikon hyvä teko:

Leivoin pahasta silmätulehduksesta kärsivälle ystävälleni sairaslomapäivien piristykseksi läjän vanilja-mustaherukkamuffinseja - ainakaan vielä ei ole kuulunut uutisia ylimääräisistä sairaalareissuista, joten ehkäpä lopputulos ei epäonnistunut kovinkaan pahasti! :D Mulle tuli kyllä täydellinen kotirouvaolo jälleen kerran, kun lähdin kotoa sadan metrin päässä asuvan Ninnin luo pehmoisissa hengailuvaatteissa lautasellinen leivonnaisia käsissäni ja mieleen tuli yllättäen kaikki ne Täydellisten naisten kohtaukset, missä Bree kulkee Wisteria Lanea pitkin korillinen itsetehtyjä herkkuja mukanaan :D Ihan samalle tasolle en tainnut kyllä näiden kakkusten kanssa päästä, mutta ei anneta pikkujuttujen häiritä!

Viikon järkytys:

Melko myöhään keskiviikkoiltana sain kuulla kotipuolesta surullisia uutisia erään läheisen sukulaisen poismenoon liittyen. Vaikka tilanne itsessään oli vainajan kannalta paras mahdollinen ja lähempänä yhdeksääkymmentä ikävuotta oleva sukulaiseni sai nukkua pois kaikessa rauhassa omassa kodissaan, tulevat tällaiset uutiset kaikesta huolimatta järkytyksenä ja shokkina. :/ 

Viikon herrasmiesteko:

Lauantai-iltana jonottaessamme tyttöjen kanssa automaatille ennen baariin suuntaamista eräs keski-ikäinen, muutaman lasillisen nautiskellut pukumies ilmestyi yllättäen viereemme. Emme jaksaneet oikein noteerata miesparan esittämiä humalaisia kehuja, mutta kun herra ilmoitti menevänsä toivomaan viereiseltä katusoittajalta meille osoitetun kappaleen ja hetken päästä ilmoille kajahtikin Pretty Woman, ei hymyä voinut enää välttää. Kyllähän siinä kieltämättä tuli melko otettu olo, vaikka kyse olikin noin pienestä asiasta ;)

Viikon kuva:
Kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti