perjantai 25. tammikuuta 2013

Damdidamm

Kuva.

YEP.

Tätä tekstiä ei meinaa tänään tulla ylläolevaa sanaa enempää (nimim. viides aloitusehdotus toden sanoo), joten ehkä jätän nyt sitten nämä turhat lätinät kokonaan pois. Lyhyestä virsi kaunis ja sitä rataa :)Käytiin päivällä Lauran, Annin ja Ellan kanssa vierailulla viime kesänä avatussa Solo by Sokos Hotel Paviljongissa erään koulutehtävän tiimoilta. Tähän täytyy kyllä sanoa, että JOS joskus harkitsette hotellihuonetta Jyväskylästä ja rahaa on hieman enemmän kuin sen 40€ Omenahotelliin, suosittelen lämpimästi Paviljonkia! :) Pienenpienetkin yksityiskohdat olivat tarkkaan mietittyjä ja poikkesivat mukavalla tavalla valtavirrasta (esimerkkinä ylläolevat kuvat), hotellin sisustuksessa oli käytetty rohkeasti värejä (ootteko koskaan olleet hotellissa, jossa huoneesta löytyy limenvihreää ja violettia?), tilaussaunasta oli panoraamamaisema Jyväsjärvelle ja palvelu oli luonnollisestikin ensiluokkaista! Paviljongin hotelli on Suomen ensimmäinen Solo by-sarjaan kuuluva Sokos-hotelli ja konseptiin kuuluu erittäin olennaisena osana palvelukulttuuri - asiakaspalvelu on viety askelta pidemmälle kuin ns. "tavallisissa" hotelleissa ja esimerkiksi hotelliaamiaisella kahvi kannetaan suoraan pöytään. :)
Tarkoituksena ei nyt ollut alkaa kertomaan sen tarkemmin asiasta, mutta kunhan tiedätte, että kannattaa käydä ja yöpyä, jos se vain on mahdollista! Tämän vuoden aikana Solo-hotelleja avataan ilmeisesti myös ainakin Helsinkiin, Tampereelle ja Lahteen.

Illan ohjelmassa seuraavaa:Pankkikortti vinkui taas iloisesti kaupungilla... MUTTA KUN paljettipaidan sai Ginasta vain viidellä eurolla, se vaati tietenkin sopivat korut, uutta lompakkoa oon harkinnut jo pitkään ja nyt sain sen -20 % alennuksella jo alennetusta hinnasta.... kaikkeen löytyy aina (teko)syy. ;) Lompakko majailee siis vielä jossain pussien uumenissa, siitä ehkä kuvia myöhemmin. Tai sitten ei.
Paljetteja ja viinaa - näillä mennään! ;)

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Feilasin ton ekan.. : D
  mut siis vähän kivoja noi laput tuol hotellis! (:
  + ota toi roskapostiautomaatti vai mikä ihmeen robottiautomaatti onkaan niin kuuseen.

  VastaaPoista
 3. Eikös olekin! Huomattavasti kivempia ku ne perus "älä häiritse"-laput joka hotellissa :) Ja hyvä kun sanoit, hoidan homman!

  VastaaPoista