sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Metkamassuja ja häiden huumaa

Viimeiset kaksi päivää ovat olleet niin täynnä säpinää, vipellystä ja kiirettä, että tuntuu todella omituiselta lopultakin vain istua paikoillaan kaikessa rauhassa ilman mitään pakollista tekemistä! Ah :D Hoppu on siis ollut, mutta samalla perjantai ja lauantai olivat kokonaisuudessaan aivan mahtavia päiviä ja nyt onkin sitten aika käydä hymyillen läpi kymmeniä ja kymmeniä viikonlopun aikana otettuja kuvia :)

Aloitetaanpa matkamessuista.


Järkyttävä pakkanen (mittari ilmoitti lämpötilaksi aamulla iloisesti -29°C) ei onneksi sisätiloissa paljoa hidastanut ja pakko sanoa, että yritin käyttää kuuden tunnin messuilun mahdollisimman hyvin hyödyksi :D Kiertelin koko päivän alueella yksinään, mutta se ei haitannut ollenkaan - päinvastoin! Tässä tapauksessa viihdyin vallan mainiosti yksin, sainpahan aikatauluttaa päivän ihan oman mieleni mukaan :) Tämähän johti loppujen lopuksi siihen, että olin pyörtyä iltapäivällä nälästä ja rikkoa selkäni kaikkien keräämieni esitteiden painosta, mutta mitäs pienistä ;)


Päivän aikana kävin kuuntelemassa Mungolifen Annan kertomuksia Australiasta, törmäsin yllättäviin tuttuihin, treffasin pitkästä aikaa Turkin Asunnon ständillä töissä olleen Annin, kyselin ahkerasti työharjoittelupaikkojen perään (ja sainkin ainakin yhden erittäin hyvän työtarjouksen!), osallistuin about kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin, näin loistavan drag queen-show:n ja upeita afrikkalaisia tanssiesityksiä, ostin ihanan, vaaleanpunaisen karamelliomenan ja keräsin tosiaan kiitettävän määrän esitteitä ja käyntikortteja kotiin tuotavaksi. Päivä oli raskas mutta mahtava ja kotiin lähdettiin erittäin iloisin mielin :) Matkakuume luonnollisestikin yltyi taas aivan mielettömästi ja tällä hetkellä haluaisinkin matkustaa mm. Intiaan, Kuubaan, Koreaan, Kroatiaan, Singaporeen... lista jatkuu loputtomiin!"Hanna Pakarinen"

Matkamessuilta mukaan tarttui kaikkea esitteistä cd-levyihin,
lasinalusista magneetteihin, kirjanmerkeistä karkkeihin ja mukista Serbian lippuun!


Lauantaina vuorossa olivat sitten rakkaan serkkuni häät Kangasalla, jonne suuntasimme koko sisaruskatraamme voimin.

Kuvanlaatu on hämmentävän hyvä....

Mulla oli päällä oma ylppärimekkoni, jota pääsin käyttämään ekaa kertaa lakkiaisten jälkeen. Muistin taas, miten paljon tykkäänkään tuosta ;)


Etukäteen kerrottakoon, että sekä morsian että sulhanen työskentelevät logistiikan parissa. Tämä näkyi häissä monella eri tavalla ihanien yksityiskohtien muodossa:

Juhlapaikan ovella...
...vieraiden nimikylteissä...

...pöytien kaitaliinoissa...

...koristeessa hääparin pöydällä...
...sekä tietenkin kakuissa!

Ohjelmaakin oli toki järjestetty muun muassa sormusten ryöstön, tietovisojen sekä valokuvauskilpailun muodossa. Kaikki vieraat näyttivät viihtyvän hyvin ja niin viihdyin minäkin! :)
Kehujen listaa jatkuu, ruoka nimittäin oli täydellistä ja sitä oli PALJON (kannatti pysytellä tiukalla raejuustokuurilla koko viime viikon!), karkkipöytä notkui herkuista ja kakut olivat kertakaikkiaan suussasulavia. Masu kiitti eilisestä, huomenna palataan sitten taas ruotuun :D

Johannan hääpuku oli yksinkertaisesti upea (ja ihanan oranssi!) ja sulhanenkin oli toki komea :) Kaikista tärkeintä kuitenkin oli se, että molemmat näyttivät nauttivan häistä ja avioliitostaan täysin siemauksin. Kliseisesti sanottuna onni suorastaan säteili hääparista koko päivän ajan ja häätanssin aikana itku oli herkässä  suurimmalla osalla vieraista. Tähän ei voi enää muuta sanoa kuin KIITOS ihanista häistä ja älyttömästi onnea vielä kerran, Johanna ja J-P! :)1 kommentti:

  1. haha, tanssiravintola maininkikin pääsi edustamaan kuvaan ;) oli kyllä kiva nähdä!

    VastaaPoista