torstai 24. huhtikuuta 2014

It's time for Spring Break, babes!

Pääsiäispyhien jälkeiset päivät ovat kuluneet pääsääntöisesti autolla paikasta toiseen huristellessa: tiistain vietin Oulun ja Haukiputaan suunnalla vanhoja, rakkaita kavereitani moikkaillen ja eilen puolestaan otin vaihteeksi suunnan kohti Torniota ja Haaparantaa. Pakko sanoa, että oli älyttömän ihanaa käydä Oulussa pitkästä aikaa, vaikkakin tällä kertaa keskustassa viettämäni aika kuluikin lähes kokonaisuudessaan Vintillä kahvikupin ääressä istuskellen ja suu vaahdossa puhuen - kun yläasteaikaista kaveria ei ole nähnyt kolmeen vuoteen, riittää sitä puhuttavaakin yllättäen melko paljon! ;) Täällä pohjoisempana asuessani Oulussa tuli pyörittyä ajoittain melko paljonkin ja Rotuaarilla kävely nostatti pintaan hurjia määriä nostalgisia tunteita - tuolla Coffarissa istuskeltiin aina tyttöjen kanssa mun soittotunnin jälkeen, tuolta kävin lapsena shoppailemassa silmät kiiluen uutta kirjepaperia ja tarroja tarravihkon täytteeksi, tuolta taas haettiin aamuun asti venähtäneinä Qstock-viikonloppuina ruokaa nälkäisten masujen täytteeksi. Mulla oli tarkoituksena ehtiä piipahtaa myös torinrannassa jätskillä, mutta seuraavan ystävän treffaamisen puskiessa päälle jouduin jättämään punaisten aittojen ja Toripolliisin ihastelun väliin tältä erää - ihmisten tapaaminen meni tällaisten pikkujuttujen edelle kertaheitolla ;) Päivä oli kokonaisuudessaan aivan ihana ja iltatuimaan takaisin pohjoiseen päin ajellessani hymy puski kasvoille väsymyksestä huolimatta. Miten onnellinen ihminen voikaan olla toisten ihmisten olemassaolosta ja vuosikausia kestävistä ystävyyssuhteista?

Tänään tiedossa onkin sitten lisää sosiaalisoitumista: on nimittäin se päivä, kun kolme autolastillista tyttöjä (ja mitä luultavimmin muutama muukin) ottaa suunnan kohti kauan odotettua Ruka Spring Breakia ja kreisibailaamisen täyttämää viikonloppua Kuusamon jylhissä maisemissa! ;) Tiedossa on näillä näkymin ainakin mm. Pojun, Reckless Loven, Karri Koiran ja Basic Elementin tahdissa jammailua mökkipirskeitä vaatimattomassa, 200 neliön kelohonkamökissä unohtamatta - odotukset ovat siis melkoisen korkealla eikä kyse ole tällä kertaa todellakaan mistään kevyimmän luokan mökkireissusta :D Kun samaan konkurssiin saadaan mahdutetuksi pääsiäinen ja ensi viikolla oleva vappukin, voidaan herne-maissi-paprika- ja raejuustolinjalle palata takuulla hyvillä mielin ensi kuun alusta...  Eilen kävin tosiaan pienimuotoisilla (köh) juomaostoksilla Systembolagetissa ja kunhan saisin yläkerrassa viimesilausta odottelevan matkalaukun vielä pakattua loppuun, uskaltaisin väittää reissueväiden olevan kasassa ja vuoden odotetuimpien bileiden olevan paikalle saapumista vaille valmiina! ;)
Mukavaa viikonloppua muillekin - millaisia suunnitelmia teiltä löytyy? :)

4 kommenttia:

 1. Oi toivottavasti on ollut hauskaa siellä! Tuntuu, että jokatoisella on facebookissakin koko ajan kuvia sieltä! :D Porukkaa on varmaan siis riittänyt :D Tai sitten ne samat ihmiset laittaa koko ajan uusia kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Ruka osoitti jälleen kerran loistavuutensa ja viikonloppu oli kyllä älyttömän hauska! Kyllähän sitä väkeäkin riitti melko lailla kiitettävästi, joten en yhtään ihmettele, jos kaveriporukasta on löytynyt useampikin tuolla ollut varsinkin, kun satut asumaan suht lähistöllä eikä Kuusamokaan oo niin kaukana :D

   Poista
 2. ilmeisesti mun puhelimella jättämät kommentit ei tuu koskaan perille, mut halusin vaan sano että kuulostaa hauskalta ja pidä kivaa! täällä viikonloppu menee vaan töissä ja opiskellessa, buu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kivaa kyllä pidettiin oikein urakalla! (:

   Poista