sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

meil oli kakkua ja karnevaalit


Yleensä illat, joita odotetaan kuin kuuta nousevaa ja joihin ladataan suunnattomasti odotuksia, lässähtävät jossain vaiheessa kuin pannukakku ja tarkkaan harkitut suunnitelmat romahtavat alta jättäen tilalle ainoastaan toiveen toimivasta plan B:stä. Tällä kertaa uskaltaisin kuitenkin pitkästä aikaa väittää, että perjantai-ilta onnistui kovista odotuksista huolimatta täydellisesti - herkkuja riitti joka lähtöön aina onnistuneesta rahkajuustokakusta (jes!) karkkeihin ja pienestä suolaisesta naposteltavasta booliin, ihmiset viihtyivät (naapurit eivät ehkä niinkään), nauru raikui ja tölkit tyhjenivät vauhdilla. Vaikka kasasinkin porukan synttäriteemalla saman katon alle, en todellakaan odottanut saavani minkäänlaisia lahjoja ja tästä syystä vielä tänä iltanakin ilahduttanut tulppaanikimppu, asiaankuuluvasti 22 karaatin kultahipuilla varustettu kuoharipullo, ihanan vaaleanpunaisella teemalla koottu lahjapussukka sisältöineen sekä pienenä inside-läppänä tunnettu leopardipaita yllättivät ja ilahduttivat kyllä aivan totaalisesti! :)

Herkkupöydän tyhjennyttyä jatkoimme iltaa vielä kaupungilla, missä päädyimme pienen harha-askeleen jälkeen lähes vakipaikaksi muodostuneeseen Freetimeen. Hassua, miten ekaa kertaa tuolla käydessäni suurin piirtein inhosin koko paikkaa, mutta nyt suuntaan sinne jo oikeastaan mieluummin kuin minnekään muualle :D Hauskanpitoa riitti pilkkuun asti ja ei voi kyllä taas todeta muuta kuin huh huh, mikä ilta! :D
Lauantai kului sattuneesta syystä melko lailla sohvan pohjalla lojuen ja Täydellisiä naisia tuijotellen, mutta tänään oon taas päässyt hieman elämänlaitaan kiinni ja aloitinkin aamuni hyväksi todetulla uunipuurolla sekä tunnin lenkillä. Tähän perään kuuluisi nyt toki julistaa, miten pirteän ja energisen alun päivälle kunnon aamupala ja juoksulenkki antoivatkaan, mutta tosiasiassa nukuin viime yön todella huonosti ja lenkiltä tultuani olin valmis kaatumaan suoraan takaisin sänkyyn... :D No, jospa Nukkumatti tavoittaisi mut hieman paremmin ensi yönä!
Ihanat tulppaanit hymyilyttivät vielä tänäkin aamuna! Vaikkei mussa oo tippaakaan viherpeukalon vikaa, on pakko yhtyä tähän keväisin joka paikassa kuultavaan ylistykseen siitä, miten paljon nätti kukkakimppu voikaan ilahduttaa ja piristää päivää :)
Sunday morning breakfast!

Kävin Harjulla tekemässä hieman porrastreeniä sekä pienimuotoista kyykkyhyppy-jumppaa puistonpenkkien avustuksella - tässä siis mun hyvin pelkistetty ulkokuntosali! ;)
Harjun takaa bongasin myös melko lailla ränsistyneen näköisen rakennuksen, joka on ilmeisesti toiminut jonkinlaisena kahvilana. Ainakaan netin mukaan 
Loppuun vielä pieni linkitys biisistä, joka nostatti tänään pintaan hirveästi ajatuksia ja tunteita. Kyseinen kappale on kuulunut mun suosikeihin jo parin vuoden ajan, mutta tänään se tuntui iskevän suoraan ytimeen ja jäi kaivelemaan mieltä koko loppupäiväksi. Entä jos..?

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Kivan näköset pirskeet <3 todellakin asiaankuuluva tuo kuoharipullo, oli hyvää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oliko piti kysymän...

   Poista
  2. Oli kyllä hyvää, suosittelen testaamaan - ihan jo vaikka noiden kultahippujen takia... ;)

   Poista
 2. myöhästyneet synttärionnittelut! :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos - vaikkakaan ne eivät tulleet myöhässä, sillä varsinainen synttäripäivä on vasta tänään. :)

   Poista