sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Vi ska ta över världen

Töitä, nukkumista ja festarointia - siinäpä kuluneiden päivien pyhä kolminaisuus. Iltapäivisin herättyäni oon suunnannut lähes välittömästi kaupunkiin illaksi fiilistelemään Rockoffin tunnelmia hyvässä seurassa ja loistavien esiintyjien merkeissä. Viimeisen bändin lopetettua nenä on suunnattu kohti töitä ja aamulla kotiin päästyäni oon kaatunut suoraan sänkyyn nukkumaan vain, jotta voin aloittaa seuraavana päivänä saman syklin uudestaan. Ei hassumpaa :D Perjantaina tuli bailattua Alcazarin tahdissa ja katsoin toki myös hieman raskaammassa sarjassa painivan Mustaschin keikan siitäkin huolimatta, että kyseinen bändi ei varsinaisesti kuulukaan mun musiikkimakuun - aina oppii itsestään jotain uutta ja hieman yllättäen tajusinkin jammailevani hevibändin mukana ihan onnessani :D Eilen taas lavan valloittivat varsin puheliaaksi tapaukseksi osoittautunut Linda Bengtzing sekä huikea E-Type, joka kyllä kruunasi koko viikonlopun mahtavalla keikallaan. Itse laulajakin vaikutti aika symppikseltä tapaukselta, sillä miekkonen juoksenteli bilettävän yleisön seassa keikan aikana useammin kuin kerran, kävi halailemassa onnesta itkeviä pikkutyttöjä lavan edessä sekä jammailemassa juhlakansan kanssa. Voin sanoa, että tuon keikan jälkeen oli hieman haasteellista yrittää rauhoittaa itseään työvuoroa varten ja sen asiallisen respa-Lauran etsimiseen menikin pienoinen tovi... :D Tuntui todella absurdilta päästä näkemään E-Typen kaltainen bändi livenä suoraan omien silmien edessä, sillä Lifen ja Angels Cryingin kaltaisia biisejä on tullut huudatettua noin kymmenvuotiaana aivan antaumuksella ja varsinkin ensinmainittu oli pitkään yks mun ehdottomista suosikkikappaleista - löytyihän se sentään Hits for Kids-levyltäkin heti ensimmäisenä! ;)

Tänä iltana suunnitelmissa olis tuttuun tapaan polkea keskustaan ja festarialueelle katsomaan Lalehin keikkaa ennen työputken viimeistä yötä ja hetkeksi vapaalle vaihtamista. Vaikka pääosin oon ollut vain tyytyväinen, että työvuorot ajoittuivat niinkin hyvin, että oon päässyt katsomaan kaikki haluamani bändit ilman ongelmia, on kuitenkin mukavaa pystyä rentoutumaan muutamana iltana ilman jatkuvaa kelloon vilkuilua. Arkisemmat velvollisuudet, kuten kaupassa käynti ja pyykinpesu, ovat nyt kyllä jääneet kokonaan taka-alalle, mutta ehtiihän sitä joskus myöhemminkin - nyt on elämän aika! 


2 kommenttia:

 1. Festarit on kyllä se juttu, mikä itseltä tältä kesältä harmikseni uupuu! Ja voi olla, että jää nyt koko kesältä välistä :/ Onneksi on tullut kaikkea muuta kivaa tehtyä ja paljonhan tätä ah niin ihanaa kesää on vielä jäljelläkin. Ja tosiaan ihan turha murhetia perusarjesta ja siihen kuuluvista hommista. Ne kyllä ehtii tehdä sitten kun muu elämä antaa myöten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos festarit jäävät tältä kesältä välistä, voit olla varmasti kuitenkin tyytyväinen siihen, että kesään on mahtunut paljon kaikkea muuta mukavaa - ja kuten sanottu, kesähän ei ole vielä missään nimessä ohi... ;)
   Jep, oon päättänyt että syksymmällä on aikaa rauhoittua ja nukkua.... Nyt ei ehdi! :D

   Poista