keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kuulumisia pimeältä moottoritieltä

Aattelin tulla päivittämään pikaiset kuulumiset myös tänne blogin puolelle tässä vaiheessa, kun mulla lopultakin on hetki aikaa istua aloillani ilman mitään ehkä hieman turhanpäiväistäkin höpöttelyä järkevämpää tekemistä. En oo tosin mitenkään varma siitä, onko mulla varsinaisesti mitään kerrottavaa, sillä kuten viime postauksessa kirjoittelinkin, sattuu yks mun syksyn kiireisimmistä ajanjaksoista just tälle viikolle. Vapaa-ajan käyttöä ei siis oo tosiaankaan tarvinnut miettiä erikseen, sitä kun ei ole ollut oikeastaan ollenkaan - nimim. parisuhteessa koulun ja töiden kanssa... :D En oo ehtinyt maanantaista aamulenkkiä lukuunottamatta edes liikkumaan kunnolla ja kunnon hikitreeniä alkaa kyllä olla jo vähän ikävä!

Tällä hetkellä moiset haaveet jäävät kuitenkin vain unelmien tasolle, sillä peppu pönöttää jo seitsemättä tuntia tiiviisti auton penkissä ulkona ryöppyävän sateen hakatessa tuulilasia hurjalla voimalla. Aamuisen työvuoron jälkeen hyppäsin Kuopioon köröttelevän bussin kyytiin ja parin tunnin matkanteon sekä kulkuneuvon vaihtamisen jälkeen reissu jatkui kohti pohjoista veljeni kyydissä - ja jatkuu muuten edelleen, vaikkakin loppusuora alkaa jo pikkuhiljaa häämöttää edessäpäin. Kotikonnuille matkaaminen ekaa kertaa neljään kuukauteen tuntuu melko ihanalta melkoisesta pikapyrähdyksestä huolimatta - ainakin mun henkilökohtaiset ennätykset alkavat paukkumaan siinä vaiheessa, kun alle 20 tunnin perilläoloaikaa varten tulee matkustettua yhteensä 13 tuntia :D Huomiset hautajaiset ovat kuitenkin sen verran merkittävät ja läheiset, ettei poisjääminen ollut oikeastaan edes vaihtoehto eikä matkustustunteja voi oikeastaan edes laskea tällaisessa tilanteessa.

Viikko on ollut ja tulee siis olemaankin tällä kertaa ennen kaikkea henkisesti raskas ja pieni pääkoppa on ajoittain melko kovilla. Tässä vaiheessa mun on kuitenkin pakko sanoa, että ympärillä olevat rakkaat ihmiset sekä kiireestä ja ajoittaisesta stressistä huolimatta pohjalla oleva onnellisuus ja tyytyväisyys omaan elämään ovat osoittautuneet yksinkertaisesti korvaamattomiksi - muistakaa siis pitää huolta itsestänne sekä toisistanne! Hieman vaikeampien hetkien koittaessa sellaiset seikat voivat olla juuri niitä, jotka pitävät teidät pinnalla ja auttavat uimaan takaisin rannalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti