perjantai 3. lokakuuta 2014

Opiskelijaelämää approilun merkeissä!


Ylläoleva kuva tiivistää eilisillan meiningin täydellisesti - lokakuista torstaita väritti nimittäin jokasyksyiseen tapaan Jyväskylän kaduille ja baareihin rantautunut Kauppakadun Appro, johon mäkin osallistuin jo kolmatta kertaa. Tämänvuotinen tapahtuma oli mahdollisesti meidän matkailuporukan viimeinen yhteinen appro, sillä muunmuassa vaihto- ja valmistumissuunnitelmien takia on todennäköistä, että ensi syksynä porukan kokoonpano on jo vaihtunut ja väki vähentynyt. Osittain tästäkin syystä osallistumista ei tarvinnut kahteen kertaan miettiä, vaikkakin vielä päivällä mua ei huvittanut tippaakaan ajatus illan rellestämisestä, tuhottoman pitkistä jonoista sekä täyteen ammutuista baareista. Päivän velvollisuudet (jotka olivat niinkin herkullisia kuin strategisen johtamisen luento sekä brändien kehittämiseen liittyvän esseen kirjoittaminen... jep.) alta pois saatuani alkoi bailufiilis onneksi nostaa pikkuhiljaa päätään ja haalarit jalkaan saatuani alkoi approtunnelma onneksi nostaa päätään.

Tänä vuonna mun tavoitteenani oli akateemisen tason nostaminen jälleen uudelle tasolle ja sen lukiosta saamatta jääneen laudaturin metsästys - ei muuten ollut enää mikään läpihuutojuttu, sillä "tutkinnon" suorittamiseen vaadittiin yhteensä 13 leimaa :D Leimojahan tosiaan pystyi keräämään yhteensä 35 mukana olevasta ravintolasta ja baarista sillä periaatteella, että yksi juoma tai ruoka vastasi yhtä leimaa. Mä menin tällä kertaa lähestulkoon täysin kolmen euron approtarjousten perässä ja muutama marjashotti sekä omenasiideri tuli illan aikana kieltämättä kumottua... :D Huh, tällä hetkellä ajatuskin ällöttää! Periaatteessa huijaaminen olis ollut hirveän helppoa, sillä leimat pyydettiin monessa paikassa vasta ulko-ovella pois lähdettäessä eikä kukaan näin ollen todella tiennyt, oliko siellä tiskillä asti oikeasti edes käyty. Koska valehtelu on kuitenkin väärin ja huijaaminen rumaa, voin mä ainakin sanoa ansainneeni jokaisen leiman täysin rehellisin keinoin! ;D Loppubilepaikkana toimineessa Londonissakin tuli tanssittua lähes pilkkuun asti ja kotiin päin raahustaessa tuntui kyllä kieltämättä siltä, että illan aikana oli tullut juhlittua, mahdollisesti koko loppuvuoden edestä! Aamulla olo oli onneksi jo parempi ja ainoastaan päänsärky sekä jumiutuneet lihakset muistuttelivat juhlimisesta - niin, ja saattoi se kämppiksen ystävällisesti sponssaama särkylääkekin hieman helpottaa tilannetta... ;)

Tästä se lähtee!
Naurettiin tyttöjen kanssa tälle sanahirviölle vaikka kuinka kauan... :D 
Done!
Periaatteessa tällaiset hardcore-opiskelijabileet eivät oo hirveän lähellä mun sydäntä, sillä jollakin tapaa armoton juominen, rellestäminen ja sekoilu ei oo sellaista, mitä haluaisin itse hirveän usein tehdä tai mitä loppupeleissä myöskään arvostaisin kovinkaan paljon. Approt ovat nyt parien muiden vuosittaisten pippaloiden ohella kuitenkin sellainen must-juttu, ettei niiden väliin jättämisestä todellakaan edes keskustella! :D Lopputuloksenahan on kylläkin monesti tyhjentynyt tili, krapula ja turvonnut olo, mutta pieni (tai näissä tapauksissa hieman isompikin...) irtiotto arjesta tekee toisinaan hyvää - ja hei, ei tässä nyt sentään ikuisuuksia olla enää opiskelijoita... ;)

Nyt taidan kuitenkin pujahtaa puhtaiden, vastavaihdettujen lakanoiden väliin ja leijailla unten maille, jotta huomenna jaksan taas herätä nautiskelemaan tenttikirjan antimista. Ah, miten houkuttelevan kuuloinen lauantai onkaan tiedossa! Mukavampaa viikonloppua teille - millaisia suunnitelmia sieltä löytyy huomisen ja sunnuntain varalle? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti