tiistai 19. helmikuuta 2013

Arvontavoittoja, uusia kenkiä ja personal traineria!

Tänä aamuna maailma hymyili taas hieman enemmän kuin yleensä: luin heti herättyäni ihanan sähköpostin, jossa mun kerrottiin voittaneen Starry eyes-blogissa ollut ystävänpäiväarvonta. Jee, kerrankin nää loputtomat blogiarvontoihin osallistumiset tuotti tulosta! :D Mulle on siis matkaamassa pian Glitterin korusetti, jonka pääväreinä olivat muistaakseni vihreä, musta ja kulta. En malta odottaa...

Aamupäivällä sain myös toisen mukavan viestin sähköpostin puolelle, sillä tilaamani kengät olivat saapuneet Palokan Cittariin. Kyllästyin viime viikolla totaalisesti siihen, etten omistanut enää yksiäkään matalia kenkiä, joissa ei jossain kohtaa olisi ollut ammottavaa reikää. Tilaukseen lähti siis kahdenkympin talvikengät, joiden käyttökausi taitaa tosin pikkuhiljaa olla takanapäin - mutta onpahan talvikengät valmiina seuraavaksi talveksi! :) Enää pitäisi miettiä, milloin ehtisin käydä hakemassa kengät Palokasta. Paketin toimittaminen keskustan postiin olis ollut toki helpompaa, mutta myös 6,90€ kalliimpaa. Säästöä se on pienikin säästö!

Aamu alkoi hieman raa'asti...
Master Chef... not!
Onkapannussa on ollut melkoista vilinää ja vilskettä nyt alkuviikosta, kun lounastarjoilu aloitettiin eilen ekaa kertaa. Yritän tehdä tällä viikolla kahdeksan tunnin päiviä ja pakko sanoa, että kolmen aikaan kyllä jo tuntuu siltä, että on tehnyt töitä kunnolla! :D Oon tän viikon keittiön puolella ja vaikka tää on mukavaa ja mielenkiintoista työtä, en kuitenkaan pystyis näkemään itseäni ravintola-alalle töihin tulevaisuudessa. No, enhän sitä tosin opiskelekaan :)

Kuva.


Kävin iltapäivällä personal trainerin puheilla, kuten sunnuntaina jo mainitsinkin. Ensimmäinen tapaaminen oli lähinnä jutustelua, kunnon ja tavoitteiden kartoittamista ja mahdollisten treenaamiseen vaikuttavien tekijöiden huomioimista. Oma pt:ni Karoliina on onneksi koulutukseltaan myös fysioterapeutti ja sainkin paljon vinkkejä treenaamiseen huomioiden vasemman käteni ja oikean polveni. :)

Oikea polveni pääsi vääntymään jotenkin kolmisen vuotta sitten vanhojentanssiharjoituksissa ja oli äärettömän kipeä muutaman päivän ajan. Polvi kuitenkin parantui noin viikon sisällä eikä aiheuttanut sen kummempia ongelmia ennen toissasyksyä, kun se pääsi väännähtämään uudestaan lenkillä. Tämän jälkeen polvi oli kipeä huomattavasti pidemmän aikaa ja jäi myös "löysemmän" oloiseksi. Lääkäriltä ainoa ohje oli yllättäen Buranan popsiminen... Vastikään polvi on alkanut myös rutista todella ikävästi ja siihen käy yhä useammin kipeää jopa kävellessä, portaista puhumattakaan. Opiskelijaterveydenhuollosta sain kuulla, ettei vastaanotolle kannata edes tulla, sillä polvelle ei kuitenkaan tehtäisi mitään "kun ei siitä niin paljon haittaa ole". Nyt pt kuitenkin kertoi epäilevänsä kertomani perusteella joko ristisiteitä tai alakierukkaa ja neuvoi ottamaan suoraan yhteyttä yksityiselle lääkärille. Ainoa kysymys on vain, että mistä rahat siihen...

Vasemmassa kädessäni puolestaan on erbin pareesi, joka on siis ollut minulla koko ikäni. Lyhyesti sanottuna käden liikeradat ovat huomattavasti pienemmät, tunto huonompi ja hienomotoriikkaa ei oikeastaan ole. Lisäksi vasen ranne on jäykistetty epäonnistuneen leikkauksen jäljiltä. Leikkauksia käteen on tehty monta, mutta onneksi oon itse ollut silloin niin pieni, etten muista niistä yhtään mitään... :D Käsi toimii vallan mainiosti apukätenä ja oon oppinut elämään sen kanssa hyvin, mutta esimerkiksi juurikin kuntosaliharjoittelussa se tuo pieniä erityisvaatimuksia. Uskon kuitenkin, että mulle suunnitellaan hyvä ja em. asiat hyvin huomioon ottava treeniohjelma, sillä Karoliina vaikutti paitsi mukavalta, myös todella asiantuntevalta. :)

Seuraava tapaaminen meni valitettavasti vasta kolmen viikon päähän, mutta sitten pamahtaakin ja kunnolla! Nämä pari viikkoa tuun varmaankin käymään kuntosalilla samalla tavalla kuin tähänkin asti. :)

Nyt nukkumaan!

2 kommenttia:

 1. Ai hitsi miten hauska kuvaidea tuo raakamainen sydänleivän veitsellä halkaisu! :D

  Minna.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin alkoi naurattamaan tuo sydänsämpylöiden paloittelu, oli pakko ottaa kuva :D Noi sämpylät oli kyllä supersöpöjä, pitäis ostaa jostain kotiinkin...

   Poista