tiistai 26. helmikuuta 2013

Maailman parhaat piparit!


Ihana pikkusiskoni saapui Jyväskylään perjantaina iltapäivällä ja aikoo majailla meillä koko tulevan viikon. Jee! :) En edes muista, milloin olisin saanut omittua Paulan ihan itselleni näin pitkäksi aikaa, joten turha varmaan sanoakaan, että oon tästä enemmän kuin innoissani... Koska molemmat ovat majailleet aika lailla eri maissa viimeisen vuoden ajan, ovat myöskin tapaamiset vähentyneet ja lähinnä ollaankin nähty sitten jouluna, pääsiäisenä, rippijuhlissa jne. Tää viikko onkin siis täyttä luksusta! :)
Kuva.
Paulan ystäväkin saapui Turusta meille pariksi yöksi treffailemaan Paulaa pitkästä aikaa ja loistavana isosiskona ja tulevaisuuden nuoriso-ohjaajana (not) järjestinkin meille mahtavaa puuhaa. Ainesosat: euron maksava 500g piparitaikina, vedellä täytetty kokispullo, yksi Arlan lehmämuotti, tomusokeria, mustaa elintarvikeväriä sekä nonparilleja. Tadaa!

Tämän hienompia pipareita ette oo nähny koskaan! ;)
Myös korttia lätkittiin ahkerasti herkkukeksien siivittämänä...
Maanantaiaamuna käytiin viemässä Emilia takaisin bussille ja suunnattiin päiväksi shoppailemaan! Siskokulta innostui ihan suunnattomasti keskustan liikkeiden lukumäärästä ja valikoimien suuruudesta, eikä siitä voi kyllä syyttääkään. Vuoden Pohjois-Norjassa eläneenä ei shoppailusta varmaankaan sais yliannostusta, vaikka haluaisikin :)

Kyllä tällaisten alennusten edessä saa jo innostuakin!
Juustokakkutauot ovat tärkeitä :)
Paula on siitä(kin) mahtava ihminen, että hän uskaltaa todellakin pukeutua kirkkaisiin väreihin esim. kirkkaankeltaisten housujen muodossa. Eilenkin matkaan tarttui turkoosia hupparia, limenvihreää laukkua sun muuta väripilkkua. Itse oon aika tylsä pukeutuja siskoon verrattuna - mutta eilen repäisin ja ostin housut, jotka eivät ole mustat tai farkunsiniset. Ei, ne ovat roosat. Roosat. Ehkä minäkin kehityn tästä pikkuhiljaa! :)

Ps. Suosittelen välttämään Breaking Wind-nimistä leffaa, joka oli ehkä mauttomin ja huonoin elokuva ikinä! Jopa Epic Movie voitti tämän sata-nolla... Twilight-parodia voisi olla loistava, tämä ei ollut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti