tiistai 16. heinäkuuta 2013

anything could happen

Huonosti nukutusta yöstä, aikaisesta heräämisestä ja näistä kahdesta seikasta johtuvasta armottomasta väsymyksestä huolimatta tämä päivä osoittautui pienten, mieltä piristävien seikkojen ansiosta vallan mukavaksi tiistaipäiväksi. Aina ei tarvitse tapahtua mitään kovin suurta, jotta huonokin päivä muuttuisi kivaksi!Sain tänään hotellimme hotellipäälliköltä pienen yllätyksen hyvin tehdystä työstä ja oikeanlaisesta työasenteesta. Kyseinen lippunen oikeuttaa yhteen veloituksettomaan ateriaan ja ruokajuomaan Huviretkessä ja tuli muuten aivan totaalisena yllätyksenä! Mukavaa huomata, että hetkittäisestä epävarmuudesta huolimatta olen pärjännyt harjoittelussa hyvin enkä ilmeisesti ole ehtinyt mokailemaankaan mitään kovin vakavaa näiden kolmen viikon aikana ;)


Töiden jälkeen pitkästä aikaa vähän zumbailua ja voi juku, miten mukavaa se taas olikaan! Tein itselleni pyhän päätöksen siitä, että alan pikkuhiljaa palailemaan arkirutiineihin tämän salilla käymisen osalta, joka on siis näin kesän kunniaksi jäänyt hieman, krhm, unohduksiin...


Täykkäri-kokoelmani on tällä hetkellä viimeistä kautta vaille täydellinen (...ehehe) ja tänään huomasin, että cdon.comista tämän viimeisenkin boksin saisi tilailtua itselleen melkoisen kohtuulliseen hintaan! :D Viimeksi kyseisen kauden hintoja kurkkaillessani muistan niiden pyörineen vielä neljänkympin pinnassa, joten ette arvaakaan, millaisen hymyn tuo 19,95e hinta saikaan nostatettua huulille! Harmi vain, ettei tuotetta juuri tällä hetkellä löytynyt varastosta, muutenhan olisin toki klikkaillut sen saman tien hyllyä koristamaan... ;)


Olen aloittanut ruotsin kielen teho-opiskelun Johanna-serkulta saamieni magneettien avulla. Hyvässä vauhdissahan tässä jo ollaan, eikö totta?


Pienet asiat muodostuvat usein parhaiksi asioiksi - muistakaa siis nauttia niistä jokapäiväisistä, arkisistakin seikoista! :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin eksyin katsomaan Täykkäreitä pari viikkoa sitten, ja samantien jäin koukkuun! :D Kolmannes kausi menossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi koukuttava sarja! :D En kestä ajatusta, että tuon viimeisen kauden jälkeen mulla ei olis enää yhtään Täykkäreitä katottavana, joten pitäisköhän pitkittää sitä kamalaa hetkeä ja alkaa katsomaan koko sarja alusta ykköskaudesta lähtien...

      Poista