lauantai 17. toukokuuta 2014

Kun tänään lähden!

Se, että silmät meinaavat olla sikkuralla jo tässä vaiheessa iltaa, ei taida olla kovinkaan hyvä lähtökohta tulevan yön ajosuunnitelmien ja muuton kannalta..? :D Kävin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen tekemässä vielä tänäkin aamuna lyhyen työvuoron ja oon sen takia herännyt jo ennen puolta viittä vain muutaman hassun nukutun tunnin jälkeen. Suunnitelmissa oli kovasti nukkua iltapäivällä useampi tunti, jotta selviäisin tulevasta yöstä edes suhteellisen kunnialla, mutta jälleen kerran sain todistaa sen, miten päikkärit eivät mitenkään korvaa kunnon yöunia: havahduin hereille jo puolentoista tunnin jälkeen edelleen jatkuvasta väsymyksestä huolimatta enkä oo sen jälkeen saanut nukuttua oikeastaan ollenkaan. No, ainakin tavarat on saatu kasaan hyvissä ajoin ja autokin on seissyt pihalla melko lailla pakattuna jo reilun tunnin! ;) 

Pakkaamisen lomassa vielä vähän ruotsin paniikkisparraamista :D Mutta hei katsokaa, eihän tuo kolmen kuukauden tavaramäärä nyt niin kamala ole..?
Mun "vuokranantajani" kämppis (joka on siis tosiaan ruotsalainen poika nimeltä Kevin :D) majaileekin ilmeisesti vielä tän viikonlopun Maarianhaminassa ja on ottamassa mut huomenna vastaan kesäkodissani. Saa nähdä, millaisena batterypärinöiden jälkiaalloilla ratsastavana silmäpussimonsterina saavun paikalle ja luovutetaanko mulle edes avaimia käteen - täytyy varmaan yrittää vähän meikkailla naamaa freesimmäksi laivassa, jotten antais itsestäni aivan kamalaa ensivaikutelmaa! 

Loppuun vielä muutama kesän saapumisesta ihanasti muistutteleva kuva kuluneen viikon varrelta - tännehän on taidettu luvatakin ihan kunnon helteitä ens viikon alkuun! ;)

Oon ihan fiiliksissä vihreästä ruohosta ja auringosta! :D / No joo, myönnetään: shoppailin viikolla vähän mutta vain tarpeellisia juttuja! Pussista löytyi mm. kesäkengät, kolmen euron arskat sekä sukkahousuja. Täysin käyttötavaraa siis!
Pappagallosin pistaasijätskiä Ninnin kanssa, mmm! / Työmatkalla Harjun ylitse saa aina mukavat lämmöt päälle heti aamusta kipittämällä kaikki kuvassa näkyvät portaat ylös kelloa vilkuillen ja myöhästymistä peläten... ;)
Aamunäkymiä kellon näyttäessä puolta kuutta. / Vein työkaverille maistiaisiksi norjalaista juustoa sekä tsekkiläisiä suklaavohveleita ja sain hieman vastalahjaksi muutaman mielenkiintoisen aasialaisen herkun :)
Mua kieltämättä hieman harmittaa, että oon lähdössä juuri tänä viikonloppuna, sillä tiedossa olis niin Ravintolapäivää, Yläkaupungin Yötä kuin monia muitakin kivoja juttuja joista nyt jään valitettavasti kokonaan paitsi. Näillä kuitenkin mennään tällä kertaa ja joudunkin nyt velvoittamaan teidät nautiskelemaan kaikista mahtavista tapahtumista munkin puolesta - jokainen kynnelle kykenevä käy ainakin tsekkailemassa Ravintolapäivän tarjontaa, eikös juu? :D

Haluaisin muuten kiittää hirveästi kaikkia parin päivän takaiseen postaukseen kommentoineita ihmisiä - ette tiedäkään, miten paljon ne mua ovatkaan ilahduttaneet! :) Seuraavan kerran kuulumisia päivitelläänkin sitten Maarianhaminasta käsin, joten stay tuned!
Kelikameran perusteella mun tulevat maisemat näyttävät ainakin ihan mukavilta... :) Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti