maanantai 17. marraskuuta 2014

Rentouttavaa viikonlopunviettoa Kangasalla

Viime perjantaina karkasin iltapäivän tunnilta hieman normaalia aikaisemmin, hyppäsin Facebookin kimppakyytipalstalta löytyneen sinisen Fiatin ja sen kuskin kyytiin ja matkasin viikonlopun viettoon serkkuni luo Kangasalle. Kyseisestä "kaksoisserkustani" oon kirjoitellut muistaakseni hieman enemmänkin viime maaliskuisen käyntini yhteydessä - kyseessä oli siis se moniosaaja, joka kykenee täysin ongelmitta hoitamaan niin alusvaateputiikkia kuin erikoiskuljetusbisnestäkin yhtäaikaisesti. ;) Tällä kertaa tiedossa oli alusvaateputiikin avajaishulinaa, sillä Johanna on muuttanut itsensä ja putiikkinsa vastikään uuteen osoitteeseen ja starttailee nyt bisnestä uudessa kotikolossa. Tämä kotikolo ei kuitenkaan ole aivan mikä tahansa liiketila, sillä kyseessä on itse asiassa teollisuusalueella sijaitseva halli tai autotalli, miten sitä nyt kukanenkin haluaa kutsua. :D Alusvaateliike autotallissa - eikö kuulostakin vähintäänkin mielenkiintoiselta?

Serkku on tehnyt viimeisen kuukauden aikana uskomattoman työn muokatessaan karusta ja elämää nähneestä teollisuushallista täydellisen persoonallisen ja uskomattoman upean pohjan putiikillensa eikä liiketila voisi olla yhtä enempää yrittäjänsä näköinen - katsokaa vaikka!
Jep. Se on todellakin autotalli!
Putiikin valikoimakin on löytänyt paikkansa...
...samoin kuin Intiasta lähes kymmenen vuotta sitten Suomeen kiikutetut sarikankaat! Mä kävin itse henkilökohtaisesti kiikkumassa kankaat oven yläkulmaan kiinni (magneeteilla, by the way!) ja sain samalla inspiraatiota oman, jossain kaapin uumenissa tiukasti majailevan sarikankaani käyttöön... 
Mitäs sanotte tuosta niveltikkaista tehdystä pöydästä? :D
Vaikka pimeälle ja varsin luotaantyöntävältä tuntuvalle teollisuusalueelle tipahtaminen tuntuikin melko omituiselta, petti ulkokuori tällä kertaa pahemman kerran ja sisältä paljastuikin siis täysin oma, uskomaton maailmansa. Putiikin tilojen ihastelun ohella oli kuitenkin myös älyttömän ihanaa nähdä rakasta serkkua pitkästä aikaa ja perjantai-ilta hujahtikin nopeasti herkullisen ruoan, itsetehtyjen piña coladojen ja minttukaakaoiden sekä pitkien, myöhään yöhön jatkuneiden juttutuokioiden merkeissä. Lauantaina vuorossa oli puolestaan avajaispäivä, jonka osalta toimin lähinnä jokapaikanhöylänä jututtaen asiakkaita, hoitaen juomatarjoilun ja täyttäen tyhjeneviä herkkuastioita. Illan koittaessa olo olikin melko lailla rättipoikkipuhki ja pienet tirsat sohvannurkassa tulivat enemmän kuin tarpeeseen! Loppuilta kuluikin pikaisen ajelureissun, piparitaikinan vääntämisen sekä leffankatselun merkeissä - täydellinen lopetus vilkkaalle päivälle :) 

Heti sisään astuessani sain nenän eteen kupin kahvia ja maailman sympaattisimman suklaamuffinsin - "kun ei mulla ollut muffinsivuokia" :D
Tässä korkkiruuvissa oli kieltämättä tyyliä!
Perjantai-illan herkkuillallinen: kampasimpukoita, jättiläiskatkarapuja, maalaissämpylöitä sekä leipäjuustosalaattia!
Jep, oli mulla jo vähän nälkä... :D

Tarjolla oli muunmuassa saaristolaisleipää sekä banaania suklaafondueen dipattavaksi...
...sekä ihan vähän muitakin herkkuja! ;)
Sunnuntaina vuorossa olikin nenän suuntaaminen takaisin kohti Jyväskylää täpötäyden Onnibussin punaisilla nahkapenkeillä. Seuraavaa vierailukertaa ei tarvitse onneksi odotella kauaa, sillä palaan takaisin Kangasalan maisemiin jo reilun viikon päästä - silloin vuorossa olisi ainakin teatteriretkeä Tampereelle sekä tupareiden viettämistä. :) I can't wait!

Mites teidän viikonloppunne sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti