lauantai 8. marraskuuta 2014

Huikeita uutisia!

Mulla oli alun perin tarkoituksena julkaista hieman toisenlainen postaus näin alkavan viikonlopun kunniaksi, mutta sattuneesta syystä arkipäivien pienet, mukavat tapahtumat joutuivat nyt väistymään hetkeksi taka-alalle suurempien uutisten edestä. Eilen aamulla sähköpostin avattuani silmien eteen lävähti nimittäin viesti, joka alkoi sanoilla:


"Dear Leppäjärvi Laura, I am pleased to inform you that your application for the exchange period has been approved. 
We look forward to seeing you in Hong Kong 9th of January!"


Nyt se on sitten lopultakin sinetöity: tämä tyttö viettää tulevan kevätlukukauden Hong Kongissa!

Vielä tällä hetkellä oon aivan liian innoissani jäsentelemään ajatusta yhtään sen tarkemmin, mutta palailen kevään suunnitelmiin ja vaihto-opiskeluasioihin vähän myöhemmin pääkopan selkiydyttyä hieman... :)

8 kommenttia:

 1. Onnittelen - ja suunnittelen Hong Kongin reissua minäkin, kumma kyllä ��
  Terveisin äitisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedät varmasti sen, että oot aina tervetullut visiitille! :)

   Poista
 2. Siistiä! Ai että.. Sulle on kyllä tosi hieno kevätlukukausi tiedossa!! Onnittelut valinnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Mäkin kyllä odottelen innolla tulevia haasteita ja kokemuksia - eikä niitä onneksi tarvitse odotella enää kovin kauaa... :)

   Poista
 3. Uuuu isot onnittelut!!! Hong Kong on kiva paikka, sulla on varmasti upea kokemus edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoakin isommat kiitokset! Mun odotukset kaupunkia kohtaan ovat kyllä korkealla enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen paikan päälle kokemaan ison kaupungin meininkiä :)

   Poista
 4. Jeeee!! Mutta aika myöhään sulle tuli ilmoitus - luokkakaveri on myös lähdössä Hongkongiin vaihtoon tammikuussa ja se kyllä sai tietää siitä jo keväällä kun haut olivat.

  Tosi mahtava homma kaiken kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon laittanut hakuhommat vireille jo muistaakseni helmikuun paikkeilla, mutta tuolta yliopistolta ilmoitettiin, että online-haku tulevalle keväälle käynnistyy vasta syyskuussa ja näin ollen sitten hommat seisoivat aika pitkään paikallaan. Viimeiset viikot oon kyllä kieltämättä ollut kuin tulisilla hiilillä, sillä kyllähän tuo tammikuu alkoi melko uhkaavasti jo lähestyä ja epävarmuus keväästä alkoi kalvaa mieltä pikkuhiljaa - onneksi valinta oli kuitenkin mun kannalta positiivinen ja ehti tulla vielä niin, että käytännön järjestelytkin saa hoidettua ennen koneeseen hyppäämistä. :) Mutta jep, melko myöhään meitä kyllä pidettiin jännityksessä!

   Poista