perjantai 21. marraskuuta 2014

Tallinnaan!


Riemuidiootti täällä moi! Viikon työt ja kouluhommat on taas taputeltu kasaan ja lähdin tänään polkemaan koululta tällainen virne naamallani kotia kohti. Vaikka miljoonat työn alla olevat jutut aiheuttavat ajoittain melkoista stressiä ja joinakin päivinä aika ei tunnu mitenkään riittävän kaikkeen tarpeelliseen, tuntuu vapaalle lähteminen kovan työn jälkeen tuplasti paremmalta! Tänä viikonloppuna suunnitelmissa olisikin pitkästä aikaa reissu Suomenlahden toiselle puolelle ja juuri startanneiden Tallinnan joulumarkkinoiden kokeminen ihanaakin ihanammassa seurassa - nappaan nimittäin matkan varrelta Espoosta kainalooni rakkaan, yläasteaikaisen ystäväni. :)

Mukavaa viikonloppua muillekin - minä alan nyt suorittamaan viime hetken pakkailuja ennen keskustaan ja bussille suuntaamista!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa minilomaviikonloppua Laura! <3 Nauti ja rentoudu. :) Ja oi mäkin haluisin päästä Tallinnan joulumarkkinoille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, viikonloppu oli kyllä mielettömän ihana! Suosittelen ehdottomasti Tallinnan joulumarkkinoilla käymistä - vielä ehtiikin ihan mainiosti, sillä mun muistaakseni ne ovat auki loppiaisen paikkeille asti! :)

      Poista