maanantai 10. kesäkuuta 2013

Rakkaudesta kesään!

...upean helteiset päivät, jolloin ehdottomasti parasta ajanvietettä on aurinkoisella rannalla hengailu.

Pakko kuitenkin myöntää, että vaikka kuumuus ja aurinko ovat olleet pitkän talven jälkeen erittäin tervetulleita, alkoi olo muuttua tällä viikolla jo hieman liian tukalaksi. Kotona lämpötila pyöri kolmessakympissä eikä ikkunoiden ja parvekkeen oven auki pitämisellä ollut liiemmin vaikutusta. Seisovasta ja painostavasta ilmasta johtuen tuntui myös siltä, ettei päivän aikana yksinkertaisesti jaksanut tehdä mitään, kun hiki valui jo pelkästä paikallaanolosta :D Ei nyt kuitenkaan saa valittaa, sillä näitä kelejä tulee talven koittaessa ikävä!

...alkukesän upea kukkaloisto ja huumaava tuoksu, joka kiemurtelee nenään heti ulko-oven auetessa....yöuinnit järvellä upeita maisemia ihastellen.

...päiväreissu Tuuriin...

...johon yllättäen liittyi melko olennaisena osana shoppaileminen.

En ole ihminen, joka nauttisi kauppojen kiertelystä ja vaatteiden sovittelusta sydämensä kyllyydestä - mikäli mahdollista, tilaisin kaiken tarvitsemani nettikaupoista :D Nyt tilanne oli kuitenkin se, että kaapista ei kertakaikkiaan löytynyt enää mitään päällepantavaa, sillä puolet vaatteista olivat jääneet liian suuriksi loppujen ollessa reikäisiä tai muuten vaan huonokuntoisia. Tuurista löytyi onneksi melko paljon kaikkea tarpeellista, sillä mukaan tarttui mm. parit ballerinat (ja voi että miten iloinen olinkaan, kun löysin kohtuuhintaiset ja vieläpä hienot ballerinat! Koska kengänkokoni on pääsääntöisesti 42, on kivojen kenkien löytäminen normikaupoista yleensä melko tuskaista touhua ja suoraan sanottuna menetin jo Tuurissakin toivoni yhdessä välissä. MicMacin osasto tarjosi yllättäen vastauksen pulmaani mustien glitterpäällysteisten ja valkoisten pitsiballerinojen muodossa eikä kenkien hintakaan ollut kuin n. 20e / pari. Okei, hieman pisti harmittamaan, etteivät yhdetkään kuuden euron kengät mahtuneet jalkaan, mutta näillä mennään...), kolmet farkkucaprit (alle kuuden euron kappalehintaan! Yhdet leikkasin jo itselleni shortseiksi ja loppujen kohtaloa mietin vielä...) sekä uimapuku ja kuvassa näkyvä erittäin osuva autotarra! ;) Shoppailu ei jäänyt kuitenkaan vielä tähän, sillä torstaina ja perjantaina kävin kaupungilla hakemassa vaatevarastoon vielä hieman täydennystä: erivärisiä toppeja, kesäisen rantamekon, harmaan maksihameen, alusvaatteita sekä farkut. Huh. Nyt ei tee enää mieli mennä lähellekään vaatekauppoja! :D

Rahaa paloi muutaman päivän aikana kieltämättä melkoisesti, mutta totta puhuakseni tarvitsin oikeasti vaatteita enkä koe minkään ostoksen olleen turha. Paitsi ehkä tuon autotarran... 

...päiväunet vain muutaman tunnin hereilläolon jälkeen.

...aikaa lukea rauhassa kirjaa.

...meikitön naama.

Rakastan kesän helppoutta - ulos lähteminen ei vaadi erityistä pukeutumista ja kevyt rusketus saa kasvot näyttämään inhimillisiltä ilman meikkiäkin.

...sulaneella jätskillä herkuttelu satamassa.


...ilmaisfestarit ja terassielämä.

Ehdin mukaan perjantain ja lauantain ajan järjestetyille Rento Piha-festareille eilen, kun kävimme juomassa muutamat huurteiset lonkerot Passionin terassilla. Ohjelmassa olisi ollut mm. tankotanssia ja erilaisia musiikkiesityksiä, mutta ehdimme paikalle ainoastaan Asteen keikan ajaksi. Mahtavaa, että tällaisia ilmaisfestareita järjestetään! :)

...päivän jatkuneen painostavan ilman purkautuminen kunnon ukkosmyrskyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti