sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

just can't get enough

Tämä viikko on tuntunut jostain syystä aivan äärettömän pitkältä ja olenkin ollut useammin kuin kerran sekaisin viikonpäivistä, viikosta, jopa kellonajoista. Tänäänkin on tehnyt todella tiukkaa tajuta, että kyllä, on todellakin sunnuntai ja huomenna aloitellaan taas uutta viikkoa. Syyn viikon loputtomuuteen taidan vierittää töiden harteille, sillä viiden Cumuluksessa vietetyn työpäivän lisäksi omaan työvuorolistaanikin on putkahtanut taas työvuoroja ja vapaapäivät ovatkin kuluneet siivouskärryn ohjaksissa. Mitäs sitä turhaan rentoutumaan, kyllä tämä töissä käyminen on niin mukavaa... ;) Eilen alkoi tosin lievästi sanottuna ottaa päähän seisoa vastaanotossa suorat housut jalassa ja liivi päällä, kun ulkona helotti aurinko pilvettömältä taivaalta ja ihmiset valuivat helteen lämmittämille terasseille viettämään leppoisaa lauantai-iltaa... Ei muuta kuin hammasta purren hymyä naamalle - millä nimellä teillä oli varaus?
Onneksi seitsemän päivän mittainen työputkeni katkeaa huomisen aamuvuoron jälkeen, sillä seuraavan kerran minua odotellaan Cumulukseen vasta torstai-iltana ja tuossa parin päivän aikanakin teen ainoastaan yhden neljän tunnin mittaisen siivouskeikan. Tätähän voisi kutsua melkein lomaksi..?

Töiden lisäksi viikolla ei ole tapahtunut mitään kovin mullistavaa. Keskiviikkona kävin syömässä koulukaverini kanssa Memphisin tiloihin avatussa Revolutionissa. Kevään aikana keskustaan on avautunut useampikin uusi ravintola ja baari (joista esimerkiksi Aussie Bar sekä American Diner´s ovat edelleen kokematta!) ja kyseinen paikka onkin yksi näistä vasta-avatuista ravintoloista. Revolutionin terassilla onkin tullut pyörähdettyä jo kerran aikaisemmin ja ravintolan rennon ja huumorintajuisen henkilökunnan vakuuttamana päätimmekin käydä testaamassa paikan ruokatarjontaa. Itse maistoin karamellisoitua porsaankyljystä salaatin kera ja kyllä muuten maistui! Mulla ei ollut mitenkään hirveä nälkä, joten isommat ateriat tippuivat tällä kertaa vaihtoehdoista kokonaan pois. Sellaisiakin listalta toki löytyi ja seuraavalla kerralla täytyykin käydä maistelemassa esimerkiksi herkullisen kuuloisia burgereita... Nams! :)



Hmm, mitäs muuta... Muutama hieman materialistisempi ilonaihe olisi kyllä tältä viikolta kerrottavana, sillä sain alkuviikosta tilattua aiemmin mainitsemani Täykkäreiden viimeisen kauden ja se tupsahtikin postiluukusta jo perjantaina!


Se on lopultakin täydellinen!
Ostin myös tori.fi:stä tekonahkatakin tajuttuani, että vuosi sitten hankittu takkini roikkuu nykyään päällä ja on siis auttamattomasti liian iso. Koska 50-60e maksaminen tekonahkatakista tuntuu omasta mielestäni melko hurjalta, tyydyinkin pääsääntöisesti kurkkimaan nettikirppisten ja myyntipalstojen ilmoituksia. Viikolla kotiutunut takki maksoi parikymppiä ja on aiemmista epäilyksistäni huolimatta sopivan kokoinen - jee! Ruskea värikin oli ehdotonta plussaa ainaisen mustan sijaan ja uskon, että takille tulee kovasti käyttöä syksyn saapuessa. Me is happy! :)

Joo, tässä tyypissä ei todellakaan ole ainesta muotibloggaajaksi... Nimim. kuva sotkuiselta parvekkeelta kamera tuettuna kissan kiipeilypuuhun. Great.

Takin vuori on ihanan pilkullinen! :D
Vaikka tilanne saattaa vaikuttaa päinvastaiselta, ei blogimaailman armoton kulutushysteria ole tarttunut minuun ja tämänkesäinen shoppailumääräni onkin huikea verrattuna aikaisempiin vuosiin. Syy uusien vaatteiden hurjalle määrälle on yksinkertaisesti painon putoaminen ja vanhojen vaatteiden jääminen liian suureksi - enkä muuten voi sanoa, että olisin tästä seikasta mitenkään iloinen! :D Tokihan uusien vaatteiden ostaminen on kivaa ja on mieletöntä mahtua aiempaa pienempiin vaatteisiin, mutta kuvitelkaa sitä rahamäärää, mikä vaatekaapin uusimiseen vaaditaan. Summa on ollut melkoinen siitäkin huolimatta, että olen hommannut vaatteeni pääsääntöisesti kirppareilta ja halpisketjuliikkeistä. Varoituksen sanana siis muille, että painonpudotus käy todellakin kukkaron päälle!

Jep, eiköhän tämä ollut tältä erää tässä. :) Nyt nukkumaan!

ps. Ai niin! Voitin tällä viikolla myös Starry eyes-blogin arvontaviikolta Lifehair-tuotepaketin - hurjat kiitokset Sitalle arvonnasta :) Arpaonneni on ollut läpi elämän melko kehnonlainen, mutta nämä blogiarvonnat ovat selvästikin aivan oma lukunsa: kevättalvella voitin samasta blogista Glitterin korusetin! En nyt muista tarkalleen, mitä kaikkia purkkeja ja putkiloita tuotepakettiin sisältyikään, mutta melko kattavasti kaikkea hiusten-, ihon- ja jalkojenhoitoon liittyen kumminkin. Palaillaan asiaan paketin saapuessa ;)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi, mä näkisin kyllä sun päällä montakin meidän takkia! :) ruskeata varsinkin. Mutta hinta ei iiiiihan tipu siihen 50 euroon vaikka kaverialennusta saisitkin ;)

    Ihan kivan edullisia noi ruuat! Burgerit kuulostaa hyvältä... :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, ei varmaan teidän takkien hinnat tipu ihan noin alas vaikka kuinka tulis kaverialennusta! :D Mut sen tajuaa kyllä, nehän on kumminki ihan aitoja nahkatakkeja eikä mitään tekonahkalärpäkkeitä... :D

      Toi osa ruokalistasta on vasta alkuruokia, mut ei ne pääruokien hinnatkaan ollu mitään hirveen korkeita, 15e molemmin puolin. :)

      Poista