lauantai 15. helmikuuta 2014

just random thoughts of the week

Toisinaan on omituisen rentouttavaa astahtaa hetkeksi sivuun niiltä tutuilta reiteiltä ja upottautua täysin toisenlaiseen maailmaan, piiloutua hipsterilasien taakse ja keskittyä aistimaan ympäröivää tunnelmaa. Tuntea olonsa ulkopuoliseksi, muttei kuitenkaan huonolla tavalla. Istua hetken paikallaan, leikkiä olevansa joku muu ja palata takaisin omaan elämäänsä ulko-oven sulkeuduttua selän takana - ihan kuin olisi juuri saapunut tutkimusmatkalta.

If your dreams don't scare you, they aren't big enough.

Vene on varmimmassa turvassa silloin, kun se on satamassa - mutta ei venettä ole rakennettu sitä varten.

Ihanan, ajatuksella kirjoitetun blogikommentin lukeminen aamuhämärässä juuri ennen kouluunlähtöä hymyilyttää hirveästi.

Ahkeraa opiskelua... | ...ja ihania suunnitelmia serkun kanssa!
Haluan olla vanhana samanlainen kuin se suloinen, ruttuinen mummo kuntosalilla. Se, joka jumppaa iloinen hymy kasvoillaan välittämättä tippaakaan siitä, jos koreografiat menevät hieman sekaisin tai jalka ei nouse yhtä korkealle kuin muilla. Joka jakaa elämäniloaan ja loistavaa asennettaan myös muille ja saa ihmiset lähtemään pukuhuoneista hyvällä tuulella. Sellainen minäkin haluan olla.

Miksi pienet, jopa mitättömät asiat ovat usein niitä kaikista ärsyttävimpiä?

Toisinaan niinkin yksinkertainen asia kuin herkullinen sämpylä pitkästä aikaa voi ilahduttaa mielettömän paljon.

En tiedä mitään tympeämpää kuin aikataulujen suunnitteleminen tiiviisti ja ah-niin-rakastuneesti seurustelevien ihmisten kanssa. 
My new love! | Ulkonäkö voi pettää ja nämäkin viikunalakritsit ovat todellisuudessa suussasulavia :)
Rumien ja tahmeiden asioiden tekeminen voi olla yllättävän kivaa.

On täysin ok innostua kirjaston lastenosastolta bongatuista Disney-leffoista vielä lähes 22 vuoden iässäkin.

Kevään tuoksu kiemurtelee nenään päivä päivältä vahvemmin ja saa yli kuukauden jatkuneen savuttomuuden tuntumaan elämän parhaalta päätökseltä. Keuhkojen vetäminen täyteen raitista ilmaa ja lintujen liverryksen kuunteleminen ovat niitä asioita, joista pitäisi muistaa nauttia useamminkin.

Koulumatkalla!
Tuleviin kuukausiin mahtuu paljon tärkeiden ja läheisten ihmisten tapaamista eikä mikään maailmassa tunnu tällä hetkellä yhtä ihanalta.

On olemassa sellaisia koulukirjoja, jotka tuntuvat niin kiinnostaviltaa, ettei niitä malttaisi laskea käsistään. Kyllä, oikeasti!

Kaupan kassalla on mahdollista saada pahoja katseita siitä syystä, että perjantai-iltana ostankin rahkaa, kaurahiutaleita ja raejuustoa siiderin ja karkkipussien sijasta. Hassua, miten joku jaksaa kiinnittää huomiota toisten ostoksiin ja vieläpä häiriintyä niistä.
Sydämeni suli näille ihanille ötököille. En ostanut yhtäkään, sillä pelkäsin, että muille olisi tullut paha mieli. :( | Ystävänpäiväteema pääsi tunkeutumaan epähuomiossa pääkopan sisään ja kauppareissulle asti...
Elämässä joutuu tekemään asioita, joista ei pidä. Joskus sitä kuitenkin huomaa tekevänsä epämiellyttäviä ja ahdistavia juttuja silloinkin, kun ei olisi pakko.

Vauvaviikuna on ihana sana ja suurisilmäiset pehmolelut osoittautuivat todelliseksi akilleenkantapääksi.

Ärrältä saa nykyään pullakahvin sijaan sinkkupullan ja sinkkukahvin.

Salikissa, eiku...
Yhteyden pitäminen useamman vuoden takaisiin ystäviin on pitkästä aikaa mahtavaa.

Ystävänpäivänä kaupungilla kiertelyssä oli jotain maagista. Jokaista näyteikkunaa koristavat sydämet, vaaleanpunaiset kukkakimput, alkava viikonloppu sekä vanhojentanssien luoma juhlafiilis saivat ihmiset iloisiksi ja rentoutuneiksi ja tunnelma oli käsinkosketeltavan iloinen.

4 kommenttia:

  1. Luin sun blogia ja päätin nyt sitten kommentoida tähän postaukseen, kun se oli niin kiva! :> Halusin vain sanoa, että sulla on ihan tosi hyvä asenne tähän elämään! Susta saa niin energisen ja ehtivän ja luovan ihmisen kuvan että huhhuh! Haluaisin ottaa susta mallia ja saada vähän boostia omaankin elämään, kiitos kun toimit innoittajana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti kommentista! Menin kyllä tän luettuani ihan sanattomaksi - älyttömän hienoa kuulla, että oon toiminut jonkun innoittajana jossain! Tuntuu ajatuksena melko absurdilta, en nimittäin koe itseäni mitenkään keslivertoa luovemmaksi tai ehtiväksi :D Kiitokset nyt kuitenkin vielä toistamiseen, oon kyllä aivan otettu :D

      Poista