perjantai 7. helmikuuta 2014

Photo a day - helmikuu, osa I

Helmikuun ensimmäinen viikko on melko lailla taputeltu ja näin ollen tarjolla olisi siis ensimmäinen osa kuvahaasteesta, johon ilmoitin lähteneeni mukaan viikko sitten! Haaste on pyörinyt melko ahkerasti päässä koko kuluneen viikon ajan ja etenkin pari kohtaa aiheutti pienoisia vaikeuksia - tällä kertaa tosin lähinnä vaihtoehtojen lukumäärän suhteen. :) Sen pidemmittä puheitta itse asiaan!


Lauantain meikitön ja hieman aamu-uninen naama.
Mikäli tämä asia ei ole käynyt vielä kaikille selväksi, kerrotaan se vielä kerran: minä rakastan karttoja. Karttojen tutkimisessa on jotain todella vapauttavaa ja kiehtovaa ja ne mahdollistavat helpon ja nopean haavematkan maapallon ympäri missä ja milloin tahansa. Tällä hetkellä mun seinältä löytyy ainoastaan Tigerista kolmella eurolla mukaan napattu Euroopan kartta, mutta haaveena olisi toki omistaa jonain päivänä lattiasta kattoon ulottuva karttakuva! :)


Tilatessani Nellyltä mekkoja viime syksynä nappailin samalla ostoskorin täytteeksi ihanat korvakorut alekorista. Nämä parilla eurolla kotoutetut kaunottaret tulivat jäädäkseen, vaikka osa mekoista lähtikin saman tien palautukseen - eihän naisella voi olla koskaan liikaa korvakoruja, eihän? ;)

Mun koulumatkan varrella on ammattikoulu, jonka betoniaitaan oli alkuviikosta ilmestynyt jonkun nokkelan älypään toimesta tällainen taideteos. Mun mielestä paikkojen tuhriminen on lähtökohtaisesti todella typerää ja lapsellista, mutta tällä kertaa kuva ja erityisesti aihe eivät olisi voineet sattua parempaan saumaan! Lapsena olin nimittäin todellinen Pokémon-nörtti ja osasin mm. jokaisen örviäisen ja olennon nimen täysin ilman ongelmia. Ei varmaan tarvitse sitten mainitakaan niistä lukuisista kerätyistä pokekorteista, pelatuista tietokonepeleistä ja nauhoituksia sisältävien vhs-kasettien määrästä... :D Löytyykö sieltä muita entisiä Pokémon-fanaatikkoja? Oliko kukaan muu totaalisen koukussa niihin kaupoissa ja kioskeilla myynnissä olleisiin tikkareihin, joiden tikussa oli jokin sarjan hahmoista? :D
Niin, koska niitä korviksia ei voi olla koskaan liikaa... :D Neliskulmaiseksi esineeksi nimesin keskiviikon pikaisella shoppailureissulla H&M:ltä mukaan tarttuneet korvakorut. Mikäli koruja kaipaatte, suosittelen piipahtamaan liikkeessä, sillä lukuisten muiden koruvaihtoehtojen lisäksi tämäkin yhdeksän korvisparia sisältävä setti maksoi ainoastaan euron!

...core! Torstaina tuli tehtyä sellainen jalka-, pakara- ja vatsalihasjumppa, että raahauduin salilta kotiin huulta purren - kaikesta päätellen tää treeni ainakin osui ja upposi :D

Äiti on selkeästi hoksannut, millaisia lahjoja opiskelijaelämää viettävälle tyttärelle kannattaa antaa... ;) Äärettömän suloiset, silikoniset pullonkorkki ja korkinavaaja ovat molemmat Norjan tuliaisena saatuja.

4 kommenttia:

 1. Saiskohan pikkusisko tuotua sulle ison seinäkartan hiihtolomalla? Voispa saadakin....😁

  VastaaPoista
 2. Karttapallo! Minäkin diggaan! Sen sijaan Pokemonit menivät multa ihan ohi, ja pidin lähinnä äärettömän ärsyttävinä... Jotain kertoo sekin, että tuo "graffiti" näytti etäisesti tutulta, mutta en olisi ilman selostustasi keksinyt, mihin se liittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin aikanaan aivan koukussa Pokemoneihin, mutta Digimoneihin en taas koskenut pitkällä tikullakaan ja inhosin niitä täydestä sydämestäni... :D Nykyään kun miettii, niin eipä noilla kahdella ole loppujen lopuksi edes hirveästi eroa. Ota nyt sitten lapsen mielen syövereistä selvää! :D

   Poista