sunnuntai 24. elokuuta 2014

Illan pelastus

Kuten eilisessä postauksessa mainitsinkin, kului mun eilinen iltani tiiviisti töiden parissa. Työvuoron takia jouduin kieltäytymään useista illanviettoehdotuksista ja etenkin Stallhagenin panimolla järjestettyjen olutfestareiden väliinjääminen harmitti melkoisesti. Vaikka mua ei vielä muutaman maistelukerran jälkeen voikaan tituleerata varsinaiseksi oluen ystäväksi, olis musta ollut silti mukavaa päästä mukaan fiilistelemään tapahtuman tunnelmaa, syömään hyvää ruokaa ja ehkä jopa uskaltautumaan uuteen olutkokeiluun! :D

Harmistus Stallhagenin reissun väliinjäämisestä haihtui kuitenkin kuin tuhka tuuleen saadessani käteeni tämännäköisen palautelappusen suloiselta, muutaman oluen nauttineelta suomalaispojalta:


Mitäs sanotte - eihän tällaisen jälkeen vaan voi olla tyytymätön siihen, että sattuukin vapaan sijaan olemaan töissä? :D

Tänään oon viettänyt pitkästä aikaa ansaittua vapaapäivää blogien lukemisen, lenkkeilyn, ystävän tapaamisen sekä ensi viikon pähkäilemisen merkeissä. Huomenna käyntiin pärähtää viimeinen viikkoni Ahvenanmaalla tälle kesää ja olotila on lähinnä hieman epäuskoinen: minne ne kolme ja puoli kuukautta ovat oikein hujahtaneet? Vastahan sitä vielä seisottiin sataman parkkipaikalla ja mietittiin, mille kumman saarelle on tullut oikein tupsahdettua ja nyt muka pitäisi olla jo pakkaamassa tavaroita ja muuttamassa takaisin? Anteeksi vain, mutta mitä ihmettä? :D Oon nyt koko alkuviikon torstaihin asti vapaalla ja suunnitelmia tuntuu riittävän aina pakkaamisen aloittamisesta ja asunnon siivoamisesta Tukholman päiväreissuun, syömässä käymiseen sekä läksiäiskakun leipomiseen saakka. Minkäänlainen tekemisenpuute ei siis taida päästä iskemään missään vaiheessa ja hyvä tietenkin niin! Laivalippu tulevalle sunnuntaille löytyy printattuna jääkaapin ovesta ja kyytiasiatkin kotipuoleen päin ovat melko hyvissä kantimissa - saatanpa siis saada jopa 8kg kahvakuulani, blenderini sekä kakkuvuokani kuljetettua takaisin Jyväskylään alun epäilyksistä huolimatta. ;)

Nyt taidan kuitenkin siirtyä laskemaan lampaita syvälle peiton uumeniin ja keräilemään voimia niin fyysisesti kuin henkisestikin kuluttavaa viikkoa varten - kauniita unia myös teille sinne ruudun toiselle puolelle ja ihanaa viikon alkua! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana palautelappu, parasta palautetta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta, eihän tuollaisen jälkeen voi muuta kuin hymyillä! :D

      Poista