torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteriluukut 2, 3 ja 4!


Tiistaisen, aamusta pitkälle alkuiltaan pääasiassa sisätiloissa vietetyn päivän jälkeen oli huikaisevan ihanaa astua ulos ammattikorkean loisteputkilamppujen alta raikkaaseen ulkoilmaan ja huomata, että jossain vaiheessa päivää oli satanut lunta! Vaikka kyseessä oli tosiaan vain harsomaisen ohut kerros, valaisi sekin vähä maailmaa aivan eri tavalla kuin märkänä hohteleva asfaltti ja hymy oli pitkästä päivästä huolimatta herkässä kotimatkan aikana :) Toivon mukaan lunta olisi tiedossa vähän enemmänkin - en mä mitään jättimäisiä kinoksia kaipaa, mutta sellainen muutaman sentin lumikerros pikkupakkasella kuorrutettuna sopis paremmin kuin hyvin! ;) Santa, can you hear me..?


Keskiviikkona koko syksyn ajan työn alla olleen palvelutuoteprojektin suunnittelu sai loppuhuipennuksensa, kun esittelimme lähestulkoon omilta lapsukaisilta tuntuneet palvelutuotteemme koulun henkilökunnalle, opiskelijoille, toimeksiantajille sekä muille messuvieraille. Syksyn yhtenä suurena missiona on siis ollut ideoida, suunnitella ja kehittää täysin uusi palvelutuote ja vaikka mua vielä tiistaina hirvittikin lähteä esittelemään yhä keskeneräiseltä tuntunutta mökkimatkailuprojektiamme muille ihmisille, sujuivat messut onneksi hyvin ja saatu palautekin oli kauttaaltaan positiivista :) Nyt kurssi on raporttia vaille (hahah, kylläpäs sain sen kuulostamaan helpolta... :D) taputeltuna valmiiksi ja ajoittain uniinkin asti tunkeutuneet varauskanavamietteet, ympäristöystävällisyyden pohdinta sekä palveluprosessien ajatteleminen alkavat lopultakin olla takanapäin. 


Puhuimme aamulla kaverini kanssa koulussa reissaamisesta sekä tulevasta vaihdostani (josta muuten on tulossa postausta piakkoin - lopultakin!) ja lukuisten eri vaihtoehtojen pohdinnan keskellä havahduimme huomaamaan, miten käsittämättömän hyvin asiat oikeastaan ovatkaan. Meillähän toden totta on vaihtoehtoja, mikä ei suurelle osalle maailman ihmisistä ole ollenkaan niin itsestäänselvää. Tää seikka täytyy todellakin pitää mielessä siinä vaiheessa, kun ahdistus tulevasta keväästä ja kesästä pääsee iskemään päälle - tällä hetkellä kun mun ainoa tarkka tietoni on se, että tammikuun 7. päivä tuun nousemaan lentokoneeseen ja reissaamaan Hong Kongiin. Koulun päättymisen jälkeinen aika on kuitenkin vielä täysin pimennon peitossa ja pää tursuaakin matkusteluun, kesätöihin, asunnon hankkimiseen ja muihin samankaltaisiin seikkoihin liittyviä ajatuksia. Mulla ei ole hajuakaan siitä, missä tuun kesällä olemaan ja asumaan ja vaikka tää meinaakin välillä nostattaa stressitasoja entisestään, on mun tilanne kuitenkin oikeastaan aika hyvä: mulla todella on vaihtoehtoja ja se jos mikä on upeaa.

Millaisista asioista te ootte olleet kiitollisia tällä viikolla? :)

1 kommentti: