lauantai 11. toukokuuta 2013

Lempiblogini - osa II

Kymmenet kuvat eksoottisista paikoista. Tarinat uusista, ihmeellisistä paikoista, vieraiden kulttuureiden erikoisista tavoista ja paikallisista erikoisuuksista. Ne ihanan kamalat matkakuumeen nostattajat, joiden lukemisen tahtoisi joskus lopettaa pahemman tartunnan välttämiseksi, mutta jotka koukuttavat niin pahasti, ettei irtipääseminen ole enää mahdollista.

Matkablogit.

Blogilista keeps going ja seuraavaksi ajattelinkin esitellä teille lempparini matkailublogien saralta, kuten jokunen pohjustuksen perusteella varmaan arvasikin. ;) Tässä ne nyt sitten tulevat!

Running With Wild Horses
 Veeran ihana matkailublogi on ehkä ykkössuosikkini tämän kategorian blogeista puhuttaessa, eikä suotta! Haaga-Heliassa matkailua opiskelevan, tällä hetkellä Hong Kongissa vaihdossa majailevan tyttösen elämää on todella mielenkiintoista seurata eikä vähiten siitä syystä, että opiskelemme samaa alaa ja omissa haaveissanikin on päästä viettämään vaihto-oppilasvuotta nimenomaan Hong Kongiin ;) Tiivistettynä blogi on sekoitus hyviä valokuvia, mielenkiintoisesti kirjoitettua tekstiä sekä kaikkea asiapitoisesta tekstistä arkisiin pikkukuulumisiin. Tähän kohtaan tulisi suuri sydän!

Pencil Full of Lead
Päälle parikymppisen, matkailua opiskelevan Annikan matkailusta, urheilusta ja opiskelusta kertova blogi. Paljon kuvia ja vielä enemmän tekstiä - tykkään! Tällä hetkellä pinnalla on meneillään oleva muutaman kuukauden mittainen maailmanympärysmatka, jonka etapeista on kerrottu todella mielenkiintoisesti ja kattavasti kuvien kera :) Esimerkiksi Uuden-Seelannin kohdalla tämä blogi oli viimeinen niitti itselleni - sinne on päästävä!
Dream until your dreams come true
Tämä blogi liittyy aika tiiviisti edellämainittuun, sillä blogin kirjoittaja reissaa samaisella maailmanympärysmatkalla Pencil Full of Leadin Annikan kanssa. Samasta reissusta tulee siis luettua kahdesta eri blogista, mutta sehän ei onneksi haittaa ollenkaan! Blogia kirjoittava Laura opiskelee myöskin matkailua. :)

My secret shore
Lissabon - siinä blogi yhdellä sanalla kuvailtuna. Portugalilaisen poikaystävänsä kanssa Lissabonissa asuva Riia kertoo elämästään ja arjestaan Etelä-Euroopan auringon alla. Pääsääntöisesti blogi on aika lailla lifestyle-tyyppinen, mutta käsittelee myös Portugalia matkailullisesta näkökulmasta. Ihana blogi, ihania kuvia ja ihania ajatuksia! 

Tuntemattomaan ja takaisin
Tämä blogi on mulle aika uusi tuttavuus, mutta varsin mieleinen sellainen! :) Maailmanympärysmatkan merkeissä mennään ylläripylläri jälleen, sillä välivuottaan viettävä Laura on pakannut reppunsa lokakuussa ja ottanut suunnan kohti maailmaa. Tällä hetkellä kirjoittaja on palannut juuri takaisin Suomeen seitsemän kuukauden reissuilun jälkeen, mutta itse oon juuri alkanut lukemaan blogia alusta asti ja oon menossa ehkä jossain joulukuun paikkeilla... :) Hyvin kirjoitettu matkakertomus mielenkiintoisista paikoista, mikäs sen parempaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti