keskiviikko 1. toukokuuta 2013

pokspoks

Jälleen yksi vappuaatto takanapäin hyvässä seurassa! Alkuillan ilma oli melko epävakaa ja auringonpaiste sekä kovat sadekuurot vuorottelivat kymmenen minuutin välein. Alkuperäiset suunnitelmat puistosta ja pussikaljasta (:D) siirrettiinkin sitten sään takia hieman myöhemmäksi ja käytiin sen sijaan aloittelemassa Alinan luona ennen puistoon siirtymistä. Jep, ei olla truu opiskelijoita kun säikähdetään muutamaa sadekuuroa näin pahasti... :D Ylioppilaslakki oli omalta osaltani pohjoisessa, mutta haalarit sain sentään kiskottua kinttuihin!

Viimeisestä haalarikerrasta onkin kulunut jo jonkin aikaa ja oli kieltämättä mukavaa päästä ulkoiluttamaan sinisiä pöksyjä pitkästä aikaa :D Pakko kuitenkin sanoa, että en oikeastaan hirveästi tykkää noista jalassa - haaroväli kun roikkuu parhaimmillaan jossain polvien paikkeilla ja lahkeet jäävät jatkuvasti jalkoihin. Tämä on kuitenkin kestettävä, sillä kyllähän fiilis on heti jotenkin erilainen, kun kiskoo haalarit jalkaan!

Mukana menossa Laura, Anni, Ella, Johanna, Alina ja Kerttu! <3
Baarissa olin ajatellut kuitenkin luopua rakkaista raksavaatteistani, sillä löysin vaatekaapin kätköistä noin vuosi sitten Gina Tricotista ostamani mekon. En tietenkään testannut sitä silloin kaupassa ja huomasinkin vasta kotona mekon olevan melkoinen makkarankuori ja yksinkertaisesti aivan liian pieni. Nielin silloin harmistukseni ja mekko unohtui pitkäksi aikaa vaatekaapin uumeniin, taisinpa jossain vaiheessa lahjoittaa sen Johannallekin. Nyt se tuli kuitenkin jostakin mieleen miettiessäni illan vaatteita ja nopea testaus paljasti mekon sopivan nyt paljon paremmin päälle kuin silloin aikoinaan! :) Jee!

Teinipeili likaisen peilin kautta, yeah.
Oon niin iloinen! :) Loppujen lopuksi en tosin päätynyt baariin tämä päälläni, sillä siirtyessämme puistosta keskustaan oli jono Bran ovella huimaavan pitkä ja porukkaa olisi arvatenkin ollut sisällä baarissakin aivan liikaa. En tiedä mitään pahempaa kuin liian täynnä oleva baari: niin sisäänpääsy, narikalle meno, vessassa käyminen kuin juomien tilaaminenkin ovat yhtä jonottamista. Tanssiminenkin on täyteenammutulla tanssilattialla melko tuskaista. Tilanne olisi luultavasti ollut aivan sama missä tahansa muussakin baarissa, joten porukan hajotessa valitsimme Johannan kanssa yhteisestä päätöksestä baarin edessä oleva metrilakukojun sekä Hesen ja palasimmekin takaisin kotiin onnellisesti humalassa jo puolenyön maissa :D Mutta hei: Rule number one is that you gotta have fun - ja sitä todellakin oli!

Niillä oli hubbabubban makuista lakua! Voi onnea :D
Tänään ei krapulasta ollut onneksi tietoakaan ja muutaman Gossip Girl-jakson (oon ihan koukuttunut siihen!) jälkeen ulkona kirkkaalta taivaalta loistava aurinko houkutteli lähtemään kävelylenkille. Sopii miettiä, missä se aurinko viipyili eilen kun sitä olis kaivattu... :D No, tulipahan korkattua Laajavuoren lenkkipolut tälle keväälle!

Yllättävää kyllä, lenkkipoluilla ei ollut hirveästi ruuhkaa... :D


Matkan varrelta löysin vuoden ensimmäisen kukkasen - kevät on siis virallisesti täällä! ;)
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti