maanantai 29. huhtikuuta 2013

Valon pisaroita

+ Esittelimme tänään kauan työn alla olleen liiketoimintasuunnitelmamme ja meinasin pyörtyä kaikesta siitä positiivisesta palautteesta, mitä niin muilta ryhmäläisiltä kuin kurssin kolmelta opettajaltakin tuli! Oli aivan mahtavaa huomata, ettei kymmenien ja taas kymmenien tuntien työ ollut mennyt hukkaan ja hyvä palaute tuntui huuhtovan kerralla pois kaikki ne tuskastumiset, kyyneleet ja unettomat yöt, joita tuon vuoksi on joutunut kokemaan. :D Palkitsi!


+ Viimeisen parin viikon aikana salilla käyminen on jäänyt lähes kokonaan mm. edellämainitusta syystä. Tänään kävin alkuillasta kuitenkin taas lemppariksi nousseella sh'bam-tunnilla ja voi miten kivaa olikaan! :) Tykkään aivan mielettömästi tämän hetkisestä ohjelmasta ja erityisesti Gangnam Style saa mielialan ja sykkeen hyppäämään taivaisiin. Aluksi inhosin kyseistä biisiä, mutta nyt siitä on tullut melkein kestosuosikki niin baarissa kuin salillakin. Miten niin myöhäisherännäinen...

Parin viikon erittäin vähäiset liikkumiset ovat tosiaan lähinnä koulujuttujen syytä ja pakko sanoa, että pitkät päivät tietokoneella istuen ovat kyllä tuntuneet etenkin niska-hartiaseudulla! Kaikki tai ei mitään-asenne on päässyt myöskin nostamaan päätään ja tästä syystä myös esimerkiksi lenkkeily on jäänyt kokonaan - "kun ei sillä yhdellä lenkillä viikossa ole mitään merkitystä" :D Ruokailun suhteen on kuitenkin sanottava, että oon ilmeisesti saanut vakiinnutettua suhteellisen kevyen ruokavalion jo osaksi arkielämää ja samoja pöperöitä onkin tullut syötyä täysin automaattisesti koko ajan. Myös paino oli yllättäen laskenut parin viime viikon aikana, vaikka pelkäsin jotain aivan muuta! Ei tosin mitenkään kovin merkittävästi, mutta kuitenkin :)

Toukokuun ajalle ajattelin asettaa itselleni liikuntatavoitteen, jota voisin valottaa joku toinen kerta vähän enemmän. Yritetään nyt ensin selviytyä tästä tulevasta vapusta... :)

Vietin tänään, kuten suurimmaksi osaksi koko viime viikonkin ilman meikkiä. Oon huomannut muutosta asenteessani ja ajatuksissani ainakin siinä mielessä, että oon alkanut kestämään meikitöntä naamaani aiempaa paremmin eikä mulla ole enää ollenkaan niin ruma olo, vaikka meikkaaminen jäisi aamulla välistä. :D Aiemminkaan ilman meikkiä kulkeminen ei siis ole ollut ongelma, mutten olo on yleensä ollut melko paljas ja... no, niin. Pitäisiköhän tämä tulkita niin, että itsetunto on ottanut askeleen ylöspäin? :)

+++ Huomenna on vappu!

Kuva.
Toivotaan, ettei Iltalehden ennustus sateesta ja rakeista toteudu ja alkuillasta pääsee puistoon aloittelemaan ilman vaaraa kastumisesta :) Hauskaa vappua kaikille jo näin etukäteen! 

5 kommenttia:

 1. Apua, meillä on ens lukukaudella toi oman yrityksen perustaminen ja kaikki siihen liittyvä - mua jännittää että mitähän siitäkin tulee.. :D Toivottavasti pääsen "hyvään" ryhmään että tulee oikeesti hommat hoidettua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ryhmä on kaiken a ja o tuollasessa! :) Meidän ryhmä oli ehkä keskenään hieman liian tuttu, kun tapaamiset meinas mennä aina höpöttelyksi, mut viimeisen kahden viikon aikana otettiin sitten itseämme niskasta kiinni ja saatiin tehtyä tuota tosi hyvin. :) Kyllähän tuo vaati ihan hirveästi miettimistä, verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta oli loppujen lopuks tosi palkitseva ja hyödyllinen! Millä tasolla teidän täytyy toi yritys perustaa? :)

   Poista
  2. Mä en vielä tiiä yhtään tarkemmin, oon vaan kuullut huhuja että 2. lukukaudella tulee noita yrityksen perustamisjuttuja. Itse kyllä olen siinä mielessä kyseisestä jutusta mielissäni, koska haluisin tulevaisuudessa laittaa vähän jotain omaa firmaa pystyyn, mutta kun on kuunnellut noita vanhempia opiskelijoita kuinka stressipäissään ne on niin.. Apua :D

   Poista
 2. Mulla on ollu viime aikoina sama juttu tuon meikkauksen kans! Oon kans alkanu opettelemaan olemaan välillä meikkaamatta ja varsinki salilla oon yrittäny käyä nyt muutaman kerran ilman meikkiä. Kyl se välillä on tuntunu ihan pirun vaikeelta ku naama tuntuu niin karulta, mutta pikkuhiljaa siihen on tottunu!

  Hyvä me! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, ollaan parhaita! :D Musta on mukavaa huomata, että meikittömyyteenki alkas tottumaan siinä määrin, ettei päivän aikana edes ajattele sitä, että naama ei ole aamulla nähnytkään puuteria tai ripsaria :)

   Poista