sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Weeks 13 & 14

Ajattelin pikaisesti päivittää viimeisen kahden viikon liikuntapäiväkirjat tänne, kun viikko sitten tällainen postaus jäi kokonaan tekemättä pääsiäislomalla ollessa. :) Mitään kovin ihmeellistä tuosta ei taaskaan löydy: pääsiäisen aikaan yritin liikkua edes jonkin verran herkuttelun vastapainoksi, vaikka en salille päässytkään. Huomaa kyllä heti, miten paljon enemmän itsensä motivoimista lenkille lähteminen vaatii verrattuna kuntosaliin, ainakin omalla kohdallani! :D Hassua. Ehkä tilanne helpottuu, kun kevät etenee ja tiet alkavat sulaa ihan kunnolla... :) Tälläkin hetkellä kyllä liikun ulkona ja kävelen ihan arkiliikunnan kannalta mielelläni ulkona, mutta jostain syystä varsinaisesti lenkille lähteminen on niin paljon vaikeampaa!

Tällä viikolla oli alunperin tarkoitus käydä pari kertaa enemmän salilla, mutta tuttuun tapaan tuli pari muuttujaa ja nyt meni näin. That's just life! Ero esimerkiksi puolen vuoden takaiseen on kuitenkin aivan huikea ja oon ylpeä itsestäni siinä mielessä, että tää "aloitan terveellisen elämän"-projekti ei olekaan jäänyt aiempien tapaan parin viikon mittaiseksi. Pikkuhiljaa mennään kohti säännöllistä liikkumista ja terveellistä ruokavaliota... :)

Kirjoittelen viikonlopun kuulumisista myöhemmin, nyt mun täytyy keskittyä vielä hetkeksi harjoittelemaan katetuottoprosenttien ja varmuusmarginaalien laskemista huomista tenttiä varten... Wish me luck! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti