perjantai 12. huhtikuuta 2013

MegaZoneilemassa!

Se olis sitten viikko pulkassa! Huomenna mulla on vihdoinkin se kauan kaivattu vapaa perjantai - tiedossa ei ole työvuoroa, luentoja eikä ryhmätöitä. Mun perjantait ovat olleet periaatteessa vapaita koko kevätlukukauden ajan, mutta jotain ohjelmaa sinne on aina joltain suunnalta ilmestynyt. Eipä sillä, koulujuttujahan pitäisi toki tehdä vaikka hur mycket, mutta ainakin saan tehdä niitä kotona, vaikka sitten yöpuku päällä ja sängyllä maaten. ;) Luksusta!

Päivät ovat venähtäneet tällä viikolla taas melko pitkiksi ja aikataulut ovatkin olleet vähän luokkaa kaikki tai ei mitään: joko oon aamukasista iltayhdeksään menossa tai sitten koko päivä (eli se huominen) on vapaa. No, normaalipituiset päivät ovatkin aivan yliarvostettuja :D


Tiistai-iltana kävimme kouluporukan kanssa MegaZonessa lasersotimassa. Voi jukupätkä miten hauskaa se olikaan! :D Voitti yläasteaikana testatun paintballin kyllä ihan sata-nolla, vaikkapa jo ihan siitä syystä etteivät osumat käyneet kipeää... Alun perin mulla (eikä ilmeisesti kovin monella muullakaan) ollut oikeastaan mitään käsitystä siitä, minne oltiin oikeastaan päämme työnnetty, mutta paikan päällä oli onneksi hyvä alkuohjeistus ja viimeistään pelin alkaessa mukaan pääsi aika nopeasti!

"Ei rumaa kielenkäyttöä peleissä" oli kieltämättä melko vaikea sääntö noudatettavaksi... :D
Meitä taisi olla yhteensä 27 pelailemassa ja jakauduttiinkin kolmeen eri joukkueeseen. Blue team ilmoittautuu! ;) Erä kesti kerrallaan 22 minuuttia ja päästiin onneksi pelaamaan lähes kolme täysimittaista erää - joka sekin tuntui aivan liian vähältä... Peli vei todellakin mukanaan ja adrenaliini virtasi! Adrenaliinin lisäksi virtasi kyllä myöskin hiki, vaikka erät eivät olleetkaan fyysisesti mitenkään raskaita.  


Aseen käyttämisessä oli kieltämättä pienesti ongelmia, sillä se vaati toimiakseen kahta kättä - joka ei mulle olekaan aivan niin itsestäänselvyys. Onneksi vasemmalla kädellä ei aseesta tarvinnut varsinaisesti pitää kiinni, riitti kun "pyssynsuussa" olleet sensorit tunnistivat toisenkin käden. Pienistä vaikeuksista huolimatta pelaaminen onnistui kuitenkin loppujen lopuksi suht ongelmitta! :)
Kaiken kaikkiaan MegaZone oli kyllä sellainen kokemus, jonka haluaisin ottaa uudestaan joku kerta. Harmi, että pelit maksavat aika paljon ja näin yksityispelinkin ottaessa porukkaa pitää olla enemmän kuin kymmenen, ettei hinta per henkilö nouse aivan pilviin saakka. Tällä kertaa maksoimme pelistä 14,50e nenältä, mikä oli mun mielestä täysin kohtuullinen summa kolmesta erästä. No, ehkäpä uusi mahdollisuus tarjoutuu vielä joku kerta! :)

Keskiviikkoaamuna piipahdin mutkan lääkärillä, joka lähinnä ilmoitti, ettei röntgenkuvista ollut paljastunut mitään erikoista ja kehotti juttelemaan asiasta fysioterapeutin kanssa, jolle mulla onkin aika ens viikolle. Kuntoutuksesta ei takuulla ole mitään haittaa - päinvastoin - mutta tällä hetkellä mua vaan vähän epäilyttää, tuleeko se kuitenkaan poistamaan vaivaa kokonaan. :/ Fysioterapeutilla käynti tulee kyllä noin niin kuin muutenkin tarpeeseen, oon nimittäin hengaillut kaverini Selkäkivun kanssa jo muutaman päivän sekä tutustunut uudestaan Selkäkivun serkkuun Pohjekipuun. Vanhuus alkaa selvästikin painaa päälle! :D

Muuten ei oo kyllä tainnut tapahtua mitään kovinkaan erikoista - mukavaa perusarkea siis! :) Kävin eilen kaupungilla kurkkimassa kevät- ja kesävaatteita ja voi mitä kaikkea sieltä olis löytynytkään! Ihania, kirkkaita värejä, leopardikuviota (my love) ja kevyitä materiaaleja eli kaikkea, mitä tämän vuodenajan vaatteilta voi toivoa. :) Tällä kertaa lähdin kotiin tyhjin käsin, mutta kesän lähestyessä tulee ainakin H&M:llä vierailtua muutamaan kertaan! Koulun puolesta taas liiketoimintasuunnitelma edistyy (ja deadline lähenee...), sain lopultakin täytettyä kesäajan opintotukihakemuksen sekä aloitettua harjoittelusopimuksen tekemistä ja ilmoittauduin kesäkuun alkuun vielä yhdelle kesäkurssille. Viimeinen siis puhtaasti siitä syystä, että saisin nostettua opintotukea myös kesäkuussa, mutta innostuin kyllä muutenkin valitsemastani kurssista - Destination Branding. Let's see! Ai niin, ilmoittauduin myös ensi syksyn Nordic Business Forumiin vapaaehtoiseksi, sillä viime vuoden kokemus oli kertakaikkiaan niin huikaiseva, ettei poisjääminen tänä vuonna ole oikeastaan edes mahdollisuus. Viimeksi työskentelin ilmoittautumispisteellä, tälle kerralle kirjoitin haluavani joko puhujapalveluihin tai hostiksi. Toisin sanottuna hostaan hyvällä tuurilla joko jonkin tietyn yrityksen edustajia tai jopa itse puhujia - ja kun mukana on mm. Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja yhdysvaltalainen yritysjohtaja Jack Welch, voi työtehtävistä tulla aika mielenkiintoisia! :D

Loppukevennykseksi vielä Facebookiin eilen lisäämäni kuva, joka jaksaa naurattaa edelleen:


NIIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti