sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Lately


Koin perjantaina jotain aivan uutta ja ihmeellistä.

Olin koko illan baarissa selvin päin eikä se harmittanut ollenkaan! Oon melko ylpeä itsestäni, sillä mulla ei oo ollut hajuakaan siitä, että kykenisin tuollaiseen noinkin hyvin :D Annan itestäni nyt ehkä tietyllä tapaa juopon kuvan, mutta totuus on vain aina ollut se, että joko lähden baariin ja juon tai sitten en lähde sinne ollenkaan. Muutaman kerran oon ollut messissä kuskin roolissa, mutta muuten viinattomat baarireissut ovat mulle aika vieras käsite :D En myöskään hallitse kovin hyvin muutamilla käymistä, sillä parista drinkistä tulee lähinnä huono mieli! :D Kaikki tai ei mitään, that's it. 
Mutta hei, myös "ei mitään"-vaihtoehto onnistuu ja on yhtä hauska! Tässä vaiheessa on ehkä hyvä selventää, että ylläoleva kuva on parin viikon takainen, ei toissaillalta.

Perjantaina olin tosiaan juhlimassa Lauran tupareita tuolla "kaukana kaupungin toisella puolen" eli Aittorinteessä :D Aattelin eka tuon paikan sijaitsevan jossain hyyyyvin kaukana, mutta eihän sinne tainnutkaan olla keskustasta kuin muutama kilometri. Mukana juhlimassa oli tällä kertaa lähinnä meitä matkailun tytsyjä, tosin lisämausteena paikalla oli mun ja Lauran lukiokaveri Ninni. :)


Herkkuja riitti moneen lähtöön! :) Itse tosin satuin hengailemaan koko illan tuossa päässä, mistä löytyivät porkkanat, kurkut ja tomaatit ja dippailin sitten niitä sipsien sijaan. Laiskana en jaksanut siis vain kurottua joka kerta syömään sipsejä, mutta ehkä siitä ei ollut niin paljon haittaa... :D

Yön koittaessa otimme suunnan kohti keskustaa. Meillä oli vähän erimielisyyksiä siitä, mihin baariin menisimme - muutama liputti Jyväskylän teinihelvetin Gigglin Marlinin puolesta, loput halusivat Escapeen. Tai no, ei mulla ehkä ole oikeutta sanoa GM:stä tuollaista, sillä en oo koskaan edes käynyt siellä, mutta kyllähän se jono baarin oven ulkopuolellakin kertoi jo jonkin verran asiakkaiden iästä ja tyylistä... :D GM on siis tällä hetkellä ilmeisesti ainoa baari, jossa ikäraja on viikonloppuisin K18. Ja sen kyllä huomaa
Päädyttiin sitten kuitenkin vanhaan tuttuun Escapeen, joka on kylläkin ehkä Jyväskylän kalleimpia baareja. Tällä kertaa ei onneksi tarvinnut maksaa kuin sisäänpääsy ;) Yläkerran Waikiki-puolella biletettiin sinä yönä latinobiisien tahtiin, kun taas alakerrassa soi Mikael Gabrielin hostaamana perustanssibiisit höystettynä extraräpillä. Viihdyttiin tanssilattialla käytännössä koko ilta ja sen kyllä huomasi sitten aamuyön koittaessa: oikea polvi ei oikeen tykännyt mun tanssimuuveista ja oli melko tuskaisen kipeä päästessäni kotiin... Vanhuus se sieltä tulla tupsuttelee!


Kaiken kaikkiaan ilta oli siis hauska, halpa ja terveellinen - tätähän voisi testata joskus toistekin :D En edes hakenut ruokaa yöllä kotimatkalla, vaan paahdoin kiltisti pari ruisleipää aamuyöpalaksi ennen nukkumaanmenoa. Haha :D Pakko myöskin sanoa, että kaiken maailman stressit ja murheet hävisivät kyllä melko tehokkaasti eikä lts:t sun muut enää paljoa vaivanneet!

Lauantaina aattelin piipahtaa Veturitalleilla järjestetyllä blogikirppiksellä, mutta laiskuus voitti enkä jaksanutkaan raahautua paikalle kahdeksitoista. Pienimuotoista kirppistelyä tuli kuitenkin harrastettua, sillä lähdettiin iltapäivällä käymään Johannan kanssa Seppälänkankaan isolla kirppiksellä :) Viime käynnistä on ehtinyt vierähtää jo jonkin aikaa ja kirppisalue oli pienentynyt yllättävän paljon siitä, mitä se esimerkiksi viime syksynä oli. Harmi! :( Mitään mainitsemisen arvoista ei tällä kertaa löytynyt, mutta puolet hauskuudesta on ainakin mun mielestä myös se myytävänä olevien tavaroiden ihastelu ja kauhistelu - mitä kaikkea ihmiset laittavatkaan myyntiin! Aina on myöskin yhtä iloista löytää jotain omaan lapsuuteen vahvasti liittyvää, kuten lapsena paljon luettuja kirjoja, haluttuja leluja tai pelattuja pelejä. Ah :)

Tää päivä onkin sitten ollut melko tiivistetysti tässä: venäjää, venäjää ja venäjää. :D Tunnen itseni melkein ahkeraksi! Tyypillisesti tänään olikin sitten todella ihana ja lämmin ilma ja olisin halunnut viettää vaikka koko päivän ulkosalla (en tiiä mitä tehden, mutta pikkujuttuja...), mutta tällä kertaa jouduin jäämään sisälle istumaan venäjänkirjan ja Optiman ääreen. Ehkä joskus toiste, sillä kaipa näitä lämpimiä päiviä nyt tulee useampikin tälle keväälle ja kesälle... Pientä piristystä väliin toi kyllä TV5:ltä tullut S Club 7-leffa - kuka muu muistaa kyseisen bändin 2000-luvun alusta? :D Itse ainakin popittelin bändin biisejä aivan onnessani Spaissareiden, Britneyn ja Gimmelin lomassa!
Stressitöntä ja ihanaa tulevaa viikkoa, minäkin teen parhaani turhan ahdistuksen välttämiseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti