sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

WEEK 15

Sunnuntaiseen tapaan vuorossa olis taas viikon HeiaHeiat, olkaapa hyvä! :D

Tuossa ei nyt taaskaan ole mitään hirveän ihmeellistä kerrottavaa - paitsi että oon aika ylpeä siitä, että tällä viikolla on tullut liikuttua näinkin paljon! :) Maanantainen, aerobiciksi merkitty syke-tunti oli melko hurja, kun tunnin ohjaajan iPodista loppui yllättäen akku ja toinen puolisko tunnista vedettiinkin sitten vaihtoehtomusiikilla. Ei siinä muuten mitään, mutta tunnin rankkuusaste nousi melko lailla huomattavasti nopeatempoisemman musiikin takia! :D Huh. Tänään kävin sitten yllättäen lenkillä, jonka pohjimmainen tarkoitus oli vuokraleffan palauttaminen Filmtowniin. Mulla on joku oma, päänsisäinen periaate siitä, mitä kirjaan tänne ja mitä en: arkiliikuntaa en lähtökohtaisesti merkitse ollenkaan, vaikkakin joinakin päivinä tulee käveltyä yhteensä lähemmäs 10km ihan vaan liikkuessa paikasta toiseen. Se on kuitenkin erilaista liikuntaa, ei varsinaista, tarkoituksenmukaista urheilua jossa yrittää antaa kaikkensa. Tai no, kai paikasta toiseen liikkuminen on tietenkin tarkoituksenmukaista, mutta... antaa olla :D You got the point, or you didn't get the point! Tällä kertaa otin tuon periaatteessa arkiliikuntaan kuuluvan reissun lenkin kannalta ja voi apua, miten kuuma tuolla auringonpaisteessa hölkkäillessä tulikaan! Lenkkeilyä voisi kyllä alkaa harrastamaan vähän useamminkin, varsinkin nyt, kun ilmat ja kelit paranevat koko ajan eikä polvikaan tuntunut panevan pahasti vastaan. :)

Kaiken kaikkiaan viikko näyttää olleen melko aerobinen. Yhteensä tuli huhkittua 8 tunnin edestä, jee! :)

Kokkailin tänään ruoaksi kookos-curry-kanaa cashewpähkinöillä. Kookosmaito on ollut tähän mennessä mulle aika vieras ruoka-aine, mutta tulipahan testattua sekin ja voin kertoa, että tulee kokeiltua vastaisuudessakin!

Lisäksi leikin tänään uudella blenderilläni ja tein iltapalasmoothiesta vaaleansinistä Alkosta mukaan tarttuneen makusiirapin avulla. Ilo se on pienikin ilo! Sain tosiaan uuden rakkauteni, blenderin, synttärilahjaksi viikko sitten ja voin valehtelematta myöntää käyttäväni sitä päivittäin - itse asiassa 2-3 kertaa päivän aikana. Kohta en varmaan syökään enää mitään, mikä ei olisi mennyt blenderin läpi... :D Lahja osui todellakin nappiin, sillä oon kuolaillut vekotinta joka ikinen kerta, kun bongaan sellaisen jostakin mainoksesta. Toisin sanoen aika usein.

Vaaleansininen smoothie ja drinkkitikku - piristävä iltapala taattu!

Nyt oliskin jo aika suunnata nukkumaan, jottei maanantaiaamusta tulis ihan kamala univajeen takia... Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti