tiistai 2. huhtikuuta 2013

Feeling good!

Arkeenpaluu pääsiäisloman jälkeen onnistui tällä kertaa suhteellisen kivuttomasti. Jouduin tosin heräämään heti aamusta kahdeksaksi ruotsintunnille, mutta pääsin heti sen jälkeen takaisin kotiin jatkamaan kesken jääneitä yöunia. :D Herättyäni uudestaan puoli kahdelta maailma näytti huomattavasti valoisammalta ja mukavammalta paikalta! Pienen pyykkäilyn ja siivoilun jälkeen lähdin tallustamaan kohti keskustaa ja salia iloisessa auringonpaisteessa. Kevät on saapunut hurjaa vauhtia Jyväskylään pääsiäisen aikana, sillä kadut alkavat olla jo sulia - ainakin niiltä osin, missä ei ole puolen metrin paksuista loskakerrosta... No, kevään merkkihän se sekin on! ;) Vähän kyllä haaveilin siirtyväni bussin sijasta pyörän selkään näin pääsiäisen jälkeen, mutta taidan silti odotella viikon tai kaksi ennen suunnitelman toteuttamista. Vaikka pyörätiet ovatkin monin paikoin jo täysin sulana, löytyy sitä äsken mainittua loskaa vielä ihan kunnioitettavia määriä teiden päältä ja varsinkin aamupakkasilla voi meno olla hieman epävakaata. Oon kuitenkin sen verran jänishousu, etten uskalla lähteä leikkimään kamikaze-pyöräilijää ilman nastarenkaita ja kypärää :D


Salilla hikoilun jälkeen kävin vielä hakemassa Postista sinne saapuneen H&M:n paketin sekä kaupasta vähän jääkaapin täytettä ja suuntasin takaisin kotiin laittamaan hieman ruokaa. Äiti pakkasi mulle eilen mukaan paistettua lohta, jota sitten tänään käytin salaatissa vuohenjuuston ja auringonkukansiementen kanssa - ja oli muuten hyvää! Noloa myöntää, mutta vuohenjuusto on mulle aivan uusi kokemus ja voin lopultakin allekirjoittaa monien muiden kanssa sen herkullisen maun. Itse ostin ihan Pirkan vuohenjuustoa, mutta ravintolaversiona se maistuu varmasti vieläkin paremmalta :) Täytyy testata joku kerta, siihen asti voin herkutella silloin tällöin tällä köyhän miehen versiolla!


H&M:n paketista paljastuneet housut lähtivät valitettavasti suoraan palautukseen, sillä nilkkapituisiksi pöksyiksikin ne olivat aavistuksen liian lyhyet. :( Epäilen myös hieman, että ne olisivat venähtäneet käytössä liian suuriksi, sen verran kivuttomasti ne menivät jalkaan heti ensiyrittämällä. Tähän asti oon tykännyt todella paljon H&M+ - malliston housuista, sillä ne ovat tuntuneet omalle vartalotyypille melko lailla sopivilta. Nyt salaatinpuputtaminen ja salilla juokseminen ovat kuitenkin johtaneet siihen, että malliston pieninkin koko alkaa tuntua hieman liian isolta. Ei tästä nyt tietenkään passaa valittaa, mutta uuden housuongelman tämä on kyllä saanut aikaan :D Laitoin tilaukseen muutamat housut (mm. tummanharmaat leopardikuvioiset!) ihan normimallistosta, täytyy toivoa että niistä löytyisi jotkut kivat ja sopivat pöksyt!

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen arkipäivä oli mukavan leppoisa ja rento - tällaisia näiden pitäisi olla aina! ;) Nyt voisin suunnata pikkuhiljaa nukkumaan päin palmunkuvat silmissä, sillä sain tänään hillittömän reissukuumeen ja pakottavan tarpeen päästä johonkin lämpimään. Ehkä alan seurailemaan kevään edetessä äkkilähtöjä hieman tarkemmin, kun näillä näkymin lomaa kuitenkin olisi toukokuun alusta kesäkuun puoleenväliin... Hmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti