perjantai 19. huhtikuuta 2013

Freaky Friday

Tänä aamuna herätessä teki mieli iskeä puhelin seinään ja olla koko päivän muun maailman tavoittamattomissa. Takana oli jälleen kerran huonosti nukuttu yö ja jonkin sortin ahdistus nosti päätään heti, kun sain silmäni auki.


Oon nukkunut jo jonkin aikaa hieman huonosti, sillä jostain syystä heräilen aina puoli viiden ja viiden välillä enkä meinaa saada nukuttua sen jälkeen ollenkaan. Tuo herääminen tapahtuu joka kerta samoihin aikoihin eikä oo millään tavalla riippuvainen siitä, oonko laittanut nukkumaan kymmeneltä vai kahdelta. Pidemmän päälle se alkaa olla melko raskasta ja jaksaminen on jo koetuksella! Viime yönä kuvioon ilmestyi vielä mukavasti ekstraa, sillä ensin en meinannut saada millään nukahdettua miljoonien asioiden painaessa mieltä. Kun kello tuli viisi, heräsin tuttuun tapaan ja päähäni paukahti samalla sekunnilla paineet liiketoimintasuunnitelman tekemisestä sekä siitä, etten oo ehtinyt käydä salilla koko viikon aikana kuin pari kertaa. Turha varmaan erikseen mainitakaan, että yöunet jäivät siihen ja aamusta olin taas kerran kärttyinen kuin pieni hamsteri juoksupyörän jumittaessa.

Stressiä kertyy jostain ehtymättömästä varastosta koko ajan lisää enkä kohta tiiä, mitä sen kanssa pitäisi tehdä :D Pitkät päivät ja kiireinen aikataulu ei niinkään stressaa, vaan veikkaan syylliseksi jälleen kerran niitä suorittamispaineita. We meet again, old friend! En tiiä, onko koskaan aiemmin halunnut menestyä kouluhommissa samalla tavalla kuin nyt - ehkäpä se oma ala on nyt todellakin löytynyt :) Vähän vaan pitäisi osata höllätä jostain suunnasta ennen kuin löydän itseni jostain pehmustetusta huoneesta :D Hyviä vinkkejä paineensietokyvyn kehittämiseen, anyone?

Kaamean aamun jälkeen päivä kuitenkin alkoi pikkuhiljaa muuttumaan siedettävästä mukavaksi. Aurinko alkoi pilkistämään pilven takaa samaa tahtia mielialan nousemisen kanssa ja töistä päästyäni kävin pyörähtämässä mutkan Forumissa ja ostamassa itelleni uuden mekon illaksi. Tuhlaamisesta ei tullut edes huonoa omaatuntoa, joten ehkäpä tässä sittenkin kehitytään edes jonkin verran? :D

Taidan alkaa pikkuhiljaa ottamaan suunnan kohti Aittorinnettä ja Lauran tupareita. Nyt yritetään unohtaa univajeet, ärtymykset ja stressi!
 Mukavaa viikonloppua! :)


4 kommenttia:

 1. Voi ei uniongelmat ja -vajeet :( Mulla on ollut kanssa vaikeuksia nukkua ja heräilen myös aamuyöllä mikä on tosi rasittavaa; aamulla on sit sairaan väsynyt ja väsymys kestää koko päivän. Koulusta hankittu stressi sen varmaan aiheuttaa. Pitäis yrittää ottaa rennommin. Mut ku ei pysty :D Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi aamuöinen heräileminen ja koko ajan kasvava univaje on kyllä pidemmän päälle todella raskasta :( Toivottavasti sullakin alkaa stressi hellittämään koulun suhteen, että saat nukuttua kunnolla! Ite ainakin toivon, että muutosta tapahtuisi reilun viikon päästä, kun tärkeimmät palautukset ovat jo takanapäin... Jaksamista loppukevääseen! :)

   Poista
 2. Hei typy,
  nätti blogi! Mukava lukea ja seurailla mitä maailmaasi kuuluu. Aina ei vain "jaksa" kommentoida... Unijutun kanssa ei kai oo muuta kuin että yrität olla stressaamatta. Koulu ei karkaa käsistä eikä mikään. Kaikelle on aikansa.
  Soittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Yritän olla stressaamatta koulua ja kohtapuoliin se onneksi tältä keväältä jo loppuukin. Kyllä se tästä! :)

   Soitellaan!

   Poista