sunnuntai 25. elokuuta 2013

Helsingissä!

Kuten parista aiemmasta tekstistäni onkin käynyt jo ilmi, kului tämä viikonloppu pääkaupunkiseudun maisemissa Hennan seurassa! :) Viikonloppureissu Helsingissä on ollut mielessä taas pidemmän aikaa, mutta kuten yleensäkin, sanojen muuttaminen teoiksi ei aina ole yhtä helppoa... Onneksi löysimme edes yhden yhteisen vapaan viikonlopun, jolloin suunnitelmat saatiin laitettua toteen ja tämä tyttö huristeli bussilla Helsinkiin! Hieman kyllä harmittaa, ettei Johanna päässyt töiden takia mukaan viikonlopun viettoon, mutta onpahan ainakin syytä ottaa uusintareissu tälle syksylle... Voihan harmi. ;)


Pari päivää kului (ylläripylläri) älyttömän nopeasti pyhän kolminaisuuden eli shoppailun, juhlimisen ja syömisen merkeissä - kunnon tyttöviikonloppu siis! :D Shoppailusta ei tosin omalla kohdallani voi oikeastaan puhua, sillä mukaan taisi tarttua jopa koulutarvikkeita muutamalla eurolla, hiuslakka ja kuoriva suihkugeeli. Voi hurja, mikä himoshoppaaja olenkaan ollut :D Eipä sillä, en lähtenytkään Helsinkiin shoppailutarkoituksissa ja viihdyin vallan mainiosti kaupungilla ihan vaan kierrellen, kaarrellen ja katsellen. Harmi, että viikonloppu hujahtaa aina ohitse niin nopeasti eikä tälläkään kertaa aikaa jäänyt muun kuin ydinkeskustan tutkimiselle. Seuraavalla kerralla voisin kyllä suosiolla skipata Forumin ja Kampin kokonaan ja siirtyä mieluummin tutkiskelemaan muita kaupunginosia, pieniä katuja ja söpöjä erikoisliikkeitä. Loppujen lopuksihan kauppakeskusten anti on aika pitkälti samaa kuin muissakin kaupungeissa: ihan samat H&M:t, Mäkkärit ja Body Shopit sitä löytyy täältä Jyväskylästäkin!
Oulunkylän ja Rautatientorin väliä kulkiessamme katseeni tarttui jostain syystä joka kerta Vallilan kaupunginosaan ja ensi kerralla haluaisinkin päästä tutkailemaan aluetta hieman tarkemmin. En osaa sanoa, mikä Vallilassa nimenomaan kiinnitti mielenkiintoni, mutta jotakin puoleensavetävää siinä oli... :)


Illan päälle otimme uudestaan suunnan kohti keskustaa tarkoituksena tutustuttaa ensikertalainen (eli minut) Helsingin yöelämään! Koska kummankaan tarkoituksena ei ollut vetäistä hattua täyteen, valikoitui lopulliseksi määränpääksi The Tiger. Sinne en melko korkeiden hintojen takia lähtisi ainakaan nykyisillä rahavaroillani liikenteeseen nesteytystarkoituksessa, mutta näin muutaman drinksun nauttimiseen ja ankaraan tanssilattian kuluttamiseen paikka oli kyllä aivan omiaan. :) Tykkäsin muuten hurjasti illan dj:stä, joka soitti taukoamatta aivan loistavia versioita hyvistä biiseistä, vieläpä erinomaisesti miksattuna! Niin joo, ja olihan tuolta ylhäältä ihan mukavat näkymätkin kaupungin ylle... ;)"Tee mulle joku nätti drinkki", 9.75e.
Tuli sunnuntai, kotiinlähtöpäivä ja armoton pakkaaminen. Käsittämätöntä, miten sitä onkaan mahdollista levittää kaikki tavaransa ympäri asuntoa reilussa vuorokaudessa... Koska en ollut muutenkaan pakannut tavaraa mukaani riittävästi, ilmoittauduin vielä vapaaehtoiseksi adoptoimaan Hennalle suureksi jääneitä vaatteita itselleni rakastavaan kotiin - matkaan lähti ainakin bolero, pikkumusta mekko, parit farkkusortsit, farkut sekä ulkoiluhousut. :D Onneksi sain mukaani myös isomman laukun, johon kasvaneen tavaramäärän paketointi onnistui (hammasta purren ja laukun päällä istuen, mutta onnistuipa kuitenkin!). Tuntuu muuten aivan mielettömän hassulta, että pakkasin tuosta noin mukaani läjän Hennan vanhoja vaatteita, jotka vielä mahtuvat minulle! En ole oikein vieläkään sisäistänyt nykyistä vaatekokoani ja yllätyn iloisesti joka kerran, kun "ei tuo ainakaan mulle mahdu"-vaate meneekin päälle ongelmitta. :)

Ennen kotiinlähtöä kävimme vielä kaupungilla vetämässä navan täyteen mättöruokaa. Masu täynnä olikin mukavaa lähteä kotimatkalle kohti Jyväskylää mieli iloisena ihanasta viikonlopusta. :) Seuraavaa samanlaista odotellen!

Kilroy Travels tietää, mistä puhuu :D
Nyt olisikin sitten aika palata takaisin arkisen aherruksen pariin. Huomenna starttaa viimeinen harjoitteluviikkoni Cumuluksessa ja on aika karua tajuta, miten nopeasti kesä onkaan hujahtanut ohitse! Viikon päästä edessä olisi jo paluu takaisin koulun penkille - tosin ennen sitä teen vielä uuden viikonloppureissun pohjoiseen perheen luo. Onpahan meille tullut tänään uusi perheenjäsenkin, jota pääsen moikkailemaan ensimmäistä kertaa perjantaina! ;)


Ihanaa viikonalkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti