maanantai 24. helmikuuta 2014

good things are going to happen

Loppuviikon ja viikonlopun yöunet ovat jääneet syystä tai toisesta todella lyhyiksi ja vähäisiksi - lauantaiaamunakin mulla olis ollut aikaa nukkua kaikessa rauhassa pitkälle aamupäivään, mutta myöhäisestä nukkumaanmenosta ja edelleen ristissä olevista silmistä huolimatta heräsin aamulla puoli kahdeksalta unen yksinkertaisesti loppuessa kesken. Tiedättekö sen tunteen, kun teitä väsyttää julmetusti, mutta ette kuitenkaan saa nukuttua? :D En tiedä, oonko tulossa vanhaksi, onko kyseessä lähestyvän reissun alitajuntainen jännittäminen vai mistä oikein on kyse, mutta toivon mukaan lähitulevaisuuteen mahtuisi edes jossain vaiheessa ihan kunnon yöunet! Meikkipussin kapasiteetti alkaa nimittäin pikkuhiljaa loppua, mitä silmäpussien peittämiseen tulee...
Kuva.
Lauantai kului todella, todella laiskoissa fiiliksissä kotosalla. Lojuin sängyssä kirjaa lukien, katsoin kirjastosta lainaamani Prinsessa Ruususen hymyillen samalla mieleen hypähtäneille muistoille, keitin liian monta kuppia kahvia, pesin pyykkiä, nauroin ihanalle Putous-Antskulle, söin suklaata ja... niin, sain varmistuksen Norjan reissun aikataululle! Puhuimme äidin kanssa puhelimessa pitkän tovin ja lopputuloksena olivat sähköpostiin kilahtaneet lentoliput mulle ja pikkusiskolleni Helsingistä Oslon kautta Kirkenesiin huhtikuun alkupuolelle. Mulle tuli hetkellisesti hieman huono omatunto siitä, etten ollut vielä edes aloittanut pakkaamista Prahan reissua varten ja siitä huolimatta varailin jo seuraavia lentolippuja reilun kuukauden päähän, mutta no... kerrankos sitä! :D Selvennykseksi vielä se, etten uskaltanut maksaa näitä lentoja itse juuri tällä hetkellä huomisen lähdön kolkutellessa ovella, vaan lippujen varaus ja maksu hoituivat tältä erää äidin kautta. Tää järjestely sopi mulle kyllä vallan loistavasti, sillä reissun ajankohta ja toteutus on nyt varmistettu ja voin maksaa omat lentolippuni äidille takaisin heti seuraavasta palkastani. Kiitos tästä, rakas mammaseni! :)

Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan Paula lentää siis Oulusta Helsinkiin, mistä jatkamme seuraavana aamuna matkaa Norjaan. Jäämeren rannalla ehdimme hengailla lähes viikon ennen ajomatkaa Kuivaniemelle pääsiäisen viettoon ja pyhien jälkeen jään vielä muutamaksi päiväksi kotikonnuille odottelemaan seuraavan viikonlopun Kuusamon reissua. Ruka Spring Breakiin otetaan sitten suunta 24. huhtikuuta kahdentoista hengen bailukanalauman kanssa - onnentoivotuksia ja hengissäselviytymisrukouksia aletaan ottamaan vastaan tästä hetkestä eteenpäin! ;)
En sitten tiiä, missä vaiheessa tää oman loman ottaminen alkaa menemään liiallisuuksiin, mutta nyt ei olla luultavasti enää kovin kaukana siitä... :D Puolustaudun kuitenkin sillä, että mulla on loppukeväästä aivan älyttömän vähän koulua ja kolmesta kurssista yksi on vieläpä verkkokurssi - sen kannalta ei siis oo mitään väliä, ovatko mun jalkani Jyväskylän kamaralla, Norjassa vai kenties jossain päin Pohjois-Suomea. ;)

Hei hei, oma sänky!
Tuliaissuklaat löytyvätkin jo laukusta ja eilen illalla shoppailin matkaan myös toiveissa olleet ruisleivät ja karjalanpiirakat! :)
Matkalukemiseksi valikoitui mielenkiintoisen kuuloinen, hyllyssä jo jonkin aikaa majaillut kirppislöytö!
Uusien reissusuunnitelmien jälkeen sain kuin sainkin aikaiseksi pakata laukkuni myös tulevaa viikkoa varten sekä liikutettua itseäni askeleen lähemmäs lopullista määränpäätä - edellinen yö tuli siis vietettyä Helsingissä Hennan luona. Tuo mun kotoa lähteminen oli kyllä jo yhdenlaista sähläämistä ja pakko myöntää, että ehdin miettiä jo muutamaan otteeseen turvallisesti Suomen kamaralle jäämistä... :D Ennen pääkaupunkiseudulle päätymistäni olin muun muassa päätyä väärään autoon omaa kimppakyytiä etsiskellessäni (puolustukseksi sanottakoon, että sekin auto oli harmaa ja matkalla Helsinkiin!) ja yritin nostaa kolmesta eri automaatista rahaa kyydin maksamista varten epäonnistuen joka kerralla. Ensin Jyväskylän Matkakeskuksen automaatissa oli setelinsyöttöongelmia, seuraavaksi Heinolan ABC:n ottomaatti ei suostunut lukemaan sirukortteja ja lopulta löytäessäni Pasilan asemalta toimivan laitteen menin hetkellisesti unohtamaan pankkikorttini tunnusluvun. No, jospa tänään asiat onnistuisivat jo hieman paremmin? ;)

Mun matkatavaramäärä on aivan käsittämättömän pieni - aivan kuin normaaleilla ihmisillä! :D Kuvassa näkyvän Vero Modan kevättakin löysin muuten torstaina kirppikseltä 4e hintaan eikä ajoitus takin löytymiselle olis kieltämättä voinut olla parempi... :)
Uusi viikko käynnistyi pitkällä ja rauhallisella aamupalalla sekä reilun tunnin kevätfiilistelylenkillä upealla ja idyllisellä Käpylän puutaloalueella. Nyt ainakin tiiän, mihin haluan joskus tulevaisuudessa muuttaa! ;) Pikkuhiljaa alan taas keräämään jo kerran pakattuja tavaroitani uudelleen kasaan ja lähden kohti keskustaa, missä näen vielä pikaisesti töistä päässyttä Hennaa sekä treffaan pitkästä aikaa Iiristä ennen Helsinki-Vantaalle suuntaamistani. Illalla ollaankin sitten jo Prahan vilinässä, mistä hostini jo aamulla viestittelikin mulle ja varmisti vielä kerran lentoni saapumisajan. Oijoi, I can't wait!
Lintujen laulua, kevään tuoksua ja toinen toistaan ihanampia puutaloja. Rakkauspakkaus kerrakseen!
Ehkä nyt olis hyvä aika lopettaa tämä turhanpäiväinen jaarittelu ja tehdä jotain hyödyllistä! Seuraavan kerran kuulette musta siis reaaliaikaisesti luultavastikin vasta viikonloppuna, mutta tuleville päiville oon ehtinyt ajastaa muutaman luonnoksissa roikkuneen postauksen - ihan niin kuin Oikeat Bloggaajat ;) Viettäkää ihana viikko ja erityisesti jokainen hiihtolomalainen siellä ruudun takana lupaa nyt nautiskella lomasta oikein urakalla, eikös juu? Millaisia lomasuunnitelmia teillä muuten on? :)

4 kommenttia:

  1. Hei, en tarkoittanut, että maksat lippusi takaisin😃. Olkoot vaikka synttärilahja tai mitä vaan, mutta minä maksan ne teille kummallekin. Eikös äidit oo sitä(kin) varten????
    Muista zmyrtzlina ja voda 😉. Nauti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmh, no mutta voin maksaa ainakin osan takaisin... tai jotain, tuntuu isolta lahjalta tuollainen! Katsotaan tätä erikseen :)

      Poista