perjantai 12. joulukuuta 2014

my life lately

Kuvitteellinen kuukauden bloggaaja-palkinto ei napsahtaisi tähän osoitteeseen ainakaan marraskuun päivittelyn perusteella - selailin tuossa juuri omia julkaisujani kuluneen kuukauden ajalta ja saldo on jäänyt kieltämättä melko säälittäväksi :D Parin pitkän, kilometrien mittaisen päivityksen lisäksi postauksia on tullut lähinnä muutaman satunnaisen reseptivinkin muodossa ja ote bloggauksen suhteen on selkeästi hieman lipsunut. Innostuksen tai motivaation puutteesta ei siis tosiaan ole kyse, lähinnä elämä on vain pyyhkäissyt niin tiiviisti mukanaan, ettei aikaa kirjoittelulle ole oikein tahtonut löytyä. Kun oon vielä melko tarkka julkaisemieni kirjoitusten suhteen ja pyrin lukemaan tekstit läpi joskus jopa useampaan otteeseen ennen höpötysten päätymistä bittiavaruuteen on yhdenkin "tavallisen" postauksen kirjoittaminen melko aikaavievää touhua :D Tässäpä nyt kuitenkin muutama satunnaisista räpsyistä koottu kuvakollaasi viimeaikaisiin tapahtumiin liittyen!

1. Taas eletään sitä ihanaa aikaa vuodesta, kun oon saanut uppoutua oikein ajatuksen kanssa (ja usein hieman tärkeämpien juttujen kustannuksella, köhköh...) glitterliiman, kimallepilvien ja hopeatussien maailmaan ja askarrella joulukortteja! Ihmisten muistaminen on ihanaa ja haluankin panostaa kortteihin hieman kaupasta ostettua korttia ja alle pikaisesti sutaistua nimeä enemmän - sehän on sitä paitsi oikeasti ihanaa! :)
2. Tein serkulleni joululahjaksi suklaakeksiainekset sisältävän jättimäisen purkin, jonka sisuskaluista saa taiottua varmaan lähemmäs viitisenkymmentä keksiä :D Asiaan kuuluvasti erikoiskuljetuksen ammattilaisen lahjan toisella puolella olevassa etiketissä lukee "Caution! Oversize transport" ja purkin kaulaan ripustetusta lapusta löytyy liikenteenohjauksessa käytettävä liikennemerkki. Kanteen taiteilin vielä Volkswagenin logon, onhan serkun tärkein omaisuus luonnollisesti uskollinen, Evelace-logolla varustettu Transporter!
3. Sunnuntaiaamun juhlimisen jälkeiset fiilikset... Aina silloin tällöin musta todellakin tuntuu, että oon tullut vanhaksi! Onneksi aamun heikotukset hävisivät nukkumalla hieman pidempään eikä dagen efter vaivannut loppujen lopuksi kovinkaan pahasti.
4. Kaapinpohjalta löytyneistä aineksista koottu jämäsalaatti, joka osoittautuikin todelliseksi herkkulöydöksi! Pala grillijuustoa, cashewpähkinöitä, paahdettua kurpitsaa sekä kanaa - that's it!
1.-4. Reilu viikko sitten keskiviikon ohjelmassa oli tosiaan Palveluaaltoja-messuille osallistuminen syksyn aikana työn alla olleen uuden palvelutuotteemme kanssa. Messut järjestettiin tosiaan ihan JAMKin tiloissa ja vieraat koostuivat pääasiassa opettajista, muista opiskelijoista sekä yritysten toimeksiantajista - sen suuremmasta tapahtumasta ei siis kuitenkaan ollut kyse. :) Oli mahtavaa huomata, miten paljon kaikki olivat panostaneet omiin messuständeihinsä ja vaikka mä olisin kaivannut meidän omalle pisteellemme ehkä vielä enemmän jotain, tuli ständistä paljon positiivista palautetta ja kimpsut ja kampsut sai onneksi koota pussiin hyvillä mielin. :)
Tuossa ensimmäisessä kuvassa on pieni sneak peek meidän pöydästämme: kuvia mökeistä, jollaisiksi kuvittelisimme omat mökkimme, asiakkaan palvelupolun valottamista mökin omistajan saatekirjeen sekä tervetuliaislahjan muodossa sekä alueesta kertovia esitteitä ja mainoksia. Kiinnostaisko teitä muuten kuulla enemmänkin tästä lopullisesta palvelutuotteesta, jonka saimme syksyn aikana synnytettyä? :) Ehdin onneksi kierrellä päivän aikana kurkkimassa myös muiden pystyttämiä messupöytiä ja matkan varrelta löytyi kaikkea huikean hienoa piparien koristelumahdollisuuksista tunnelmalliseen, talvihäitä markkinoiviin hattarataivaisiin.

1. A WORD.
2. Johannan tupareilla pääsin nautiskelemaan pitkästä aikaa yhdestä mun ehdottomista lemppareista, mitä ruokaan tulee: poronkäristyksestä sekä perunamuusista! En edes muista, milloin oon viimeksi saanut herkutella kunnon käristyksellä ja ekan haarukallisen kohdalla meinasin kirjaimellisesti alkaa itkemään onnesta :D
3. Samalla reissulla tehdyn reippaan kävelylenkin varrelta löytyi muun muassa läjä tällaisia veitikoita. Tehdasalueella lenkkeily voi olla joskus melko mielenkiintoista!
4. Niitä asioita, jotka meidän jokaisen olisi hyvä pitää mielessä päivittäin... :)
1. Tallinnan ihanilta joulumarkkinoilta löytyi myös muun muassa suussasulavan tuoksuisia, käsintehtyjä saippuoita. Mä tyydyin tällä kertaa ainoastaan (todella) intensiiviseen haisteluun, mutta tokihan pari tuollaista olisi voinut napata mukaan myös lahjapakettien täytteeksi :)
2. Suloisia kissanameja kissakahvilan tyyliin!
3. Tää kannon päälle piirretty sydän nosti kyllä hymyn huulille kesken lenkin :)
4. Koska banaanitkin tarvitsevat hieman lämmikettä koleaa syysilmaa vastaan...

Perjantaiaamu ja -aamupäivä ovat hujahtaneet leppoisasti joulukorttiaskartelujen merkeissä ja nyt mun olis aika napata lähtöä odottelemassa oleva laukku mukaani sekä suunnata askeleet kohti Keuruulle köröttelevää bussia. Tämän viikonlopun suunnitelmissa olisi tosiaan pakkaamisen aloittelun lisäksi loppuraporttien ahkeraa vääntämistä ja tätä varten reissaankin yhden yön mittaiselle reissulle Keuruun taakse Kolhoon projektiparini Danielan luo. Tokihan raporttia olisi voinut naputella tuttuun tapaan koululla tai jossain muuallakin, mutta me ajattelimme yhdistää ikäviin velvollisuuksiin samalla myös hieman mukavampia juttuja ja viettää pienimuotoisia pikkujouluja ennen loman alkamista - tänään ohjelmassa on siis uimahallireissua, rentoutumista ja villasukat jalassa hengailua! Huomisaamuna sitten pamahtaa raportin suhteen, odotapas vain... ;)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teillekin sinne ruudun toiselle puolelle! :)

4 kommenttia:

  1. Ihania nää kollaasikuulumiset! :) Enkä kestä, miten söpöjä noi kissanamit on. <3 Mä oon kans rauhoittanut kirjoitustahtia ihan tarkoituksella. Ei kans sillä, ettei juttua, intoa ja ideoita riittäisi, mutta välillä on pakko priorisoida ajankäyttöä. Varsinkin, kun yhteen "pikkutekstiinkin" saa upotettua ihan kunnolla aikaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo kissaherkut olivat kyllä hurjan suloisia ja oli aivan lähellä, etten innostunut ostamaan muutamaa konvehtia mukaan! :D
      Valitettavasti aikaa ei tosiaan aina löydy kirjoittamiselle ja bloggaamiselle niin paljon kuin haluaisi, mutta kyllähän se toki niin on, että tää bloggailu jää kaikesta mukavuudestaan huolimatta kakkoseksi monelle muulle asialle - kuten kunnon yöunille, opiskeluille/töille sekä harrastuksille ja läheisille ihmisille. Mistäs sitä sitten edes kirjoittelisi, jos jättäisi elämänsä elämättä bloggaamisen vuoksi? :D

      Poista
  2. Joulukorttien askartelu on parasta! Mä tykkään näperellä kaikkea mahdollista, ja sainkin nyt perjantaina lähetettyä joulukortit :D Toivottavasti ne ehtii ajoissa perille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mä ainakin nautin aivan suunnattomasti kimalleliiman, saksien ja hopeatussien kanssa puuhastelusta! Toivotaan, että kortit löytävät itsensä oikeaan osoitteeseen ajoissa :)

      Poista