keskiviikko 22. tammikuuta 2014

baby, all that matters is a beautiful life


Mahtavaa keskiviikkoa kaikille! Eilinen päivä ei mennyt mun osaltani aivan putkeen mm. laukussa auenneen vesipullon ja kesken spinningintunnin iskeneen järkyttävän hengenahdistuksen vuoksi, mutta tänään maailma on onneksi hymyillyt jo huomattavasti leveämmin :) Aloitettaisko vaikka tuosta upeasta auringosta, jonka hidasta kipuamista taivaalle pääsin tänään ihastelemaan töiden teon lomassa - mikä voisi piristää kylmää ja pimeää aamua paremmin? Taisin hehkuttaa tuota keltaista möllykkää antaumuksella jo viime viikolla ja myönnän, että tää mun lapsellinen innostuminen lisääntyvästä valon määrästä alkaa mennä hieman naurettavaksi, mutta antakaa mulle anteeksi :D

Keskiviikkoisin mun kalenterin täytteenä on yleensä ainoastaan lyhyt työvuoro ja näin oli myös tänään. Vaikka tuo neljän tunnin mittainen vuoro olis mahdollista aloittaa esimerkiksi vasta kymmeneltä tai yhdeltätoista, tykkään monesti mennä hoitamaan päivän velvollisuudet pois alta heti aamusta ja saada näin koko loppupäivän täysin vapaaksi. :) Tänäänkin olin lähdössä töistä jo puoli yhdentoista jälkeen ja nautiskelin kimaltelevasta lumipölystä sekä valon ja varjon leikistä rakennusten seinillä pyöräillessäni takaisin kotiin. Kotona mua odotti herkullinen vaniljaleipäjuustoa, verigreippiä, omenaa, kananmunaa, punasipulia ja tomaattia sisältävä salaatti sekä eilen postiluukusta kolahtanut Fit, jota en ollut vielä ehtinyt edes avata. Kylläpä mua nyt hemmoteltiin! :) Päivä jatkui pienimuotoisella kodin siivoilemisella ja nyt olisi aika ottaa suunta kohti salia ja tehokasta jumppatuokiota. Salilta ehdin onneksi kotiin vallan mainiosti ennen illan telkkaritarjontaa, joka aiheuttaakin tarkemmin sanottuna melkoisia valinnanvaikeuksia. Miten on mahdollista, että Putousta lukuunottamatta kaikkia mua kiinnostavat sarjat sattuvat tulemaan täsmälleen samana iltana minuutilleen samaan aikaan? :D Teemalta alkaisi yhdeksältä Ville Haapasalon Jäämeri 30 päivässä, mutta samanaikaisesti Nelosella menee uusin koukutukseni Under The Dome. Kaiken kukkuraksi tänään alkaa Jutta ja puolen vuoden superdieetit, joka, ylläripylläri, alkaa klo 21 Liviltä! Mitähän sitä tekiskään ilman Ruutua, Katsomoa ja Yle Areenaa... ;)


Nyt kuitenkin nenä kohti salia ja kiinteytysjumppaa! Toivottavasti tekin olette päässeet nauttimaan auringonvalosta ja hyvästä ruoasta tänään :)

2 kommenttia:

  1. Aurinkoa on jo, ja Else toi vohveleita mulle töihin, kahviakin on.
    Siispä kaikki hyvin.
    Kiinteytysjumppaa en kommentoi.

    VastaaPoista