perjantai 3. tammikuuta 2014

If your dreams don't scare you, they aren't big enough.

Kuva.
Kimaltelevaa ja räiskyvän ihanaa uutta vuotta 2014 näin hieman jälkijunassa! 

Mun osaltani vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä pienimuotoisen herkuttelun, leffan katsomisen sekä rakettien ihailun merkeissä. Pohdiskelin jo junassa matkalla Jyväskylään sitä, miten absurdilta vuoden vaihtuminen tuntuikaan ja sitä, miten mulla ei ollut tippaakaan uudenvuodenaattomainen olo. Saavuin rakettien välähdysten valaisemalle rautatieasemalle, raahauduin laukkuineni bussiin ja päätin, ettei mikään mahti maailmassa saa mua lähtemään baariin sinä iltana. Aina ei jaksa :D En oo muutenkaan näiden "pakkojuhlien" ylin ystävä, sillä mua jotenkin ärsyttää se, miten kaikkien kuvitellaan automaattisesti ryyppäävän uutenavuotena, vappuna ja juhannuksena armottomasti ja ilman viinanhuuruista menoa illan kuvitellaan automaattisesti olleen tylsä. Ei se nyt ihan niinkään mene! ;) Parhaan ystävän seurassa vietetty leffahetki osoittautui loistavaksi illanviettotavaksi ja lopulta myös se kadonnut uudenvuodenfiiliskin löytyi! Vuoden vaihtuessa ja joka puolella paukkuvia raketteja parvekkeella katsellessani mulle tuli jotenkin kauhean rauhallinen, rentoutunut ja seesteinen olo - uusi vuosi, puhdas pöytä, paljon kokemuksia ja tapahtumia koettavana ja elettävänä. Here we go again!

Kuva.
En tehnyt tänä vuonna minkäänlaisia uudenvuodenlupauksia enkä aio myöskään viettää niitä ah-niin-tyypillisiä tipatonta ja/tai herkutonta kuntokuuria tammikuun ajan. Elämäntavat palautuvat pikkuhiljaa normaaleihin uomiinsa arjen jälleen koittaessa ja joulun pienoiset turvotukset kyllä häipyvät sitä mukaa - en koe tavallisen alkoholinkäyttöni tai herkutteluni antavan enää nykyään aihetta sen suurempiin lakkoihin. Ajattelin kuitenkin keskittyä tulevien kuukausien aikana omaan hyvinvointiini hieman ruokavaliota ja treenaamista laajemmassa mittakaavassa ja jatkaa niiden asioiden kehittämistä, joiden suhteen pääsin edellisenä vuonna jo hyvään alkuun. Tulen luultavasti kirjoittamaan näistä seikoista vielä erillisen postauksen, mutta allaoleva kuvakollaasi antaa jo pientä suuntaviivaa sille, millaisiin juttuihin ajattelin keskittyä hieman nykyistä tarkemmin. :)

Hyviä elämänohjeita tulevalle vuodelle! Kuvat.
 Uuden vuoden kunniaksi päätin myös vaihtaa blogin ulkoasua hieman pelkistetympään versioon - mitä mieltä ootte, onko tämä nykyinen jo liian riisuttu versio? Mielipiteitä otetaan innolla vastaan! Törmäsin banneria suunnitellessani nimittäin ongelmaan nimeltä blogini luokittelu - jos kirjoittaisin esimerkiksi treeni-, ruoka- tai matkailublogia, olisi bannerikuvan valinta suhteellisen helppoa. Tai no, en tiedä helposta, mutta ainakin se rajaisi huomattavan paljon vaihtoehtoja pois! :D Kun tää blogi kuitenkin sattuu olemaan tällainen iloinen sekametelisoppa kovin vaihtelevilla mausteilla, huomasin jääväni pohtimaan bannerikuvaa ja sen luomaa mielikuvaa melko tarkkaan. Reissukuva loi mun mielestä hieman liian matkailublogimaisen kuvan, kun taas liikuntaan liittyvä kuva vihjailisi melko paljon treeni- tai hyvinvointiblogiin. Loppujen lopuksi päädyinkin sitten tuollaiseen maailman yksinkertaisimpaan, kuvattomaan banneriin, jotta säästyin liialta miettimiseltä enkä joutunut rasittamaan pähkinäaivojani liiaksi ;)

Tämä tyttö suuntaa nyt kuitenkin nukkumaan, sillä pari työpäivää ja reilun kolmen tunnin aleshoppailukierros (suhteutettuna aikaan muutama suihkugeeli ja huulirasva Yves Rocherilta tuntuu melko pieneltä saaliilta...) sohvalla vietetyn loman jälkeen ovat suoraan sanottuna ottaneet voimille :D Huomenna toiveissa olisi kipittää lopultakin salille parin viikon tauon jälkeen!

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä on kiva tää uus melko pelkistetty ulkoasu! Postauksen kuvilla voi sitten tuoda sitä väriä ja visuaalisuutta lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mäkin vähän ajattelin, että sitä väriä nyt kumminkin löytyy teksteistä kuvien muodossa. :) Mukavaa että tykkäät!

   Poista
 2. Ihanan piristävä postaus <3
  Kivaa vaihtelua tällainen pelkistettu ulkoasu! Kivan seesteinen. Osaispa itekin näpräillä nuita juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! :) Mahtavaa, että tästä tykätään, mäkin oikeastaan alan pitämään tästä päivä päivältä enemmän... Googleta Picmonkey, siellä on tosi helppo tehdä noita bannereita!

   Poista
  2. Juu sitä mä käytän aina kuvien muokkaukseen! Mut mulla ei jotenkin oo silmää noille bannerien teolle tai yleensäkään millekään väriyhdistelmille :DD

   Poista
  3. Kyllä se siitä, kun testailee vähän aikaa! Ainahan voit vetäistä kaikki kuvat vaikka mustavalkoiseksi, eipähän tarvitse miettiä värejä :D

   Poista