torstai 16. tammikuuta 2014

Kuulumisia :)

Monien muiden tapaan myös täällä on intoiltu kirpeistä pakkaspäivistä ja upean aurinkoisista päivistä pitkään jatkuneen pimeyden ja harmauden jälkeen - pakko kai se nyt on myöntää, että talvi on aivan mielettömän hieno vuodenaika! ;) Alkuvuoden vesisateet ja paljas asfaltti saivat olon tuntumaan lähinnä syksyiseltä ja ainakin mulla oli aivan sellainen olo, kuin joulun ja uuden vuoden jälkeen olisi hypätty suoraan takaisin ankeaan marraskuuhun. Valo ja edes pieni määrä lunta toivoteltiin siis iloisesti tervetulleeksi! Oon käynyt parina päivänä kunnon kävelylenkeillä pikkuveljen mulle joululahjaksi hommaaman Spotify Premiumin sekä raikkaan ulkoilman innostamana ja palannut kummallakin kerralla takaisin kotiin posket punaisina ja hymy huulilla :D Pakkanen ja aurinko on sekoittanut mun aivot myös siinä mielessä, että en oo kylmästä ilmasta huolimatta koko viikolla harkinnutkaan bussilla matkustamista - joka aamu se vanha kunnon pyörä on edelleen kaivettu esiin pyörävaraston uumenista siitäkin huolimatta, että tuossa pari päivää sitten naapuri ehti hieman ihmetellen tiedustella, vieläkö mulla on tarkoituksena pyöräillä :D Kirpsakka pakkanen toimii kuitenkin loistavana aamupöhnän karkottajana, minkä lisäksi jo aamuisin on pimeästä huolimatta monesti aivan älyttömän kaunista lumen leijaillessa tähtipölyn tavoin alas puiden oksilta ja teiden ollessa päällystettynä hopeisen kimaltavilla lumirihmastoilla. Tällainen glitterharakka jaksaa olla päivästä toiseen lapsellisen iloinen kimaltelevasta maailmasta! ;)
Pyhä Kolminaisuus: koulua, töitä ja salia! :D

Viikko on kulunut kokonaisuudessaan melko lailla arkisissa merkeissä ja kalenterikin on lopulta alkanut saada täytettä siihen malliin, ettei tekeminen ainakaan lopu kesken. Hyvä niin! Syksyn ahkeran koulupakerruksen jälkeen oon valinnut kevätpuolelle kursseja huomattavasti kevyemmällä kädellä ja tää mahdollistaakin mulle useamman työvuoron ottamisen sekä ryhmäliikuntakalenterin melko vapaan tutkailun. Oon myös joululoman innostamana löytänyt romaanien ahmimisen nautinnon uudestaan ja käynyt haalimassa kirjastosta mukaani kirjan jos toisenkin! Opintopisteitä olisi kuitenkin tarkoitus kerryttää tälle lukukaudelle pikaisten laskujen mukaan 25, joten pelkäksi lusmuiluksi elämä ei kuitenkaan ehdi koulunkaan puolesta mennä :) Tällä hetkellä mulla pyörii neljä kurssia, joista yksi tosin tuntuu olevan lähinnä korkeakoulumaailmaan sijoittuva, nykyaikainen kidutusversio - tutkimus- ja kehittämistyöhön keskittyvä kurssi kun sattuu sisältämään juuri niitä asioita ja aiheita, joita lähdin pakoon yliopistolta :D Eipä sillä, kyllähän tuollaisia juttuja on ihan hyödyllistä ymmärtää (varsinkin tulevaa opinnäytetyötä ajatellen!), mutta ei se asioiden tarkoituksenmukaisuuden tajuaminen ainakaan tässä tapauksessa tee niistä vielä automaattisesti yhtään sen kiinnostavampia. No, eiköhän tästä selvitä! Event Management, Management of Tourism Sales and Distribution Processes sekä Venäjä 3 onneksi paikkaavat tuon yhden ikävyyden aikaansaamaa ärsytystä. :)
Hain muuten ensi syksyn Nordic Business Forumiin esimieheksi ja kävin tänään ensimmäisessä ryhmähaastattelussa! Tunnin sessio oli onneksi toteutettu todella hauskalla ja rennolla tavalla, joten miltään työhaastattelulta tuo homma ei missään vaiheessa tuntunut :D Ensi viikolla vuorossa olis sitten huomattavasti pelottavammat yksilöhaastattelut - pitäkää mulle peukkuja, mä nimittäin ihan oikeasti haluaisin päästä esimieheksi tuohon mahtavaakin mahtavampaan tapahtumaan!


Tilasin tuossa jokin aika sitten hieman täydennystä treenivaatteisiin SportsDirectiltä, jonka edullisista hinnoista ja laajasta valikoimasta kuulin eräältä koulukaverilta jo ennen joulua. Alennusmyyntien odottaminen kuitenkin kannatti, sillä jo ennestään melko alhaiset hinnat oli romautettu vuodenvaihteen jälkeen vielä muutamaa pykälää alemmaksi ja ylläolevan satsin sainkin hommattua hurjaan kuudenkympin hintaan! ;) Salikenkiä oon ehtinyt jo muutaman kerran kokeilla varovasti, mutta juoksukengät ovat jääneet odottelemaan omaa testausaikaansa. Lonsdalen treenihousut oon kuitenkin ehtinyt todeta loistaviksi, samoin urheilurintsikat - ja no, sukkia ja peruspaitojahan tarvitsee aina! Tuotteet lähetettiin siis Briteistä eivätkä postituskulut tai toimitusaika ainakaan tässä tapauksessa päätä huimanneet: toimituksesta taisin maksaa noin kuusi euroa (eli aika lailla saman hinnan kuin monesta suomalaisesta nettikaupastakin tilatessa) ja paketti löysi tiensä perille noin viikossa. Ei hullummin :)


Varhain huomenaamulla otan suunnan kohti Helsinkiä ja Messukeskuksen vilinää - se olis nimittäin Matkamessujen aika! ;) Tämän tytön löytää messuilemasta ainakin huomenna, mutta koska voitin eräästä kilpailusta lisäksi yhden ylimääräisen lipun itselleni, käyn mitä luultavimmin kurkkimassa meininkejä myös lauantaina. Messuilun jakaminen kahdelle päivälle voi olla oikeastaan ihan hyvä asia, sillä viime vuonna ehdin yhdessä päivässä kokea sellaisen informaatioähkyn ja jalkakuoleman, ettei mitään rajaa :D Lisäksi haluaisin hirveästi päästä tapaamaan muutamaa bloggaajaa, jonka blogeja oon aktiivisesti seuraillut jo pidemmän tovin, ja mahdollisuus tähän olisi luonnollisesti kahtena päivänä suurempi kuin yhtenä.

Jään siis viettämään viikonloppua Helsinkiin Hennan majoittaessa mut ystävällisesti uuteen kotiinsa. Alun perin tarkoituksena oli treffata myös vantaalaistunutta Iiristä, mutta suunnitelmat menivät muuttumaan viime hetkillä eikä tämä loppujen lopuksi onnistunutkaan. :(

Pitkästä virsi kaunis - palailen blogin pariin mitä luultavimmin vasta alkuviikosta, sillä läppäri saa luvan jäädä pariksi päiväksi kotosalle. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Mukavaa matkaviikonloppua! En taida nyt uskaltaa sanoa mitään nuorisosta ja matkailusta ja matkailun vaikutuksesta nuorisolle - varsinkaan kun onnun puolirampana periferiassa, jossa aurinko nousee huomenna pitkästä aikaa...
    Nautihan messuista!

    VastaaPoista