torstai 9. toukokuuta 2013

Galleriamuisteloja

Eksyin tänään jostakin kumman syystä selailemaan vanhoja irc-gallerian merkintöjäni monen vuoden takaa. Viime kirjautumisesta on kulunut jo muutama vuosi, joten olin aika yllättynyt, ettei salasanan muistaminen tuottanut minkäänlaisia ongelmia :D Ilmeisesti sitä on tullut galtsuiltua tietyssä elämänvaiheessa niin antamuksella, että salasana on tatuoitunut loppuelämäksi jonnekin syvälle mielen perukoille...

Ensimmäinen profiilikuva galtsussa ever! :D Vuosi taisi olla 2007.
Olin todella ahkera gallerian käyttäjä yläaste-lukioikäisenä - tarkemmin sanottuna 8-9-luokilla sekä lukion ykkösellä. Kakkosella taisinkin siirtyä sitten jo facebookailemaan... :D Muutama vuosi elämästäni on siis taltioitu hyvinkin tarkasti irc-gallerian syövereihin ja profiilini näyttääkin sisältävän yhteensä yli 300 valokuvaa! Tällä hetkellä kaikki ovat profiilikuvaa lukuunottamatta piilotettuna ja tarkoituksena olisi imuroida kuvat koneelle talteen joku päivä. :) Pisteet itselleni myös siitä, että oon selvästikin päivitellyt gallerian päiväkirjaa melkoisen tiuhaan tahtiin (parhaimmillaan viisi kertaa päivässä...) ja merkintöjen ansiosta onkin melko helppoa palata takaisin viiden vuoden takaisiin asioihin.
2008.
Vilkaisin pikaisesti galtsublogin sisältöä ja nappailin muutaman silmiin osuneen helmen tänne teidänkin luettavaksi!



ke 25.6.2008 klo 11:51

"mitähän ihmettä me ollaan tehty yöllä ku ei oo mitään muistikuvia oikeen..?"

"ainii ku käytiin siellä ulkona niin siks mulla ei oo sortseja jalassa. on sentään omat pöksyt jalassa ja ihan oikeenpäinki vielä" :DD



la 20.9.2008 klo 01:26


ollaanpa oltu taas fiksuja.:))))

käytiin jist pstamassa hampurilaiset. ja löydettiin akasiki!
voou. olkaa ylepeitä.

huomenna treenit amulla ihaanaa z<3



su 1.2.2009 klo 03:25


Päätä särkeee ja ihmiset on melkeen hävinny täältä paitsi me...

Nojoo mutta oli kivaa<TANSSIA ja kaikkea ja oli täällä porukkaaki :DDD

meillä on taas vähäsen pulloja vaan<HUPS. huomenna simoo??

(Kännimerkinnät oli joskus niiiin cool..?)



ti 17.3.2009 klo 23:02


päivän pohdinnat:

miksi kirkonpenkeissä ei ole pehmusteita?
miksi kirkon alttarin polvistumisjutun pehmusteessa ei oo mitään jarrua, et se ei valu koko ajan, ja siinä meinaa kuolla ku putoaa? (no joo, on kätevästi valmiiksi kirkossa...)
tuleeko kirkon viinit alkosta?



ma 8.3.2010 klo 22:19


Eivaan, löysin tänään meijän kesäpuolen tietsikalta kaikkia vanhoja pelejä, mitä innostuin sit pelaamaan (joo oon alkanu nörttäilemään ihan kunnolla) JA noin vuonna 2001 kirjotettuja hevosnovelleja, jotka oli itse asiassa aika hyviä ! En varmaan osaa enää kirjottaa edes sillä tavalla.

..ai niin, ja olihan siellä joku mun ja Heikin tekemä kyselyjuttukin, missä oltiin kirjoteltu kysymyksiä toisillemme ja vastattu sitten niihin kans. Kysymyksethän nyt oli tyyliin "mitkä ovat lempimurojasi?", "mikä on lempipokémonarvomerkkisi?", "kummasta tykkäät enemmän, viivasta vai neliöstä?" ymsyms :D

Terveisin Laura 9v ja Heikki 7v.



su 21.3.2010 klo 17:28
Huomasin myös justiinsa että krapula ja logaritmifunktiot ei ihan passaa yhteen, tosin minkä kanssa matikka nyt sopiskaan. Niinpä, ei minkään.



la 8.5.2010 klo 22:27


Päätettiin just Iiriksen kanssa, että panostetaan tästä lähtien PALLOMERIIN ja unohdetaan kaikenmaailman ihmissuhdesotkut, niistä ei ole ku harmia näin pitemmän päälle DD:


Ostetaan vaan vitusti palloja ja uiskennellaan päivät pitkät värikkäiden pallojen seassa eikä ajatella mitään eikä ketään :----)



to 13.5.2010 klo 01:08

Nukuin tänä aamuna pommiin, koska näin unta mandariinista nimeltä Tapuli.
Edelleen 2008. Haluan samanväriset hiukset taas kuin tässä kuvassa! :D

Tuntui hieman hassulta lueskella vanhoja, monen vuoden takaisia juttuja, sillä pystyn vielä muistamaan tietyt tunnetilat ja hetket sellaisina, kuin koin ne silloin. 15-18-vuotiaana elämäni täyttyi pääosin koulusta, musiikkiopistosta sekä kavereista ja tämän pyhän kolminaisuuden kyllä huomaa hyvinkin selvästi tekstejä ja kuvia katsellessa! :D Elämä oli mukavaa, huoletonta ja rentoa enkä tainnut noihin aikoihin miettiä tulevia vuosia turhan tarkasti. Muutin yläasteen jälkeen Kemiin asumaan yksin sukulaiseni omistamaan kaksioon, mutta en tiennyt varsinaisesta itsenäistymisestä vielä mitään - vanhemmat maksoivat kaikki laskuni, sukulaissuhteen takia en maksanut asunnosta vuokraa ja käytin pyykitkin kotona pesussa. Oon aivan äärettömän kiitollinen siitä, että mulla oli mahdollisuus tuollaiseen unelmadiiliin: täysi-ikäistymisen kynnyksellä oli aika luksusta asua omassa kämpässä n. 500m päässä baarista! :D 

Tilanne on luonnollisestikin muuttunut nyt omillaan asuessani, omat laskut ja menot maksaessani ja koulussa sekä töissä käydessäni. Tietyllä tapaa kaipaan "teinivuosien" helppoutta, mutta pakko sanoa, että pidän myös nykyisestä elämästäni paljon enkä olisi enää valmis vaihtamaan paikkoja 16-vuotiaan Lauran kanssa. Aikuistuminen on ihan jees! ;)

2009, värinpoisto ja muodikkaasti kääntämätön kuva.
2010.
Nyt täytyykin alkaa lopettelemaan, sillä hetken päästä saamme juurikin noiden kultaisten teinivuosien bile- ja lenkkikaverini Kirsin yövieraaksi viikonlopun ajaksi kaukaa pohjoisesta asti! No ei vaiskaan, Kuivaniemeltä vain... ;) Vapise, Jyväskylä - kaupunkiparalla ei ole hajuakaan, kenen kanssa se tulee olemaan tekemisissä!

1 kommentti:

  1. Heh, itsekin olin ahkera galtsun käyttäjä jossain vaiheessa elämääni. Nykyään siellä on vain yksi ryhmä, jossa käyn jutustelemassa kavereiden kanssa ihan tavan vuoksi. Muuten en siellä käy kuvia tms. juttuja lisäämässä. Hassua kyllä lukea vanhoja juttuja ja kommentteja kohta jo kymmenen vuoden takaa, huhhuh, I feel old now. :)

    VastaaPoista