maanantai 23. syyskuuta 2013

i wanna go
Sateisen maanantaiaamun ensimmäinen ajatus: "Oumaigaad oumaigaad mun kurkkuun käy kipeää."


Sipulikeittoa valkosipulivahvistuksella kurkusta alas, toiveikas mieli laukkuun mukaan ja hyppääminen pyörän selkään.

Ai, sataa vettä? No sepä kiva. Parantaa muutenkin hieman kurjaa oloa sata-nolla. Ei ole muuten vajaan neljän kilometrin koulumatka tuntunut pitkään aikaan niin ikävältä kuin tänään.

Laskennan tentin aikana yskitti ja poskia poltteli. Pliis, en voi tulla kipeäksi juuri tällä viikolla. Tentti sujui onneksi suhteellisen hyvin, ehkä jopa kohtalaisesti. Eiköhän se läpi mennyt.


Ennen venäjäntuntia piti käydä lohduttamassa flunssaista mieltä pikkupiipahduksella Punnitse ja Säästä-liikkeessä - pitkästä aikaa. Kuvassa näkyvien herkkujen lisäksi myönnän olevani mainonnan uhri ja ostaneeni macajauhetta. Kyllä, olen hieman utelias... ;) Sormenpäällä maistettuna se maistui tosin kamalalle, mutta ei kai sitä ole tarkoituskaan syödä paljaaltaan.

Venäjäntunti, polkeminen kotiin vastatuulessa ja kurkkuun koskien. Kotona äkkiä teekuppi käteen, villasukat jalkaan ja peiton alle majailemaan.

Huomenna se neljän päivän häslinki alkaa enkä todellakaan ehtisi tulla kipeäksi juuri nyt. Pitäkää peukkuja!

Tuo vasemmassa alakulmassa näkyvä juttu on sitten se peukalo :)

2 kommenttia:

  1. Höh, kurja maanantaipäivä! Nuo syksyn ekat flunssa-aallot tuntuu olevan nyt liikenteessä. :/

    Onko tuo Twiningsin teepakettiki sieltä Punnitse & Säästä -kaupasta? Ihanan näkönen tuo pakkaus. :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä, on vain ajan kysymys, milloin se flunssa tarttuu itsellekin. :/ Nyt olo on onneksi jo parempi, jospa tästä viikosta selvittäisiin ilman kuumeilua!

    Jep, tuokin on sieltä ja pakko myöntää, että ostin paketin oikeastaan sen pakkauksen takia... ;D Mut hyvääkin se kyllä oli! Tuolla liikkeessä on muutenkin hirveästi erilaisia teelajeja, kannattaa käydä kurkkimassa! Tää paketti taisi olla halvimmasta päästä, 3,50€, mut joku kerta tekis kyllä mieli vähän törsätä ja ostaa joku vähän kalliimpikin pakkaus. Ne näyttää ja kuulostaa vaan niin ihanilta! :D

    VastaaPoista