maanantai 23. syyskuuta 2013

WEEK 38

Kuva.
MAANANTAI       kiinteytys 55min
TIISTAI                  -
KESKIVIIKKO        kuntosali 60min
TORSTAI            dance 55min
PERJANTAI          sh'bam 45min, cxworx 30min, venyttely 15min
LAUANTAI            -
SUNNUNTAI       lenkkeily 40min

Tästä viikosta ei ole hirveästi mitään sen kummempaa kommentoitavaa, mutta tuosta torstain dance-tunnista haluaisin sanoa muutaman sanan! Kyseessä on siis yksi Kuntomaailman tämänsyksyisistä uutuustunneista ja ehdin testailemaan sitä ekaa kertaa tällä viikolla. Dance eroaa esim. zumbasta ja sh'bamista siinä mielessä, että tunnin aikana opetellaan pari koreografiaa, jotka edustavat eri tyylilajeja - esimerkiksi torstaina vuorossa olivat salsa ja reggaeton. Mikään hikitunti tuo ei kyllä ollut samalla tavalla kuin noi kaks edellämainittua, mutta oli yllättävän mukavaa päästä käyttämään kerrankin vähän aivojaan liikkumisen aikana. Koreografioiden muistaminen ei nimittäin ollutkaan aivan niin yksinkertaista kuin kuvittelin... :D
Perjantaina kävin sitten vastoin normaalia tapaani salilla heti aamusta ennen kouluun menoa. Jostain syystä oon aina ollut sitä mieltä, että aamuliikunta on mulle vaan ehdoton nono ja yleensä liikunkin ennemmin iltapäivästä tai illasta. Aamuinen sh'bam ja cxworx oli kuitenkin oikein mukava kokemus ja voisin kyllä kuvitella meneväni perjantaiaamun tunneille toistekin! :)

Tuleva viikko tuleekin liikkumisten osalta olemaan melko tyhjänpuoleinen, sillä huomisesta alkaen ohjelmassa onkin sitten aika paljon kaikkea muuta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti