perjantai 27. syyskuuta 2013

Let me inroduce you...

...kylmien ja koleiden (mutta ei niiden sateisten) syysaamujen pelastus!

Olen mennyt joskus peukuttamaan Facebookissa Jeans.fi-sivustoa (syystä, jota en itse asiassa edes tiedä) ja tämän vuoksi etusivulla pomppiikin aina silloin tällöin mainoksia tissitopeista, miniminimekoista sekä ultimate-korkeista korkkareista. Kyllä, mielikuvani kyseisestä putiikista on ollut kieltämättä aika lailla fiorellamainen enkä ole koskaan oikein kokenut sivustoa omakseni - kunhan vain saamattomuuttani en ole myöskään poistanut tykkäystä Facebookista. :D

Muutama viikko sitten rakas kämppikseni tuli kuitenkin luokseni silmät innosta hehkuen ja kertoi löytäneensä maailman ihanimman takin. Pienen etsiskelyn jälkeen takki löytyi uudestaan netin uumenista (ette varmaan ikinä arvaa, minkä liikkeen valikoimista...) ja tsädäm, takuuvarma rakastuminen iski kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Jep, rakastuin päätäpahkaa collegetakkiin, vieläpä harmaaseen sellaiseen! Vau, juku, miten jännää, hohhoijaa. MUTTA tämä takki on oikeasti aika huikea! Leikkauksen ja muodon ansiosta takki muistuttaa ulkoisesti melko lailla villakangastakkia, mutta materiaalinsa ansiosta sattuu vain olemaan tuhat kertaa mukavampi ja lämpimämpi päällä. ;) Pörröinen vuori lämmittää koleina syyspäivinä mukavasti ja takaa sen, että aamuvarhaisella kouluun mönkimisenkin saa tuntumaan mahdollisimman mukavalta. Mikään sadekelien pelastushan tämä ei kyllä suoraan sanottuna ole ja sateenpitävyyden sijaan takki taitaa ennemminkin imaista kaiken veden itseensä pesusienen tavoin. No, mitäpä pienistä - sateella päälle laitetaan sitten jokin muu takki! En haluaisi sanoa tätä, mutta tämän karvakasan päälle kiskaistuani alan lähes odottelemaan niitä kirpeän kylmiä päiviä, jolloin maa on aamuisin jo kuurassa ja mittari kipuaa päivällä hädin tuskin muutamaan lämpöasteeseen. Hassua. 1 kommentti: