tiistai 17. syyskuuta 2013

those little things in life

Nyt on pakko tulla tännekin hehkuttamaan sitä, miten pienet asiat voivat joskus piristää koko päivää! Mitään kovin erikoista ei siis ole alkuviikon aikana tapahtunut, mutta toisinaan on vain sellainen fiilis, että ihan tavallinen arkikin tuntuu juhlalta :)

Kuva.
Eilen tunsin oloni kovin aikaansaavaksi, kun sain lopultakin hommattua itselleni ensi viikolla olevan laskennan tentin tenttikirjan sekä hoidettua muutenkin loppuvuoden kurssiasioita parempaan järjestykseen. On se yläkerran opintotoimistossa käyminen joskus kovin vaikeaa... ;) Viikonloppuinen tietokoneen ja harjoitteluraportin kanssa symbioosissa vietetty hereilläoloaika tuotti myös loppujen lopuksi tulosta, sillä harjoittelu raportteineen ja kaikkine oheishärpäkkeineen on nyt taaksejäänyttä elämää ja niin vain 15 opintopistettä hujahti opintosuoritusrekisteriin! :)

Nice neighbours DO exist! Tällainen löytyi maanantai-iltapäivänä kotitalon alakerrasta :)
Koulun ja harjoitteluseminaarin jälkeen piipahdin mutkan kirpparilla ennen salille menoa. Tarkoituksena oli kurkkia, josko olisin löytänyt halvalla vaatteita ensiviikkoista Nordic Business Forumia silmällä pitäen, mutta yllättäen mukaan lähtikin sitten jotain aivan muuta... :D No, reilu 6e ei ole kovin pahasti kaksista jegginseistä ja kahdesta paidasta - varsinkaan, kun sain tuohon jotain yllärialennusta kassalla! Salireissukin sujui oikein mukavasti, vaikkakaan en kiinteytystunnin jälkeen jaksanutkaan jäädä enää kolmen vartin mittaiselle syketunnille, kuten alun perin suunnittelin. Kannatti kuunnella itseä, sillä heti kotiin päästyäni ulkona puhkesi kunnon vesisade ja olisinkin kastunut läpimäräksi, jos olisin jäänyt keskustaan yhtään pidemmäksi ajaksi. Lisärehkimisen sijaan pääsinkin täyttämään masua ruoalla, jonka olin kerrankin ehtinyt kokkailla valmiiksi aamupäivällä ennen kouluun lähtöä. Kyllä kurniva maha taas kiitti aamuisesta ahkeruudesta! :)

Toinen kirpparilöytäpaidoista! Tykkään hurjasti ja hintakin oli huikean euron verran ;)
Tänään kävimme sitten Mian ja Sonjan kanssa kaupungilla koulun jälkeen, missiona edellämainittujen NBF-vaatteiden ostaminen. Ajatuskin bisnesvaatteiden ostamisesta kauhistutti, sillä en suoraan sanottuna tiedä mitään epämukavampaa kuin kauluspaita ja suorat housut! :D Viime vuonnahan tosiaan kävin läpi saman ostoruljanssin ja ennen shoppailureissulle lähtöä kirosin kyllä muutaman kerran mielessäni koko painonpudotusurakan, sillä miten helppoa olisikaan, jos kaikki tarvittava löytyisi jo valmiiksi kaapista... :D Lopputulos oli onneksi oikein onnistunut, sillä parin tunnin kiertelyn seurauksena olin löytänyt kaiken kauluspaidasta alaosaan ja kenkiin asti - about viidelläkympillä! Ei paha, ei ollenkaan paha :) Housujen sijasta päädyinkin hankkimaan kynähameen (koossa 40!!!!!) ja sen löydettyäni aloin miettimään, miten olen voinutkaan elää koko elämäni ilman kyseistä vaatekappaletta - paljastui nimittäin paitsi mukavaksi päällä, myös äärettömän monikäyttöiseksi! Mieleen syttyi heti useita ideoita siitä, minkä kaiken kanssa hametta voisikaan yhdistellä ja ainakin tulevaisuuden baarivaateongelmat on hetkeksi haudattu! Niin, jos siis jossain vaiheessa selviän taas baariin ilman puuhapetepöksyjäni... ;)
Iltapäivällä lähdin vielä venäjäntunnille ja eksyin koulumatkalla... :D Luulin kovasti löytäneeni oikein ovelan oikoreitin koululle, mutta todellisuudessa päädyinkin järven rantaa kiertävälle lenkkipolulle. Mulla ei ole ollut minkäänlaista hajua siitä, että niin ihana ulkoilureitti menee noinkin lähellä normaalia koulureittiäni ja otankin lähiaikojen missioksi lähteä tutkimaan uutta löydöstä joko lenkkeillen tai pyörän selästä käsin ;) Kaikkea sitä löytääkään! Ehdin pienestä harhareissusta huolimatta koululle ajoissa neljäksi ja tunnillekin olisin ehtinyt, mikäli en olisi jäänyt auttamaan kesken kaiken ulkomaalaista vaihto-oppilasta koulun kuntosalin löytämisessä. Pieni kiinalaistyttö oli aivan mielettömän iloinen avusta enkä voinut sille mitään, että allaoleva kuva piirtyi samantien verkkokalvoilleni... :D No, ihmisten ilahduttaminen on mukavaa eikä muutaman minuutin myöhästyminen tuollaisen takia harmittanut ollenkaan. :)

Kuva.
Aivan pelkkää ruusuilla tanssimista eivät päivät kuitenkaan ole olleet, sillä viime viikolla alkanut hirveä niska-hartiasärky on jatkunut entistä kovempana ja etenkin illasta olo on ollut äärettömän tukala. :/ En oikein tiedä, mistä tämä mahtaa johtua, sillä mahdollisia syitä löytyisi kyllä vaikka millä mitalla: stressi, huono nukkumisasento, liiallinen jännittäminen... Täytyisi varmaankin alkaa varailemaan aikaa hierojalle ja aloittaa aivan aikusten oikeasti se päivittäinen venyttely, ei nimittäin Mobilatilla ja lämmitetyillä pipityynyillä enää kovin pitkälle pötkitä tämän kanssa. :(

Tällaista tänne, mites sinne? Loppuun vielä pieni satunnainen kuvapläjäys viimeviikkoisista kuvista:

Päivän herkkubroikkusalaatti!
Home-made solarium!
Aloittelua viimeviikkoisilla avajaispiknikpirskeillä :)
Mukavaa viikon jatkoa - ja muistakaa nauttia myös niistä elämän pienistä iloista! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää toi kynähame, vois melkein itekki käydä metsästämässä sellasta :) Ja hei mulla on sama juttu venyttelyn kans! Miten voikaan olla muka nii vaikeaa venytellä ees se 5-10min.. Taidanpa varata ainaki sen hieronta-ajan ku viime kerta oli maaliskuussa ja se sillon suositteli että joka kuukausi kannattais käydä, hups..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo hame oli kyllä yllättävän ihanan tuntuinen päällä eikä maksanutkaan Seppälässä kuin 24,95e! :) Se on kuitenkin hirveän monikäyttöinen, kuten näin vähän myöhäisherännäisenä tajusin... :D Ja sanopas muuta, on se kumma että päivistä ei muka irtoa edes tuota kymmentä minuuttia venyttelyyn vaikka telkkaria katsellessa!

   Poista
 2. Hahhah mie kyllä totaalisesti repesin tuolle "the happier we get..." kuvalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva on ihan loistava ja oon nauranut sille itekin ihan vedet silmissä monta kertaa! :D

   Poista