sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joululoma pohjoisessa!

Otan parin tunnin kuluttua suunnan kohti lumen peittämää pohjoista ja ajattelinkin kirjoitella vielä ennen lähtöäni lomasuunnitelmistani. Tulevalla, kauan odotetulla joululomalla tiedossa on toivon mukaan seuraavanlaista aktiviteettia:

...yhteistä aikaa perheen kanssa. Joulun pyhät kuluvat yleensä pelaillen lautapelejä ja katsellen elokuvia yhdessä sisarusten ja vanhempien kanssa. Tällaista täysin kiireetöntä ajanviettoa osaa arvostaa, sillä joulu on oikeastaan ainoa aika vuodesta, jolloin kenelläkään ei oikeasti ole kiire minnekään! Scrabble on yksi lemppareista, vaikkakin oon siinä aika surkea ja häviän about joka kerta :D

...kiireettömiä hetkiä kahvikupin ja herkkujen kanssa. Kuten perjantaina ehdin jo todetakin, niin kyllä se herkuttelu kuuluu melko olennaisena osana mun jouluun enkä oo ihan heti myöskään valmis luopumaan siitä. Jouluruokia en niinkään voi väittää rakastavani, mutta ne herkut! Kirjoittelin muutaman reseptin itselleni muistiin siinä toivossa, että ehdin leipomaan jossain välissä ennen aattoa niiden perinteisten konvehtien ja joulutorttujen ohelle hieman muutakin - listalta löytyy ainakin taateli- ja piparikakkua, suolaisia rahkamuffineja sekä ruispipareita. :) 


...kirjojen ahmimista sohvannurkassa. Samaan sarjaan menevät myös leffat sekä muu Netflixin tarjonta, johon mulla on vakaa aikomus tutustua loman aikana perinpohjin :D Etenkin kirjojen lukeminen on jäänyt harmittavan vähäiselle syksyn kaikkien kiireiden puskiessa päälle, joten nyt aion kyllä uppoutua muidenkin kuin palveluprosessien ja laadunhallinnan ihmeelliseen maailmaan. :D Mukaan reissuun valikoitui kolme melko erityyppistä kirjaa, joiden uskon viihdyttävän mua mainiosti tulevien päivien aikana ja antavan täydellisen tilaisuuden nakata aivot narikkaan!

...ulkoilua innokkaan karvaturrin kanssa. Kesken neljän seinän sisällä kököttämisen ja suklaan suuhun ahtamisen täytynee myös pyrähtää aika ajoin ulkona haukkaamassa raitista ilmaa. Onneksi paikan päältä löytyy suloinen Lenni, joka takuulla innostuu lähtemään mukaan lenkille milloin tahansa ;) Koiran kanssa lenkkeily on ihanaa ja edellä innokkaasti vipeltävät tassut saa aikaan sen, että omatkin jalat liikkuvat aivan huomaamatta hieman tavallista ripeämmin!

Tääkin hömelö karvakasa on tainnut kasvaa melkoisesti lokakuusta... Apua :D
...ystävien näkemistä. Pohjoisessa majailevia ystäviä ehtii näkemään nykyään todella harvoin ja joulun aikaan myös muualle muuttaneet tyttöset saapuvat takaisin kotikonnuilleen. :) Kuivaniemen tyttöjen kanssa olisi tarkoitus treffata porukalla joulun jälkeen, kemiläisiä ystävyksiä näen puolestaan ainakin tapaninpäivänä tapsantanssien ja baareilun merkeissä. Kaikki rakkaat tyttöseni, mulla on jo ikävä teitä!

Kirsin, Paukun, Ilonan ja Iiriksen kans perinteenä on lähes aina lähteä myöhään illalla ajelemaan Kemiin hampurilaiselle :D
Lyhyesti sanottuna toiveena olisikin saada akut rauhassa ladattua tulevaa vuotta varten. Uskon kyllä vakaasti, että tällaisella reseptillä se tulee onnistumaan... :)

Nyt täytynee lähteä tunkemaan viimeisetkin tavarat ääriään myöten pullistelevaan matkalaukkuun - pohjoinen, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti