tiistai 17. joulukuuta 2013

Kyllä tämä tästä!

Aamupalaa syödessäni näin Facebookissa ihanan kuvan uuniin menossa olevasta pellillisestä pipareita, jotka olivat saaneet kissatkin innostumaan leipomisesta. Sydämenmuotoista piparia koristi pieni, suloinen tassunjälki. Hymyilytti. :)


Bussia odottaessani ohitse ajoi iso, musta auto, joka muistutti melkoisesti gangsta- tai mafiapomon autoa. Mielenkiinnon kiinnitti auton rekisterikilpi, jonka kirjaimet olivat HIK. Hik. Hih. :)


Koulussa saimme herkutella glögillä ja piparilla kesken intensiivisen raportin kirjoittamisen. Pehmenneet rusinat maistuivat hyviltä ja suu kääntyi hymyyn. Nam. :)


Bussimatkan sijaan päätinkin ottaa kotimatkan pienenä happihyppelynä ja pään tuulettamisena. Matkalla kävin hamstraamassa kuvissa näkyvät kortit Harjun Paperista kokoelmani jatkoksi ja juttelin 10 minuuttia puhelimessa mukavan puhelinmyyjän kanssa. Olo oli kevyt ja rentoutunut, sillä kouluhommat ovat huomisen jälkeen ohitse taas pariksi viikoksi ja loma kolkuttelee kovaa vauhtia ovella. :)


Illalla innostuin lähtemään vielä salille bodycombatiin. Pum, heihei kouluhommat. Putum, hiiteen velvollisuudet. PUMPUMPUM, hyvästi stressi!

Kyllä tämä tästä! Huomenna vielä muutama tunti majoituskonseptin kirjoittamista, joululounas ja that's it koulun osalta :)

4 kommenttia:

 1. Ihania tekstejä noissa korteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo kortit on kyllä aivan ihania :) Niitä löytyy jo mun seinältä useampi kappale, mutta aina välillä on pakko käydä kurkkimassa, oisko uusia tullut myyntiin :D

   Poista
 2. Ihana postaus, tuli hyvä mieli tätä lukiessa! Mistä noi kortit on? Nekin ovat niin suloisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Ne on sellaisesta pienestä korttikaupasta Jyväskylästä kuin Harjun Paperi, mutta muistaakseni tuollaisia kortteja saa tilattua myös jostain päin nettiä. En vain kuollaksenikaan muista, mistä... :D

   Poista