maanantai 9. joulukuuta 2013

WEEK 49

Kuva.
MAANANTAI               lenkkeily 35min / 4,8km 
TIISTAI                            kuntosali 55min
Tuli tehtyä ihan vahingossa täyspitkä tehotreeni - innostuin treenailemaan enemmän kuin alunperin suunnittelin ja aika vain hujahti :D
KESKIVIIKKO                  -
TORSTAI                          kuntosali 50min
Tänään tärisytti ihan toden teolla enkä meinannut päästä pyöräilemään salilta kotiin, kun jalat tärräsi ihan hulluna... :D Tehot taisi mennä perille!
PERJANTAI                        -
LAUANTAI                     bodycombat 55min
Ihanaa combatia taas pitkästä aikaa! Rakastun tähän kerta kerralta enemmän. Oottelen tätä viikkoa jo innolla, sillä Les Millsin ohjelmat vaihtuvat tänään ja esim. uudesta combat- ja attack-ohjelmasta oon kuullut jo paljon positiivista palautetta ;) 
SUNNUNTAI                      -

2 kommenttia:

  1. Minua niin harmittaa ko en ole vieläkään päässy kokeilemaan combatia tai attackia! Kovasti aina suunnittelen mutta jotenki se jää, täytyy kai jatkossaki tyytyä kuuntelemaan kun Riikka niissä aina silloin tällöin huhkii. :D Tykkään ite hurjasti näistä treeniviikkolistauksista, täytyisi muistaa aina itekkin laitella blogiin esille! Jotenkin sitä aina ajattelee, että kuka niistä tiedoista ulkopuolisena hyötyy, mutta koska itekkin tykkään vaan tsempin varjolla kattella muiden niin mikseipä joskus itsekin voisi laittaa. :) -Kirsi

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä lämpimästi attackia ja combatia, ihan loistavia tunteja molemmat ja jälkeenpäin on takuuvarmasti sellainen olo, että on tehnytkin jotakin! :D Mut hei joo, mäkin tykkään lueskella tuollaisia viikon treeni-postauksia muiden blogeista, eli mielenkiinnolla lueskelen niitä teidänkin blogista jos sen päätät tehdä! :)

    VastaaPoista