keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Photo a day / maaliskuu, osa III

Kuvahaasteen kolmas osa tulee valitettavasti tällä kertaa lähes viikon myöhässä, sillä perjantaina en ehtinyt julkaista edellisen viikon kuviani ennen lähtöä ja viikonlopun hujahtaessa muissa maisemissa nyt ollaankin jo ihan huomaamatta menossa taas puolivälissä uutta viikkoa... :D Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, eikös? ;)
15. Lauantai-illan päätähtenä toimi tällä kertaa uusi Benkkujenkku. Viime kerrasta olikin ehtinyt vierähtää jo muutama vuosi, mutta herrat Ben ja Jerry eivät petä koskaan ja tääkin maku osoittautui erikoiseksi, mutta aivan syntisen herkulliseksi!
16. Ainakin mun silmää miellyttävä, afrikkalaishenkinen lempikahvimuki, mummon maalaama ruusulautanen ja värikäs välipalanäkkäri. :)
17. Aurinkoa, sulavaa lunta ja kevään tuntua!
18. Viisi vuotta sitten olin lähes 17-vuotias ja nautiskelin kotibileiden kulta-ajasta erittäin ahkerasti :D
19. Keskitytäänpäs oleellisimpiin, eli minuun ja matkamessuhauvaan! ;)
20. Nykyään kaikki mun saamat kirjeet näyttää lähinnä tällaisilta... :(
21. Vaikka yritin pitää käsilaukun mahdollisimman tyhjänä ja sisällyttää sinne vain tärkeimmät tavarat, näytti laukkuparka kuitenkin tältä odotellessani junaa illalla rautatieasemalla... Huoh, en vaan osaa! :D Myönnettäköön kuitenkin, että keskustasta mukaan nappaamani tuliaiset verottivat kyllä melkoisesti tilaa, joten ihan täysin mun omasta roinasta ei tällä kertaa ollut kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti