lauantai 1. maaliskuuta 2014

Photo a day - helmikuu, osa IV sekä maaliskuun haaste!

Helmikuun viimeinen haastepostaus tulee eilisestä myöhään menneestä kotiinpaluusta johtuen hieman myöhässä, pahoitteluni siitä! Reissusta huolimatta haaste ei jäänyt unohduksiin, joten tässäpä teille edellisen viikon aikana napsimani kuvat:
Viime lauantain pojot menivät ehdottomasti ihanalle äidille, joka varasi mulle ja Paulalle lentoliput huhtikuun alkuun! :)

On the road. Matkalla olemisessa on jotain äärettömän rentouttavaa ja rauhoittavaa ja matkustaminen sen kaikissa mahdollisissa olomuodoissaan - autolla, junalla, laivalla tai lentäen - onkin ollut aina mun sydäntä lähellä. Liikkeellä ollessa sitä jotenkin tuntee elävänsä paljon vahvemmin ja syvemmin :D

Maanantaina kävimme Hennan kanssa kahvilla ennen lentoni lähtemistä ja tuhosimme kannullisen teetä kahteen pekkaan. Tai no, saattaa kyllä olla, että minä tuosta kannusta sitten loppujen lopuksi tuhosin suurimman osan, mutta no... ;)

Ensimmäisen Praha-päivän fiilistelyä vastaan tulleesta sympaattisesta pikkuleipomosta napatun leivonnaissiivun voimin. Mulla ei oo mitään hajua, mikä tuo kyseinen juttu mahtoi olla, mutta siinä oli luumua ja se oli hyvää! :D
Bright lights, big city! Keskiviikkoiltana kävimme kävelemässä ihanan hostini kanssa läheisen Vyšehradin kukkulan päällä ja ihastelemassa alhaalla levittäytyviä valoja ja kaupungin sykettä :) Kukkulalta löytyi myös upea linnoitus, hautausmaa ja puisto ja paikka oli yksinkertaisesti upea olematta kuitenkaan turistien ykköskohde. Me likes!

Torstaina kävimme sitten valloittamassa toisen, Žižkovin kaupunginosassa sijaitsevan kukkulanhuipun auringonlaskun ja ympärillä avautuvan punakattoisen talomeren salvatessa hengityksen.

Back in Helsinki-Vantaa!

Helmikuun ensimmäiseentoiseen ja kolmanteen osaan!

Samaan syssyyn voinkin lätkäistä tänne näin kuukauden vaihtumisen kunniaksi maaliskuun kuvahaasteen, joka näyttää tältä:

Kuva ja alkuperäinen haaste.
Mikäli haasteeseen osallistuminen kiinnostaa, mutta helmikuu jäi syystä tai toisesta väliin, on nyt loistava aika hypätä mukaan! ;)

1 kommentti: