perjantai 28. maaliskuuta 2014

Photo a day / maaliskuu, osa IV

Tuttuun perjantaiseen tapaan vuorossa olisivat valokuvahaasteen viikon kuvat! Oon vähän miettinyt tätä haasteeseen osallistumistani muutaman viime päivän aikana ja vaikka se hieman hassulta tuntuukin, taidan laittaa homman tämän postauksen myötä ainakin hetkeksi jäähylle, vaikka maaliskuun haastetta olisikin jäljellä vielä pari hassua päivää. Jotenkin koko homma on alkanut alkuinnostuksen jälkeen tuntua lähinnä velvollisuudelta ja vaikka kuvia onkin useimmiten kivaa näpsiä, kun mielessä on jo valmiiksi jokin tietty aihe, aiheuttaa tämä sama asia toisinaan myös pienoisia paineita. Tästä syystä jätän haasteen ainakin tältä erää kesken - palaillaan asiaan mahdollisesti joskus myöhemmin :) Ennen lopullisia jäähyväisiä kannattaa kuitenkin kurkata kuluneen viikon kuvat: 

22. Lauantaiaamuna herätessäni mua odotti yläkerran keittiön pöydällä melko mielenkiintoinen yhdistelmä vihanneksia, suklaata ja alkoholia. Oliskohan noista nyt sitten pitänyt päättää, millä aamuni haluan aloittaa? :D
23. ...hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja hyviä leffoja! Katsoin serkun kanssa sunnuntaina It's All Gone Pete Tongin, joka osoittautui parhaaksi elokuvaksi, jonka oon nähnyt pitkään aikaan :) Mikäli joku ei oo kyseistä kuuroutuvasta dj:stä kertovaa pätkää vielä nähnyt, voin kyllä suositella sitä lämpimästi!

24. Aloitin maanantaiaamuni kävelylenkillä Kangasalan keskustan liepeillä ja törmäsin reissullani upeannäköiseen Kangasalan kirkkoon. Wikipedia kertoi, että kirkko on rakennettu jo 1760-luvulla ja että kirkon katto muodostuu sadoista raameissa olevista tähdistä - melko huikeaa! Sisälle en tällä kertaa päässyt kurkkaamaan, mutta ihastelin omalaatuista ja mahtavan näköistä kirkkoa hetken aikaa ulkoapäin ennen matkan jatkumista. :)
25. Ilta-auringon pehmeä kajo valaisi upeasti järven rannalla seisovat puut.

26. In da Jyväskylä, ainakin vielä toistaiseksi!
27. Torstaina ehdin kotiin muutamaksi tunniksi keskellä päivää ja raapustin tauon aikana venäjänläksyjä aurinkoisella parvekkeella. :)
28. Oon täydentänyt lenkkeilysoittolistaani viime aikoina myös hieman vanhemmilla biiseillä ja täniltaisella fiilistelylenkillä puhelimesta pärähti yhtäkkiä soimaan kuvassa näkyvä biisi. Voi sitä nostalgiaryöppyä, minkä ketsuppibiisin kuunteleminen oikein aiheuttikaan! :D

Maaliskuun aikaisemmat haastepostaukset löytyvät täältätäältä sekä täältä.
Alkuperäinen haaste täällä.

2 kommenttia:

  1. Eikääää las ketchup oli niin kova sana :D :D Millä muuten teet noi kehykset kuviin? Siistin näkösiä :)

    VastaaPoista
  2. Las Ketchup oli kyllä ihan pop silloin aikoinaan! :D Nuo kehykset on napattu Picmonkeysta, mutta toisinaan oon käyttänyt myös koneelle ladattavaa Poladroid-ohjelmaakin :)

    VastaaPoista