lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lauantaiaamun höpinöitä ja kevättä rinnassa! :)

Huomenta ja ihanaa lauantaiaamupäivää! :) Täällä viikonloppua aloitellaan rauhallisissa tunnelmissa ison kahvikupin ja juuri uunista tulleen, marjaisen jogurttimunakkaan kera - aina silloin tällöin tekee varmaan ihan hyvää irroittautua syvään juurtuneesta aamupuurorutiinista ja aloittaa päivä ihan vaihteen vuoksi jollain muulla herkulla. Sitä tämä nimittäin oli: herkkua, joka kelpaisi mun mielestä loistavasti vaikka jälkiruoaksi! :D

Pientä sneak peekia aamun herkusta! ;)
Päivän ohjelmassa ei ainakaan vielä tässä vaiheessa ole mitään salilla käymistä sekä erään fb-kirppismyyjän kanssa sovittua tapaamista lukuunottamatta sen kummempaa - ja sekös passaa! Laskeskelin tässä juuri, että rauhalliset kotiviikonloput alkavat kaiken maailman suunnitelmien takia käydä vähiin ja että näistä kiireettömistä päivistä kotimaisemissa täytyy nautiskella nyt, kun ne ovat vielä käsillä. :)

Vanhempi pikkuveljeni viettää tänä keväänä ylioppilasjuhliaan ja mulla on luonnollisesti ollut tämän asian takia pienoinen, tosin vielä tässä vaiheessa taka-alalla pyörivä vaatekriisi - tällaiset hetket muistuttelevat taas niistä elämäntapamuutoksen ja painon pudottamisen huonoista puolista :D Onneksi huonot puolet ovat tosiaan ainoastaan tätä luokkaa, joten vielä ei ole mitään syytä katua tapahtunutta muutosta. Uusien vaatteiden hommaaminenhan on sitä paitsi mukavaa puuhaa ja kun sitä saa tehdä vieläpä oikein luvan kanssa... no, mikäs sen parempaa? ;)

Oon seuraillut osto- ja myyntipalstojen sekä facebook-kirppiksien valikoimaa sivusilmällä jo parin kuukauden ajan ja muutama päivä sitten silmiin sattui osumaan varsin kivan näköinen yksilö, jota kävin eilen sovittamassa ja joka lopulta päätyikin lähtemään mukaani. Mekon hakemisestakin muodostui kyllä yhdenlainen seikkailu, sillä sitä myymässä ollut tyttö asui täysin toisella puolen kaupunkia alueella, josta mulla ei suoraan sanottuna ollut minkäänlaista aavistustakaan ja eksyminen oli näin ollen taattu. Kun soppaan lisättiin vielä jäätävän kova, puuskittainen tuuli sekä hurjat ylämäet, alkoi bussin ottaminen pyörän sijaan tuntua hetki hetkeltä paremmalta ajatukselta... :D No, loppu hyvin, kaikki hyvin ja sain kuin sainkin hommattua kivan, fuksianpunaisen mekon ainoastaan kymmenellä eurolla!


Tämänpäiväiseltä myyjältä puolestaan olisi tarkoituksena ostaa tuulihousut, pitkät juoksuhousut sekä farkkulegginsit niinikään kympin yhteishintaan. Mun lenkkeilyvarustus on tällä hetkellä aivan säälittävässä jamassa enkä oo päässyt käymään ikuisuuksiin kunnon juoksulenkillä siitä yksinkertaisesta syystä, ettei mulla oo ollut sopivan kokoisia ja riittävän lämpimiä housuja siihen hommaan. Tokihan ulkoiluvaatteita löytyisi keskustan liikkeistä vaikka millä mitalla, mutta jäin nyt kuitenkin odottelemaan kyseisten housujen myyjän paluuta lomareissultaan ja lunastaa kolmet housut superedullisesti yhdellä kertaa. Käytättekö te paljon netti- ja facebook-kirppiksien tarjontaa hyödyksenne? Musta tuntuu, että oon siirtynyt lähes kaiken suhteen täysin second hand-tuotteisiin ja ruokaa ja alusvaatteita lukuunottamatta taidankin ostaa lähes kaiken jonkinmoisilta kirppareilta... Tähän asti oon ollut ihan älyttömän tyytyväinen hankkimiini vaatteisiin ja tavaroihin ja jääpähän tällä tavoin ainakin hieman enemmän rahaa esimerkiksi reissaamiseen... ;) En oo kyllä koskaan ollut muutenkaan millään tavalla kovin vaate- tai shoppailuorientoitunut ihminen eikä uusista vaatteista tinkiminen oo tuntunut mitenkään ikävältä tai vaikealta. Toki arvoja ja mielenkiinnon kohteita on aivan yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin ja ymmärrän täysin myös sen, että joku toinen käyttää rahansa esimerkiksi matkustelua mieluummin vaikkapa upouusiin vaatteisiin tai kenkiin. Jokainen taaplaa tyylillään! :)

Piipahdin eilen myös pitkästä aikaa kaupunginkirjastossa. Yleensä en tykkää hirveästi vierailla siellä, sillä mun makuuni paikka on aivan liian iso ja... no, vaikea :D Tällä kertaa tiesin kuitenkin tasan tarkkaan, mitä olin etsimässä ja löysinkin tarvitsemani nopeasti:



...aattelin siis alkaa treenaamaan pikkuhiljaa ruotsintaitojani ja mikäs olisi mukavampi tämän mukavampi tapa sen tekemiseen? ;)

Kevät on muuten saanut musta vahvan niskalenkkiotteen tavalla jos toisellakin: huomaan pohtivani uuden hiusmallin leikkauttamista ja tukan värjäämistä, etsiväni yhä useammin päälle vaatekaappini väripilkkuja ja fiilisteleväni yleensä ottaen elämää melko paljon. Tiistaista bodycombatia lukuunottamatta en oo käynyt salilla kertaakaan pariin viikkoon, vaan oon sen sijaan viihtynyt ulkosalla kävellen, lenkkeillen ja pyöräillen ympäriinsä ilman yhdenkään ajatuksen uhraamista treenin tehokkuuden miettimiselle. Suklaapala on saattanut eksyä muutaman kerran tavallista useammin suuhun kahvikupin seurana ja oon taas innostunut kokkailemaan keittiön puolella suurella innolla. Varokaa vain, Paula ja äiti - mulla on suuria ruokasuunnitelmia Norjan reissun ajalle... ;) Myös hymy löytää tiensä kasvoille yhä useammin ja monista lähitulevaisuuden suunnitelmista huolimatta pysähdyn monesti miettimään kunkin yksittäisen hetken merkitystä ja nauttimaan tuulesta kasvoilla, leikkivien lasten katselusta päiväkodin pihalla tai aamukahvin ihanasta mausta kielellä. Sanokaa, että jollain muullakin on kevättä rinnassa vai oonko ainoa, joka on höpsähtänyt näin pahasti auringon nähtyään ja ilmojen lämmettyä? :D Hassua huomata, miten kausittain sitä elämäänsä oikein elääkään: syksyllä mun aikataulu oli todella tiukka, koulun ja töissä käymisen lisäksi liikuin todella paljon ja nautin päivittäisistä rutiineistani sekä tavallisesta arkielämästä todella paljon. Tällä hetkellä haluan taas ennemminkin tunnelmoida, nautiskella ja rikkoa niitä rakkaita rutiineja edes hieman. Tällaista tää elämä kai sitten on: tyynen vedenpinnan rikkovat ajoittaiset, liplattavat laineet, jotka kasvavat välillä ristiaallokoksi tai tsunamiksi asti tasoittuakseen taas hieman myöhemmin. :)



Kello näyttää tässä vaiheessa jo yli puoltapäivää ja tässä vaiheessa voikin olla hyvä aika lopettaa tämä päätön jaarittelu tähän sekä ottaa suunta kohti keskustaa. Juuri tänään mulla on sellainen olo, että haluaisin käydä hieman salilla katselemassa, miten treenaaminen tauon jälkeen alkaisi maistumaan - taidan siis toteuttaa tämän(kin) mielihalun ja toivotella teille ylläolevan biisin säestämänä oikein ihanaa viikonloppua! :) Kiitos myös mahtavista kommenteista, jotka ilahduttavat joka ikinen kerta aivan mielettömästi ja saavat bloggaamisen tuntumaan kaiken siihen käytetyn ajan arvoiselta. Kiitos!  

4 kommenttia:

  1. No älä kuule :D Kevättä on rinnassa (mitä tää lumisade nyt sitä vähän hillitsi mutta..) Täällä monet ajattelee että nyt se akka on seonnut lopullisesti kun on sellanen mielipuolinen virne naamalla ilman mitään erikoisempaa syytä :D :D Ei ajatukset pysy edes kasassa että voisi postauksen kirjottaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mahtavaa kuulla etten oo ainoa hieman höpsähtänyt! ;D

      Poista
  2. Minä tykkään kans kirppiksiltä ostella aika lailla kaiken. Nettikirppiksiltä pääasiassa käyttötavaraa ja huonekaluja, vaatteet tykkään hypistellä ja katsella omin käsin, ja esim. housuja ja kenkiä en pysty sovittamatta yleensä ostamaan, kun niin harva malli istuu. Sama mekoissa, yläosa ei kaikissa sovi. :>

    Etkä todellakaan ole ainut, jolla kevät on rinnoissa, nimim. hiuskriisi, vaatekriisi, sisustuskriisi..., kun kevätaurinko taas paljastaa kaiken pimeyden jälkeen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo auringon vaikutus etenkin näin keväällä pimeän talven jälkeen on kyllä lähes pelottavan voimakas! :D Sen vaikutuksen, tai oikeastaan puutteen, huomaa kyllä myös tässä vaiheessa, kun keväinen auringonpaiste vaihtui yhtäkkiä lumituiskuksi...

      Vaatteiden kohdalla on kyllä yleensä hyvä, jos niitä olisi mahdollista sovittaa! Onneksi melko monesti lähialueen fb-kirppikseltä ostaessa kokeilumahdollisuus löytyy enkä ehkä itsekään uskaltais ostaa vaatteita tai etenkään kenkiä ilman kunnon sovittamista :)

      Poista