tiistai 12. maaliskuuta 2013

A day at a time

Tän päivän ohjelmassa piti olla aamuinen ruotsintunti ja viiden tunnin työvuoro, ehkä myös salilla pyörähtäminen. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja istun kotona sininen lörttöneule ja legginsit päällä ilman minkäänlaisia aikomuksia liikkua mihinkään.

Päällimmäinen tunne tällä hetkellä on ärsyyntyminen, sillä en voi väittää itseäni varsinaisesti kipeäksikään. Eilen tämä alkoi kovalla kurkkukivulla ja jatkui olon heikentymisenä siinä määrin, että pistin nukkumaan melkein saman tien kun pääsin kotiin. Nukuin puoli kymmenestä aamukuuteen, heräsin toteamaan, etten pysty lähtemään mihinkään ja ilmoitin opettajalle sekä töihin, että olen kipeänä. Jatkoin nukkumista yhdeksään asti, jolloin olo alkoi olla jo hiukan parempi. Edelleenkin kurkkuun käy todella kipeää, olo on melko hutera ja välillä meinaa pyörryttää. Hieman kyllä häiritsee, ettei tämän olotilan aiheuttajasta ole hajuakaan, mutta tuskinpa tää nyt mitään kovin kummallista on :D Sanon minä, joka diagnosoin itelleni milloin veritulpan, milloin umpparitulehduksen pienen mahanvihlaisun ja päänsäryn pohjalta...


Aamutunnin väliin jääminen ei vaivannut niin paljoa, sillä kurssin ekalla tunnilla ei luultavasti käydä mitään kovin avaruusteknologiaan verrattavaa läpi. En tiedä, millainen maanpetturi oon paljastaessani tämän, mutta itse asiassa tykkään ruotsista.... Mun mielestä ruotsi on kielenä kivan ja hauskan kuuloista, kielioppi on aika helppoa ja monet sanatkin jää helposti mieleen ihan vaan siitä syystä, että niistä on johdettu suomeen hieman "suomalaistettu", samaa tarkoittava sana. :) Toki koko ikänsä lähellä Ruotsin rajaa asuneena niitä sanoja on voinut olla arkikielessä enemmän kuin esim. Itä-Suomessa - vai tietävätkö joensuulaiset, mitä tarkoittaa "hantuuki" tai "pruukata"? Mulla ei ole hajuakaan, onko tällaisten sanojen käyttö yleistä ihan koko Suomessa? Myönnän kyllä, etten itse käytä noita em. sanoja oikeastaan ikinä, mutta oon kuullut käytettävän niitä ihan lapsesta saakka.

Tämänpäiväisen työvuoronkin sain onneksi siirrettyä aika lailla ongelmitta loppuviikolle. Mun työnkuva on tällä hetkellä sellainen, että työvuorojen ajoitus ei ole ihan niin tarkkaa - hyvä, kunhan hommat tulevat tehdyksi jossain vaiheessa :D No, ei nyt ihan ehkä noinkaan, mutta pystyn kuitenkin sovittamaan työvuorot aika hyvin muiden menojeni lomaan ja tälläkään kertaa juttu ei kaatunut siihen, etten päässyt tänään paikalle. Saman vuoron voin tehdä aivan yhtä hyvin jonakin muunakin päivänä :) Tää on kyllä sellainen juttu, mitä arvostan suuresti tämänhetkisessä työpaikassani!

Mitäs sitä vielä... posti tuli juuri ja Kodin Ykkösen mainoksen lisäksi luukusta tipahti omituinen paketti, jonka sisältö paljastui avainnauhaksi ja kangaskassiksi työpaikan logolla :D Hmm, mikäpäs siinä. Entinen työpaikkani liittyy tosiaan toiseen firmaan nyt ihan lähiaikoina ja näin ollen myös työvaatteet yms. joudutaan uusimaan. Näköjään tämän uudistuksen seurauksena saadaan sitten työvaatteiden lisäksi vähän kaikkea muutakin :D Eipä sillä, uuden firman logo on ihan hieno! ;)

Koulujuttuja ois tehtävälistalla, vaikka sitten näin sängynpohjalta käsin...
Jepjep, eipä mulla sitten oikeastaan muuta ollutkaan... :D Jospa tää olo tästä kohenisi huomiseen mennessä! Loppukevennykseksi vielä biisi, joka on ollut ahkerassa kuuntelussa viimeisten päivien aikana. Ellie Goulding on ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti