sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Can you ever experience contentment?

Aloitin tuossa muutama päivä sitten lopultakin matkamessuesitteiden läpikäymisen. Tähän asti ne ovat majailleet paperipussukassa piilossa hyllyn takana, mutta nyt aattelin lopultakin tutustua vähän tarkemmin, mitä kaikkea messuilta onkaan tullut roudattua mukana. No, sanottaisko että kaikenlaista :D Lippulappusia löytyi Miljoonativolin etuseteleistä Tallinnan kylpylätarjouksiin ja Siperian junamatkan aikatauluihin, taisipa joukossa olla paperinen "Serbia"-lippukin! Aika paljon heitin surutta roskiin, mutta osan esitteistä jätin odottelemaan myöhempää käyttöä. Tarkoituksena olisi leikata itseäni inspiroivat kuvat talteen ja koota niistä joskus jonkinlainen kollaasi jonnekin - tää koko juttu on siis lähinnä ajatuksen tasolla, mutta tästä se lähtee :)

Pussia kaivellessani vastaan sattui Intian Keralan alueen upea mainos, joka oli painettu pienen kirjasen muotoon. Mainos (joksi en haluaisi sitä kyllä edes kutsua, oli sen verran hieno esite kyseessä!) kertoi kattavasti ja kauniisti, toki varmasti myös hieman kaunistellen, Keralan alueesta ja matkakuume heräsi välittömästi. Kaipuu takaisin Intiaan on suuri ja etenkin eteläinen Intia kiinnostaisi hirveästi! Voi rahakasat, missä olette...



Upean ulkomuodon lisäksi silmään pistivät mahtavat lauseet, joita esitteeseen oli ripoteltu sinne tänne. Leikkasin lauseet itselleni seinälle pieneksi muistutukseksi itselleni tyytyväisyydestä. :)


"Contentment could be discovering your role in a world filled with characters.

Sharing a prize catch, a real life story, a tender coconut... Contentment surely must lie beyond the sun, sand and surf.

Contentment must be all about discovering your true nature.



The slower you go, the further you reach. Contentment they say, is a journey to your own self.

The mist clears the fog within. Perhaps contentment is being able to vise high enough to see yourself in the big picture.

Contentment very often is the realization that simple pleasures are what matter most.

Your resistance melts, walls break down, toxins are washed away. Maybe contentment is not being afraid of being vulnerable."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti